Kvalitetskoordinator til moderne og entreprenant fødevareproduktion i Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

Blume Food I/S er i vækst og søger lige nu en alsidig medarbejder til at styrke kvalitetsafdelingen

Vi søger en selvstændig medarbejder med gennemslagskraft og autoritet til at styrke vores team. Vi er i færd med at opbygge en moderne kvalitetsafdeling, hvor vi løfter i flok og har et tæt samarbejde omkring opretholdelse og videreudvikling af kvalitetsniveauet på Blume Food I/S, hvor vi producerer vegetabilske og veganske fedtstoffer til både Danmark og eksport.

Kvalitetsafdelingen i Randers har ansvaret for udarbejdelsen af risikoprofiler på nye produkter, enkelte analyser i vores eget laboratorium, overholdelse af gældende lovgivning og kvalitetsstandarder med mere. Vi er et lille team på to med hver vores opgaver, men samarbejder løbende, så vi kan supplere, afløse og udvikle hinanden. Endelig har vi en stor berøringsflade og er løbende i dialog med produktionen, udviklingsafdelingen og andre interessenter i Dragsbæk Gruppen, som vi er en del af.

Som kvalitetskoordinator får du en bred rolle blandt andet med ansvar for følgende opgaver

  • Sikre opretholdelse og videreudvikling af kvalitetsniveau, herunder BRC-certificering
  • Deltagelse i og ansvar for interne og eksterne audits
  • Sikre overholdelse af gældende lovgivning i samarbejde med kvalitet, udvikling og produktion
  • Udarbejdelse af risikoprofiler på nye produkter
  • Udarbejdelse af kvalitetssikringsprocedurer
  • Analyser i vores eget laboratorium, som er under opbygning
  • Validering og kalibrering ifbm. nyt udstyr
  • Oprettelse og håndtering af afvigelser i kvalitetsstyringssystemet
  • På sigt klargøring af prøver til smags- og sensoriske analyser
  • Kvalitetskontrol i produktionen samt træning af medarbejdere
  • Ad hoc

Kvalitetskoordinator med mod til at udfordre og navigere blandt forskellige interessenter

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse indenfor fødevarekvalitet, har arbejdet med HACCP og gerne erfaring fra en kvalitetsafdeling i en certificeret fødevarevirksomhed. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med fødevarekvalitetsstandarderne BRC, IFS m.fl. Måske har du også arbejdet med EHS og ikke mindst prøvet kræfter med og trives i et foranderligt miljø med et højt tempo.

Du har et solidt IT-kendskab, du er vandt til at jonglere store Excel filer. Desuden har du gode kommunikative evner, og taler og skriver både dansk og engelsk.

Som person har du lyst til at være en del af et team, hvor man har selvstændige opgaver, men i høj grad også hjælper hinanden. Du har et godt overblik og har en positiv tilgang i en pulserende hverdag. Du er god til at skabe struktur på dit arbejde, er detaljenørd og trives med i perioder store mængder rutineprægede opgaver. Du udviser ansvarlighed og gennemslagskraft, og spørger hellere en gang for meget og siger det højt, hvis du spotter en mulighed for at optimere og arbejde smartere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

I Dragsbæk Gruppen får du et spændende job i en organisation, som er præget af sammenhold og entreprenørskab. Vi har en flad organisation med højt til loftet, og vi fokuserer løbende på kvalitet og udvikling i skøn forening.

Hvis du har spørgsmål til jobbet som kvalitetskoordinator, er du velkommen til at ringe til koncernkvalitetschef Sarah Bjerre Lindboe, mobil: 2834 2063. Der er ansøgningsfrist d. 14. juni, men send da straks din ansøgning og CV, hvis vi har fanget din interesse! Vi kalder løbende ind til samtale.

Blume Food – en del af Dragsbæk Gruppen i Danmark
Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det internationale marked for produktion af faste og flydende fedtstoffer, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter inden for vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag de velkendte brands Bakkedal, AMA, Pastella og ikke mindst Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 500 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

Blume Food I/S ligger i Randers og producerer vegetabilske og veganske fedtstoffer. Der er 30 medarbejdere, som alle bidrager til en virksomhed i rivende udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Randers NV
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2