Er du vores nye afdelingsleder på Ringkøbing Skole afd. Rindum?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

På Ringkøbing Skole afdeling Rindum søger vi pr. 1.8. 2022 to afdelingsledere – én til skolens overbygning samt én nyoprettet stilling som afdelingsleder med fokus på skolens pædagogiske udvikling – så vil du være med i verdens bedste ledelsesteam?

I august 2020 fusionerede de to folkeskoler i Ringkøbing til én samlet skole. Ringkøbing Skole består i dag af de to afdelinger: Afdeling Alkjær og afdeling Rindum. Skolelederen på Ringkøbing Skole har det overordnede ansvar for hele skolen samt den daglige ledelse på afdeling Rindum. Viceskolelederen på Ringkøbing Skole har den daglige ledelse på afdeling Alkjær.

Begge afdelingslederstillinger vil indgå i det daglige ledelsesteam på afdeling Rindum. Du vil derudover blive en del af det samlede ledelsesteam på Ringkøbing Skole med de udviklende og mangfoldige ledelsesopgaver, der ligger her.

Ringkøbing Skole er kommunens største folkeskole med godt 1000 elever, hvoraf de ca. 650 går på afdeling Rindum. Specialcenter Vest er desuden en del af skolen og har ca. 40 elever. Vi har fortsat fokus på vores spændende fusionsproces, som hele ledelsen samarbejder om. Vi sætter en ære i at udøve faglig og nærværende ledelse i forhold til børn, forældre, personale og andre interessenter omkring skolen.

Det indebærer, at du kan motivere og samarbejde med hele skolens personale, så du kan yde den bedst mulige indsats for børnene og de unges læring og trivsel.

Af personlige egenskaber vægter vi i begge stillinger højt, at du er nysgerrig og åben, vil dialogen, er pragmatiske og har humor og empati – du er holdspillere og kan tage selvstændige beslutninger kvalificeret på baggrund af definerede værdier og retningen for skolen.

Særligt for afdelingslederstillingen i overbygningen:

Vi forventer, at du i samarbejde med den øvrige ledelse, personalet og forældrene kan bidrage til at fortsætte udviklingen af overbygningen. Den har gennem de sidste år været i en udviklingsproces med en ændret struktur, hvor høj faglighed, professionelle relationer og trivsel for alle er det afgørende omdrejningspunkt. Vi er kommet langt, og det er helt centralt, at denne proces fortsætter, så afdelingen forbliver attraktiv for både elever, forældre og medarbejdere.

Vi forventer, at du har en lyst og et mod til at møde de unge mennesker professionelt. Det kræver, at du er synligt tilstede og nærværende i det daglige møde.

Vi forventer desuden, at du har indblik i de krav og særlige opgaver, der er knyttet til arbejde med overbygningen, erfaring med ledelse og kan samarbejde med skolens ledelsesteam, medarbejdere, forældre og elever. Dertil kan du agere i et politisk ledet system.

Særligt for afdelingslederstillingen som pædagogisk udvikler

Der er her tale om en nyoprettet stilling, hvor vi har et ønske om at samle udviklingsansvaret ét sted. Vi forventer, at du har erfaring med samt blik for pædagogisk udvikling. Du vil være tovholder for udviklingen af vores samlede støtteindsats i LUX sammenholdt med de tværgående støtteindsatser, der er i såvel grundskolen som i overbygningen. Endvidere har du ansvaret for det samlede vejlederteam. LUX er Ringkøbing Skoles svar på et ressourcecenter, hvis fornemste opgave er at sikre, at alle børn får mulighed for at udvikle sig fagligt og socialt - uanset hvilket niveau man er på.

Vi er en stor skole med mange muligheder, og du skal være klar til at kunne give overblik, og du skal kunne navigere på tværs med inddragelse af alle relevante parter.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Afdelingsledere på Ringkøbing Skole afdeling Rindum er ansat i Ringkøbing-Skjern Kommune og har ledelsesmæssig reference til skolelederen på Ringkøbing Skole.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesprocedure- og tidsplan:

Ansøgningsfristen er onsdag d. 11. maj 2022.

Ansættelsessamtaler holdes tirsdag d. 17. maj 2022.

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til skoleleder Maria Braae på tlf.nr.: 2257 0398.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b3359bf8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringkøbing
  • Onsdag den 11. maj 2022

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3