Samarbejdende skemaplanlægger til Tradium Tekniske Gymnasium, HTX

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Vil du være med til at understøtte htx-uddannelsen i tæt samarbejde med ledelse og undervisere? Kan du se dig selv i en travl hverdag med daglige ad hoc-løsninger, så kan vi tilbyde et spændende job med stor betydning for dagligdagen for såvel elever som undervisere.

Jobbet som skemaplanlægger
Du får ansvar for såvel langtidsplanlægning som daglige tilpasninger af skemaet for alle vores elever, både på htx, eux og brobygningsforløb.

I forhold til langtidsplanlægningen er det dit ansvar at udfærdige og tilrette skemaet for kommende skemaperioder, herunder at sikre at alle vores studieretninger får det rigtige antal timer i alle fag og forløb. Det sker i tæt samarbejde med uddannelsesledelsen og de faglige undervisere.

Når skemaet er rullet ud, er der ofte behov for tilretninger i skemaet i forhold til aktuelle situationer.

Vi har stort fokus på alles trivsel, og vi ved, at et ”godt” skema er vigtig for såvel elevers som undervisernes trivsel. Du bliver derfor en vigtig brik i forhold til skolens trivsel.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med rektor, uddannelsesleder og studiesekretæren for htx.

Om din profil
Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling og/eller erfaring fra undervisningsområdet, herunder forståelse for didaktisk og pædagogisk planlægning af elevernes hverdag. Kendskab til Lection er en fordel.

Du arbejder struktureret og er meget god til at planlægge og være på forkant med dine opgaver.

Du har lyst til en afvekslende hverdag, hvor du både skal arbejde selvstændigt og samtidigt trives med at samarbejde med uddannelsesledelse og undervisere.

Vi tilbyder dig
Vi er en arbejdsplads, hvor både elev- og medarbejderengagement prioriteres højt. Vi ønsker at være en arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser hverdagens udfordringer. Vi prioriterer naturligvis også introduktion til opgaven samt rum for udvikling.

Stillingen er på gennemsnitlig 15 - 20 timer/uge, med start snarest muligt eller alternativt 1. marts 2023

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Er du interesseret i jobbet?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rektor Else Ravn Rasmussen på mobilnr. 29256961.

Ellers send en motiveret ansøgning og dit CV og relevante eksamenspapirer via ansøgningslinket. Ansøgningsfristen er den 17. januar 2023, og samtaler forventes afholdt i uge 4.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 420 medarbejdere og underviser 2700 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.

Se mere om os på Facebook, www.tradium.dk, ledelsesgrundlag (link til site på hjemmesiden) og vore pejlemærker her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Randers C
  • Tirsdag den 17. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Location: DK/SE/NO/Fi or BalticsMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are .
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Frederiksgade i Aarhus I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med é..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Randers C over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2