Forskningsledere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Forskningsledere til Forsknings- og Udviklingscentre indenfor områderne Business samt Teknologi og Byggeri

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger forskningsledere til to nyoprettede forsknings- og udviklingscentre (FoU-centre) indenfor områderne Business samt Teknologi og Byggeri.

Vi opbygger et dynamisk forsknings-, udviklings- og læringsmiljø, hvor vi omsætter viden og teknologier i værdiskabende løsninger for virksomheder og institutioner. Vi prioriterer at skabe stærke læringsmiljøer, hvor de studerende til gavn for deres kompetenceudvikling er i tæt samspil med virksomhederne og hvor vi samtidig indfrier virksomheders og branchers behov for vækst og udvikling. Samtidig vi har brug for at skabe et stærkere videnmiljø for at indfri vores ambition.

Vi søger derfor to forskningsledere, der kan hjælpe os med den ambition, så vi med et stærkt videnmiljø kan understøtte udvikling af produktivitet, nye produkter, forretningskoncepter og services i små og mellemstore virksomheder.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har en ambition om at opbygge en stærkere kapacitet på digitaliseringsområdet, så vi kan understøtte det stærkt voksende behov for digital omstilling og transformation i virksomheder og institutioner. Vores fokus er

  • Opbygning af kapacitet med udgangspunkt i robot- og automationsteknologiområdet og Industri 4.0, hvor omdrejningspunktet er den lokale/regionale klyngedannelse omkring udvikling og produktion af robotter og automationstekniske løsninger og den stigende fokus på implementering af automationstekniske og digitale løsninger i stort set alle brancher fra industri over administration og sagsbehandling til byggeri

  • Opbygning af kapacitet indenfor digital transformation, hvor nedenstående tredeling er omdrejningspunktet:

    • Digital forretningsudvikling og kompetenceløft af SMV segmentet, hvor blandt andet digitalt løft af destinationsvirksomheder og digitale oplevelser blandt de lokale og regionale attraktioner er et af fokusområderne.

    • Værtskab, hvordan skabes der en oplevelse og relation mellem mennesker som øger kvaliteten af oplevelsen ved brug af værtskabets muligheder.

    • Konverteringsoptimering, hvor biometriske analyser er omdrejningspunktet for at blive klogere på forbrugerens adfærd i kommercielle sammenhænge.



Forskningslederen har hovedopgaverne

  • Egen forskning - herunder forpligtelse til publicering og videnskabelig formidling

  • Forskningsledelse og supervision af/I konkrete projekter

  • Bidrage til FoU-kapacitetsopbygning indenfor området.

  • Bidrage til videnbasering af uddannelser og til koordinering af den samlede FoU-indsats indenfor området.

  • Hjemtagelse af eksterne forskningsmidler

  • Understøtte FoU samarbejde med eksterne parter (virksomheder, region, kommuner), og sikre samarbejde med eksterne videnmiljøer (erhvervsakademier, professionshøjskoler, universiteter)

  • Bidrage til den samlede forskningsindsats i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - herunder deltage i forskningschefkreds og sikre koordinering internt i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

  • I samarbejde med ledergruppen at varetage udarbejdelsen af - og være ansvarlig for - områdets forskningsbudget (frascati)


Forskningslederen indgår i en ledergruppe, der består af vicedirektør og videncenterchef for området, og hvor ledelsesarbejdet har betydning for forskning. Forskningslederen forventes at bidrage til samt inddrages i den faglige strategiske planlægning af områdets fremtid forskning- og udviklingsmæssigt. Det overordnede princip er, at forskning og udvikling skal bidrage til områdets uddannelser og omvendt.

Vicedirektøren i det enkelte område fastlægger den nærmere fordeling mellem de forskellige opgaver. Vægtningen mellem de forskellige opgaver kan variere over tid.

Profil

Vi forventer, at de kommende forskningsledere har erfaring med forskningsledelse og administration samt at forskningslederne

  • har opnået akademisk grad på ph.d.-niveau og er kompetent på seniorforskerniveau

  • kan vejlede - herunder gerne erfaring med ph.d.-vejledning

  • har et godt forskningsrelevant netværk

  • har erfaring med fondsansøgninger

  • har gode kommunikative evner og evner til forskningsformidling

  • har kendskab til og interesse for vores sektor

  • har gode samarbejdsevner og skal kunne indgå i og bidrage til projekter og kapacitetsopbygning - også uden for eget fagområde.


Ansættelse

Der påregnes en ugentlig arbejdstid på 37 timer med start den 1. oktober 2019.

Dine primære ansættelsessteder vil være Odense og Vejle, men du vil også kunne komme til at arbejde på andre lokationer i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Ansættelse finder sted i henhold til gældende overenskomst.

Flere oplysninger

Såfremt du har spørgsmål eller behov for uddybende information, kan du kontakte direktør Asger Rabølle Nielsen på tlf.: 20786821.

Se videopræsentation her: https://youtu.be/jZX4qugnpv4

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning senest den 12. august 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. august 2019.

En eventuel 2. samtale aftales nærmere. Der kan mellem de to samtaler gøres brug af test.

Om UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole uddanner og udvikler til fremtidens arbejds­marked. Vi samarbejder, forsker, motiverer og udfordrer for at sikre, at vores studerende og vores samarbejdspartnere kan udnytte og bidrage til fremtidens nye muligheder.

1. august 2018 fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Den nye institution udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Uddannelserne udbydes i Odense, Vejle, Svendborg, Jelling og Fredericia.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole udbyder uddannelser inden for sundhed, teknologi og byggeri, business, pædagogik og samfundsfag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense M
  • Mandag den 12. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense M over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2