Head of Distribution & Warehouse Excellence til Rødovre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage og med ambitiøse vækst- og optimeringsmål, og med en stærk digital agenda.

Team, Time & Trust



Flügger group A/S tilbyder en spændende og udfordrende position i en nyoprettet stilling som Head of Distribution & Warehouse Excellence i vækstorienteret virksomhed. En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, med stor viden og stolthed inden for sit fagområde. Et job hvor du selv er med til at skabe rammerne for et stærkere Flügger, der er rustet til fremtiden. En arbejdsplads hvor vi møder hinanden med tillid, ansvar og loyalitet understøttet af vores værdier: TEAM, TIME, TRUST.

Vores ambitioner spænder vidt. Fra økonomiske målsætninger og fokus på solid og effektiv drift til strategiske og digitale mål.

Tag del i rejsen



Med base i Rødovre og med direkte reference til vores Senior Vice President, Operations, Søren Grubbe, kommer du til at spille en afgørende rolle i at identificere og implementere det fremtidige logistiske set-up for Flügger; fra strategi til operationel plan.

Du bliver nøglespilleren, der designer vores udgående distributionsnet efter kundebehov og sikrer problemfrie og højtydende løsninger til vores gruppelagre og distributionscentre; det er et parameter at lager- og distributionsaktiviteter- og standarder, yder maksimalt i en stigende efterspørgsel på kvalitet, mindre bundet kapital, større fleksibilitet og højere effektivitet, og at dette sker i tæt samarbejde med Plant Managers i Danmark, Sverige og Polen, samt vores SIOP-afdeling.

Du vil blive en tæt sparringspartner med Søren og Group Management i form af videndeling og afrapportering på strategiske projekter. Derudover bliver dit ansvar bl.a. at:

  • Udvikle og styre indgående og udgående distribution af varer til alle kanaler (butikker, grossister, detailhandlere, forbrugere) med det formål at sikre tidssvarende konkurrencedygtige og omkostningsoptimerede løsninger, der til enhver tid opfylder både markeds- og kundekrav.
  • Videreudvikle og implementere det aftalte digitale distributions-roadmap
  • Sikre et optimalt vare-flow ud mod virksomhedens kunder
  • Udvikle logistikorganisationen med henblik på at nå de strategiske mål på Flügger group-niveau såvel som på afdelings-/lokationsniveau
  • Udarbejde netværksanalyser i vores end2end-forsyningskæde for at optimere omkostningerne til at betjene (balancehastighed, tjenester, kvalitet og omkostninger)
  • Lave oplæg til og gennemføre tender forløb/forhandlinger generelt for al distribution i Flügger
  • Udvikle, implementere og følge op på deling af bedste praksis mellem lagre


Din palet



Du har indgående erfaring med logistik og minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og gerne fra FMCG. Du har en uddannelse som cand.merc., produktionsingeniør, logistikøkonom eller lignende. Derudover er det vigtigt, at du:

  • Er en stærk kommunikator på alle organisatoriske niveauer, herunder på præsentationsniveau
  • Er i stand til at udføre beregninger på egen hånd
  • Besidder stærke forhandlingsevner
  • Er i stand til at agere både strategisk, taktisk og operationelt
  • Er målrettet og ambitiøs

Nogen rejseaktivitet må forventes.

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på over 1,8 mia. Kr. og ca. 1400 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Island, Polen og Kina. Cirka 510 af disse arbejder i Danmark. Vores job er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

Ansøgningsfrist: 14. februar
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Fastansættelse
Stilling: Head of Distribution & Warehouse Excellence

For mere information
Kontakt: Soeren Grubbe
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 30932324


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1