Innovativ teamleder til Skemaplanlægningsenheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Her vil du få en mulighed for at bruge alle dine kompetencer inden for koordinering og optimering af ressourceudnyttelsen i forhold til faciliteter og lokaler. For at vi bedst muligt supporterer en kvalificeret drift af Absalons kerneopgaver, skal vi udvikle og kvalitetssikre vores logistik vedr. lokaleallokering og ressourceudnyttelse.

Absalon søger en teamleder til Skemaplanlægningsenheden i fællesfunktionen i Sorø. Enheden retter sig både mod studerende og eksterne samarbejdspartnere, der benytter faciliteterne på Absalons campusser. Afdelingen skal løbende udvikle nye modeller og værktøjer til skemaplanlægning, da målet forandres løbende.

På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. Der er således behov for at styrke vores enhed, så vi får mulighed for at sikre den nødvendige udvikling af services, og indgå i endnu mere målrettede og koordinerede samarbejder med vores partnere i Absalon.

Din profil
Du trives i en matrix organisation og har erfaring fra en lignende stilling. Du har prøvet kræfter med rollen som planlægger og koordinator i forhold til anvendelse af fælles ressourcer og faciliteter. Det er vigtigt, at du kan genkende dig selv her:

Erfaring med ledelse. Gennem din erfaring som personaleleder, evner du at lede medarbejder med forskellige kompetencer og varetager forskellige opgaver.

Har en inddragende ledelsesstil. Du er en tydelig leder med stærke relationelle kompetencer. Du kan finde løsninger i fællesskab med dine medarbejdere. Du lægger vægt på både at lytte, facilitere dialog samt at skabe en klar retning og nå frem til en afklaring.

Brænder for både udvikling og den sikre drift. Du har et godt overblik og administrativt flair, som kan medvirke til at skabe gode rammer for en travl hverdag. Du evner både at styre driften, herunder bl.a. opgaveporteføljer og kvalitetssikring, samt at drive udviklingsprocesser.

Du er en dygtig kommunikator. Som leder ved du, hvor vigtigt det er at være en god kommunikator. Derfor er det helt naturlig for dig, at tilpasse og differentiere din kommunikation til netop den målgruppe, du står overfor, så dine budskaber når korrekt ud til aftagerne.

Derudover forventer vi os, at du:
  • har en uddannelsesmæssig baggrund inden for f.eks. produktionsplanlægning eller logistik m.m.
  • har kendskab til Lean-processer og produktionsplanlægningsmetoder og -værktøjer
  • bevarer overblikket og handlekraften i krydspressede og komplekse situationer
  • besidder stor beslutningskraft og at du er innovativ, struktureret og resultatorienteret
  • stærke digitale færdigheder
  • evt. erfaring med skemaplanlægningsværktøjer'


Dine arbejdsopgaver
Som teamleder får du personaleansvaret for 3 engagerede og dygtige medarbejdere, som bl.a. til dagligt sørger for planlægningen af uddannelsernes skemaer på alle vores campus i hele regionen. Konkrete arbejdsopgaver der skal løses kan bl.a. være:

Personaleledelse. Du skal som personaleleder være optaget af at skabe højt engagement, hvor der er tydelige formål med opgaverne og samarbejdet. Du skal skabe overblik og gennemsigtighed i forhold til rammerne for medarbejdernes arbejde samt for opgavefordelingen.

Kvalitetssikring af enheden. I den daglige drift er det vigtigt, at du mestrer den løbende dialog med uddannelsernes koordinatorer samt følger konstruktivt og systematisk op på tilbagemeldinger mm. Du skaber sammenhæng mellem de store ambitioner for enheden og hverdagens udfordringer.

Stå i spidsen for udvikling af Skemaplanlægningsenheden. Som teamleder skal du først og fremmest stå i spidsen for udviklingen af enheden. Derudover skal du sikre, at enheden kommer sikkert i mål med udviklingen af nye modeller og værktøjer, og dermed kan levere skemaplanlægning med høj kvalitet.

Praktiske oplysninger. Da Absalons dækningsområde er spædt i hele Region Sjælland, vil der i jobbet være en del kørsel i egen bil, da du skal arbejde på forskellige lokationer. Der vil dog være mulighed for Skype møder i et vist omfang. Du vil som teamleder få tjenestested i Sorø, som ligger centralt placeret i Region Sjælland.

Dine kollegaer
Vi er 3 medarbejdere, som forsøger at skabe holdånd og opretholde et godt fællesskab, selvom vi er spredt i hele Region Sjælland. Vi vægter samarbejdet og videndelingen på tværs af Absalon højt. Dette gøres blandt andet ved, at vi alle sammen samles én gang om ugen for at sparre med hinanden og samtidig sikre ensartethed i enheden. Vores kultur i enheden er præget af, at vi arbejder meget alene, og vi bestræber os derfor på at bruge hinanden på tværs af Absalon.

Sådan ansøger du
  • ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn
  • stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have, at du begynder senest den 2. januar 2020
  • hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Birgitte Lunden Poulsen [email protected] eller på 72482275 i tidsrummet kl. 8.00-9.00 dagligt
  • ansøgning og relevante bilag sendes senest den 31. oktober 2019 via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side
  • vi forventer at afholde 1. samtale den 11. november 2019 fra kl. 11.00 og 2. samtale den 13. november 2019 fra kl. 9.00. Begge samtaler foregår i Sorø


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Torsdag den 31. oktober 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 3
12. september 2024 1
11. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5