SFO-leder til Byskovskolens 3 SFO-afdelinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du mod på en spændende ledelsesopgave? Kan du skabe de gode rammer omkring børn og medarbejdere i SFO? Er du den energiske type, som drives frem af ambitionen om at gøre en forskel, og kan du dagligt bringe dig selv i spil?
Så har vi en spændende stilling til dig!
Vi søger en SFO-leder, som med faglig entusiasme og ledelsesmæssig energi kan sætte pædagogisk og strukturel retning for Byskovskolens SFO på tværs af afdelinger. Du forstår dig på det gode børneliv, og du kan sætte dig selv i spidsen for at videreudvikle et attraktivt fritidstilbud i en retning, som både børn, forældre og medarbejdere har lyst til at være med på.

Om Byskovskolen
Byskovskolen er generelt en skole med mange muligheder, der nyder godt af et stort forældreengagement.
Byskovskolen er fordelt på tre matrikler, og er på alle parametre den største af kommunens skoler.

Byskovskolen afdeling Asgård har distriktsspor fra 0.-6.klasse og inkluderer et takstfinansieret center, som modtager elever fra hele Sjælland til 0.-10-klasse. Indretningen og det pædagogiske, inkluderende miljø på afdeling Asgård er udformet, med henblik på at tilgodese elever i svære tale- sprogvanskeligheder og/eller elever, der har fysiske funktionsnedsættelser eller høretab.
Byskovskolen afdeling Benløse består af 0.-9 klasses distriktselever i 2-3 spor, samt modtageklasserne i Ringsted Kommune.

Begge afdelinger huser SFO1 for afdelingens elever i 0.-2. klasse. På afdeling Asgård er elever fra distrikt og center side om side.
Elever fra 3.-6.klasse har SFO-tilbud på Byskovskolens tredje matrikel: Benløsegården. ’Gården’ er en gammel bondegård, med hovedbygning, staldlænger, værksted, boldhal og attraktive udeområder. På ’Gården’ er der dyrehold med heste, geder, kaniner, marsvin mm. som er et stort trækplaster for børnene i SFO.
’Gårdens’ hovedbygning blev revet ned i foråret, og der er nu ved at blive opført en ny, spændende og tilgængelig hovedbygning, som fremover skal danne ramme om SFO2.
Byggeriet forventes færdigt i januar 2022.
Byskovskolens matrikler ligger inden for kort gåafstand af hinanden.

Hvad bliver din rolle?
Du vil som SFO-leder være en del af Byskovskolens ledelsesteam, beståede af skoleleder, viceskoleleder og 4 afdelingsledere. Du er sammen med ledelsesteamet med til at sætte retningen for Byskovskolen og understøtte skolens virksomhedsstrategi.
Her får du et væsentligt medansvar for, at Byskovskolen bevæger sig i den rigtige retning i forhold til Ringsted Kommunes mål og ambitioner, specifikt ved – sammen med medarbejderne – at videreudvikle og systematisere arbejdet med mål- og indholdsbeskrivelser i SFO.
I Ringsted er der netop besluttet nye mål for udvikling af folkeskolen, og her har strategi og udvikling af SFO fået sig eget, selvstændige mål.

Du skal på den ene side være loyal overfor opgaveløsningen i - og ansvaret for den samlede organisation og på den anden side være SFO’ens stemme i de prioriteringer og initiativer, der foretages.
Du skal udvikle medarbejderne og sætte deres kompetencer i spil, både i forhold til den samlede opgaveløsning og i forhold til den enkelte, f.eks. gennem MUS.

Hvad er forventningerne?
Dine primære opgaver er at lede SFOs afdelinger, skabe udvikling og systematisere arbejdsgange. Du skal sætte retning og følge op og skal kunne uddelegere ansvar til medarbejderne.

Hvem er du?
Du er en tydelig leder, som på den ene side formår at lytte, sikre inddragelse og involvering. På den anden side kan du skære igennem og træffe de svære beslutninger, når der er behov for det.
Du har en vision om at børnene i SFO lærer gennem sociale aktiviteter og fællesskaber.
I forhold til SFO’ens medarbejdere og børn er du rollemodellen, der går foran. Du er en dygtig skriftlig - såvel som mundtlig kommunikator, og du praktiserer, hvad du ’prædiker’. Du er bevidst om den komplekse opgave i at lede på flere matrikler, og du har overblik i forhold til strategisk anvendelse af ressourcer. Du er således i stand til at holde flere bolde i luften, både pædagogisk og administrativt.
Du må gerne være energisk, nytænkende og kreativ, men også være bevidst om at videreføre den gode udvikling, som er i gang på afdelingerne.
Du har en relevant, pædagogisk uddannelse, har solid indsigt i skole- og fritidsområdet, ledererfaring, og meget gerne indsigt i inklusion og specialpædagogik.

Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information, og vi ser meget gerne at du kommer på besøg.
Kontakt derfor gerne skoleleder Martin Kofoed (20555309).

Ansøgningsfrist Onsdag d. 18. august 2021.
Ansættelsessamtaler Afvikles i to runder:
1. runde afholdes mandag d. 23. august 2021.
2. runde afholdes torsdag d. 26. august 2021.
Kandidater, som går videre til 2. runde, gennemfører personlighedstest/kompetenceprofil.

Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i Mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til BUPL’s lederoverenskomst.
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem.
Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    We are seeking an experienced Team Leader to manage teams of concrete workers, steel fixers, and formwork carpenters. If you have strong leadership skills and is able to effectively manage tasks an..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2