Servicechef/Divisionschef med grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Har du stor erfaring i at lede og udvikle en servicevirksomhed? Brænder du for energiløsninger og teknisk service? Er du klar til at følge med udviklingen í markedet for bæredygtig energi? Så kig her! Energiservice står foran en række spændende strategiske tiltag, hvor der er behov for en erfaren servicechef/ Divisionschef, som har tung erfaring med forretningsudvikling og forandringsledelse i serviceorganisationer.

Du bliver resultat- og budgetansvarlig for afdelingen, og som drivende kraft sikrer du teknisk og økonomisk drift af afdelingen, der omfatter ca. 40 teknikere fordelt på Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Dine primære opgaver bliver at fastholde og øge kundeporteføljen både direkte via egne initiativer og indirekte gennem din motivering af teamet.

I samarbejde med IT-chefen driver du digitaliseringsprojekter og daglige målsætninger, der imødekommer kundernes behov og indfrier divisionens mål. Din hverdag vil byde på forhandlinger med nøglekunder og samarbejdspartnere med det mål at forstå og levere de porteføljer af løsninger og produkter, der efterspørges.

Dit arbejdssted bliver Rødovre eller Vojens. Såfremt du har base i Vojens, skal du være indstillet på at have ugentlige arbejdsdage i Rødovre.

Faglige og personlige kompetencer:

  • Relevant videregående uddannelse eller flere års praktisk erfaring indenfor en serviceorienteret teknisk fokuseret håndværkervirksomhed.
  • Den rette person har erfaring med både organisationsudvikling, forandringsledelse og forretningsudvikling.
  • Du er kommercielt tænkende person – etablerer nye partnerskaber, sælger til nye kunder, opdyrker nye markeder samt ser på alternative forretningsmodeller.
  • Du har en åben og konsekvent lederstil med vindermentalitet – som agerer selvstændigt og viser vejen frem.
  • God faglig og personlig gennemslagskraft.
  • Stor ansvarsfølelse – tager ejerskab for opgaverne.
  • Effektiv med fokus på eksekvering og resultater.
  • Har succes med effektivisering af forretningsgange og erfaring med digitalisering.

Vi tilbyder:
Du refererer direkte til den administrerende direktør i Søberg Gruppen og indgår i virksomhedens chefgruppe. Der er tale om et job med høj frihedsgrad og med store muligheder for at præge din egen stilling såvel som udvikling af afdelingen.

Dagligdagen er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt, men godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed og kvalitet i en virksomhed, som ikke står ”stille”.

Du får en varieret hverdag med fokus på faglig og personlig udvikling. Et professionelt kundecenter sikrer dig den fornødne interne back-up.

En løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt en attraktiv bonusordning – foruden pension og sundhedsforsikring.

Om os:
Energiservice A/S er en del af Søberg gruppen som tilbyder service og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt øvrige VVS-opgaver. Søberg Gruppen, er grundlagt i 1990 og består af VVS Søberg og Energiservice med samlet 180 medarbejdere.
Energiservice A/S er et af Danmarks største netværk af lokale serviceteknikere, som sætter en ære i at hjælpe kunden med lige netop deres varmeanlæg og være dem, der kender anlægget bedst.

Hos Energiservice A/S har vi specialiseret os i områder inden for energiservice over hele landet: Gasservice, Varmepumpeservice, Oliefyrsservice, samt rådgivning, og har hovedkontor i Rødovre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rødovre
  • Fredag den 07. august 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1