Strategisk centerchef med blik for både detaljer og helhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kender du til uddannelsessektoren? Kan du gå forrest i et fagligt engageret videnmiljø, og er du dygtig til at motivere? Så er du måske vores nye centerchef for Center for Ledelse og Oplevelsesdesign, der driver både uddannelsen Diplom i Ledelse og Leisure Management.

Som vores nye centerchef bliver du en del af en uddannelsesinstitution, der har en stærk vilje til at yde et stort bidrag til samfundet som helhed og ikke mindst vores region.

Du skal stå i spidsen for Center for Ledelse og Oplevelsesdesign og bliver ansvarlig for ca. 550 studerendes uddannelse og en lang række ledere på efter- og videreuddannelsesforløb. Du vil få det overordnede ansvar for centrets forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Din profil
Som centerchef skal du sikre den strategiske og ledelsesmæssige drift og udvikle centret, så Absalon fremstår som en attraktiv uddannelsesinstitution. Du er:

Visionær og ambitiøs. Det er vigtigt, at du er ambitiøs på centerets og Absalons vegne, og er optaget af at udvikle på flere niveauer. Du skal have klare visioner og evne at realisere dem i praksis. Det kræver, at du er stærk på systematik og på at følge op.

En erfaren og stærk analytisk leder, der tager afsæt i ordentlighed, en veludviklet samarbejdsevne og et markant resultatfokus. Derudover har du en motiverende tilgang til ledelse, der skaber tillid blandt medarbejderne.

Skarp på uddannelsesområdet, stærk på processtyring og kan lede forandringsprocesser i stærke fagmiljøer, i tæt samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejdersiden.

Stærk kommunikator. Du er scenevant og kommunikerer klart og tydeligt mundtligt og skriftligt, således at du fremstår troværdig og professionel både internt og i relation til eksterne samarbejdspartnere.

Derudover forventer vi, at du:
  • har viden fra et eller flere af aftagerfelterne (de store velfærdsområder og leisure management-områderne)
  • har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund på minimum kandidat-/masterniveau
  • har et stærkt netværk blandt relevante nationale og/eller regionale aktører
  • kan begå dig på engelsk på forhandlingsniveau.


Dine arbejdsopgaver
Centerchefen har en lang række komplekse og forskelligartede opgaver.

Ledelsesopgaven er stor, bred og kompleks og vores forventninger til dig er høje. Du får det overordnede personaleansvar i centret, og skal sikre en hensigtsmæssig organisering og en god samarbejdskultur.

Aktuelle opgaver. Lige nu er der fokus på at styrke både fastholdelse og studieengagement blandt studerende på Leisure Management, ligesom det høje antal deltagere på diplom i ledelse skal fastholdes. Derudover er en af kerneopgaverne at videreudvikle ledelsesområdet, så vi hele tiden er klar med attraktive tilbud til efter- videreuddannelse af nye og erfarne ledere. Samtidig er forsknings- og udviklingsopgaverne i centret inde i en god udvikling, som vil kræve fortsat opmærksomhed. Foran os ligger også en opgave med institutionsakkreditering af Absalon, som du forventes at kunne bidrage ind i.

Overordnet strategisk, faglig og økonomisk ansvar for centerets aktiviteter. Det er vigtigt at du kan sætte en tydelig strategisk retning, og har et stærkt fokus på faglig udvikling. Du skal sikre, at drift og udvikling går hånd i hånd med en høj kvalitet i opgaveløsningen.

Netværk. Du er centerets ansigt udadtil, og har en rolle som repræsentant i relevante regionale og kommunale netværk med fokus på at udvikle fagområdet, det regionale og branding af Absalon.

Dine kollegaer
Du skal stå i spidsen for Center for Ledelse og Oplevelsesdesign, der er et af syv faglige centre på Absalon. Centret består af en centerchef, to uddannelsesledere og ca. 35 medarbejdere, der arbejder med grunduddannelse, efter- og videreuddannelse samt forskning og udvikling. Derudover har vi to docenter, der har det faglige ansvar for centerets forskningsaktiviteter.

Du kommer til at referere til direktøren for Pædagogik og Ledelse, og bliver en del af en ambitiøs chefgruppe, der lægger vægt på at kombinere et målrettet fokus på resultater med et godt arbejdsmiljø, hvor vi både konstruktivt udfordrer og støtter hinanden.

Du bliver tilknyttet Campus Roskilde, og kommer til at arbejde tæt sammen med vores kollegaer i hele Absalon. Du skal forvente en vis aktivitet på Absalons øvrige lokationer og i regionen generelt, hvorfor det er vigtigt, at du har egen bil til rådighed.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker i henhold til aftale om "Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område".
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. oktober 2019.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør for Pædagogik og Ledelse, Sami Stephan Boutaiba på telefon: 7248 1204 eller mail: [email protected].
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 14. august 2019.
  • Vi forventer at afholde 1. samtaler den 20. august samt 2. samtaler den 27. august 2019. Der vil blive foretaget test mellem 1. og 2. samtale.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Roskilde
  • Onsdag den 14. august 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 9
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 9
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 10
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 10
21. august 2024 10