Tilbudsleder søges til Store Valbyvej

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger involverende tilbudsleder med et stærkt borgerfokus
På Store Valbyvej tilbyder vi plads til unge, der har brug for støtte og vejledning. Vi søger en leder, der kan støtte op om den gode udvikling Store Valbyvej er i gang med. Du skal have mod på at gå med de ideer personalet og beboerne har, der kan gøre tilbuddet til et endnu bedre sted at bo og arbejde.

Du vil som tilbudsleder få mulighed for at præge og udvikle Store Valbyvej sammen med beboere og medarbejdere. Vi søger derfor en kandidat, der både er god til at involvere, præcisere forventninger samt forklare de mål og rammer vi arbejder indenfor. Derfor forventer vi heller ikke, at du kommer med alle svarene selv. I stedet lægger vi vægt på, at du med afsæt i et solidt fagligt fundament er undersøgende og nysgerrig i din tilgang til mennesker og ledelse, og du møder verden med et åbent og fordomsfrit sind. Vi søger en tilbudsleder, der skaber evner at skabe inspiration og sætter i gang, frem for at diktere og fortælle hvordan man skal gøre arbejdet.

Om Store Valbyvej
Store Valbyvej er et midlertidigt botilbud efter servicelovens § 107. De unge har udfordringer inden for det psykiatriske felt, og målgruppen er unge mellem 18 og 35 år. Ambitionen er at støtte beboerne til en aktiv og meningsfyldt hverdag med fokus på trivsel, selvstændighed og udvikling. Dette med udgangspunktet i den enkeltes ønsker for eget liv og for at blive klar til at flytte i egen bolig.

Vi arbejder metodisk med bl.a. LA2, BVC og NADA for at tilbyde de unge en tryg og struktureret rehabiliterende indsats med fokus på den enkeltes recovery proces.

Vi er en velforankret, stabil, engageret og metodisk stærkt medarbejdergruppe, der vægter et sundt arbejdsmiljø højt, og gør meget ud af, at bruge refleksion aktivt i vores arbejde. Derudover er vi en blandet personalegruppe, både erfaringsmæssigt og med forskellige faglige baggrunde. Der er en stor nysgerrighed i personalegruppen, og fokus på at søge information og holde sig ajour med nyeste udvikling, samt at få kompetence udvikling inden for relevante områder.

Store Valbyvej er en del af område 3 på socialområdet, der blandt andet også indeholder de øvrige socialpsykiatriske botilbud i Roskilde Kommune. Du bliver derfor også en del af en ledergruppe, hvor du både kan få faglig og ledelsesmæssig sparring. Tilbudsleder refererer til områdeledelsen.

Om stillingen:
Vi søger en tilbudsleder med relevant faglig baggrund, hvis primære opgave bliver at skabe de gode rammer i tæt samarbejde med borgere og medarbejdere. Som Tilbudsleder får du det overordnede personale- og fagansvar.

For både dine kommende medarbejdere og ledelse er det vigtigt, at du er en tilstedeværende leder, der er lyttende og synlig. Det forventes, at du som tilbudsleder har relevant kendskab til målgruppen, er dialogorienteret og bevarer overblikket, også når tingene sker uventet. Vi håber derfor at finde en leder, der har fokus på at skabe rammerne for faglige og refleksive rum samt er med i udviklingen, ved selv at kan deltage i den daglige praksis. Da vi er i gang med en god udvikling af tilbuddet leder vi efter en, der kan styrke de igangværende processer, og give disse tid, så de kan blive omsat til praksis som alle beboerne kan mærke.

Du har en relevant lederuddannelse, og vi lægger vægt på at du har relevant ledererfaring. Gerne med åbenhed, inddragelse og anerkendelse som nøgleord.

Som tilbudsleder på Store Valbyvej vil du bl.a. få ansvar for følgende opgaver:

  • At sikre en pædagogisk & sundhedsfaglig kvalitet, der matcher beboernes ønsker og behov
  • Sikre trivsel og et trygt arbejdsmiljø med særligt fokus på trygheden i dagligdagen
  • At udvikle og kvalificere samarbejdet med de pårørende.
  • At facilitere Store Valbyvejs udvikling inden for de givne økonomiske, politiske, lovgivningsmæssige og faglige rammer
  • At sikre at Store Valbyvej udvikles i en tæt dialog med det omgivende samfund, institutioner og kulturelle tilbud.

Vi tilbyder dig muligheden for:

  • at blive en del af et hus med engagerede og dygtige medarbejdere, hvor resultater er noget vi skaber sammen
  • at være med til at videreudvikle et botilbud, som insisterer på at gå nye veje, hvis det gavner borgeren, og som har lyst til at finde de meningsfulde løsninger
  • at blive en del af en fagligt ambitiøs organisation med support fra blandt andet faglige stabe, økonomikonsulenter og HR-partnere

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om Store Valbyvej på tilbudsportalen eller vores hjemmeside på følgende link: https://socialpsykiatri.roskilde.dk/da-dk/botilbud/st-valbyvej/

Du er velkommen til at kontakte Områdeleder Thomas Land Abrahamsen på 2348 6272 eller nuværende tilbudsleder Lone Nymark Hjulmand på 3012 9663, hvis du har spørgsmål til stillingen. Hvis du gerne vil forbi og se tilbuddet i løbet af juli, så ring til Lone.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er onsdag den 31. juli. Første samtale vil blive afholdt den 6. august. Anden runde samtaler forventes afholdt den 21. august.

Der vil mellem 1. og 2. samtale blive udarbejdet en personligheds- og adfærdstest (PTP).

Der indhentes reference og straffeattest ved ansættelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling uden øvre arbejdstid med tiltrædelse senest den 1. oktober 2024. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7397772e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Roskilde
  • Onsdag den 31. juli 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 6
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 9
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11