Team Manager, Product Quality & Release (QAA)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

For dig med ledelseserfaring og sans for struktur og kvalitet

Har du erfaring med ledelse? Brænder du for kvalitet og GMP? Sætter du pris på at have et stort ansvar? Er systematik og orden nøgleord for dig? Er du god til at bevare overblikket, selv når der er mange bolde i luften? Kan du nikke ja til ovenstående, så er du måske vores nye Team Manager til Orifarm Generics’ Product Quality & Release Team (QAA).

Om jobbet

Du bliver Team Manager for 5 Quality Assurance Associates, og du får reference til Department Manager, Lene Harder. Du kommer til at indgå i ledergruppen for Orifarm Generics Operations, der består af ledere fra forskellige faglige teams.

Som Team Manager for QAA er det din primære opgave at lede og fordele arbejdsopgaverne samtidig med, at du selv er en del af den daglige drift. Som Team Manager skal du udvikle og optimere teamet samt jeres arbejdsprocesser efter Lean principper.

Den daglige drift består i at tilsikre, at korrekt dokumentation er tilgængelig i forbindelse med frigivelse af vores produkter inden for håndkøbs- og receptpligtig medicin. Dette sikres i tæt samarbejde med organisationens QA specialister.

Herudover er det teamets, og dermed også dine, opgaver at:

  • sikre korrekt håndtering af produktrelaterede data i ERP systemet (Axapta)

  • indhente dokumentation fra kontrakttagere, f.eks. virksomhedsgodkendelser og kvalitetsdokumenter

  • sikre fortsat høj kvalitet i udarbejdelsen af dokumentation i forbindelse med frigivelse af varer

  • håndtere afvigelser og reklamationer, autorisation af emballage samt autorisation af varekort og styklister i Axapta

  • vedligeholde vores kvalitetssystemer og kvalitetshåndbog


Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. farmakonom, laborant eller kontoruddannet i medicinalindustrien. Du har tidligere været leder og har erfaring med Lean og GMP fra en lignende stilling. Du har flair for IT, og har du kendskab til Axapta er det en fordel. Dansk og engelsk mestrer du i både skrift og tale.

Som person trives du i en afvekslende hverdag, og du drives af at medvirke til, at teamet opnår resultater og deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du har en positiv indstilling og lader dig ikke gå på af forhindringer. Du tager ansvar for teamets opgaver og giver gerne konstruktiv feedback i gruppen. At have en analytisk og systematisk tilgang vil være naturligt for dig i din planlægning og prioritering, og endelig skal du have erfaring med implementere optimeringer og forbedringer.

Da rollen indebærer en bred kontaktflade, både internt og eksternt, er det en vigtig forudsætning, at du trives godt med dette og evner at kommunikere med mange forskellige mennesker. Endelig er du service-minded og fleksibel i din tilgang til opgaverne.

Hvem er vi?

Product Quality & Release team (QAA) er et team bestående af 5 medarbejdere og en kommende Team Manager, der varetager ovenstående opgaver af vores portefølje af håndkøbsmedicin og receptpligtige produkter. Vi er en del af Orifarm Generics Operation organisationen på ca. 50 personer. Fysisk sidder vi på Energivej i Odense, hvor vi deler kontor med en række engagerede kolleger fra resten af Orifarm Generics og den øvrige Orifarm koncern.

Vi har en uformel og positiv omgangstone, hvor der både er plads til grin og seriøsitet. Vores gode samarbejde bærer præg af, at vi hver især tager ansvar for egne områder men også hjælper hinanden i en travl og spændende hverdag.

Vores værdier

Entreprenørånden gennemsyrer stadig Orifarm, selv om vi er blevet en stor international virksomhed, siden Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen grundlagde firmaet i 1994. Vores mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Mens vi arbejder seriøst og målbevidst på det, insisterer vi på at være gode kolleger, udvikle os sammen, hjælpes ad og lære nyt. Den indstilling kan også komme dig til gode.

Vi tilbyder

I Orifarm lægger vi stor vægt på din professionelle såvel som personlige udvikling og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

Vores kontor i Odense er indrettet i et åbent miljø, der giver plads til en venlig og uformel omgangstone med gode muligheder for sparring med andre dygtige kolleger på tværs af afdelinger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikation og en attraktiv sundheds- og kantineordning. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstid.

Det praktiske

Samtaler vil blive afholdt løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Department Manager, Lene Harder på +45 22 23 57 80.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Odense S
  • Mandag den 12. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Odense S over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0