Kundechef til Division Velfærd og Sundhed søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skovlunde

De Forenede Dampvaskerier (DFD) søger en Kundechef med strategisk fokus på kontraktstyring og -udvikling af udbudspligtige kontrakter på tekstil- og logistikløsninger til den offentlige sektor.

Jobbet som Kundechef

Med reference til Markedschefen i Division Velfærd og Sundhed får du et spændende og selvstændigt job med ansvar for egen kundeportefølje. Det er din primære rolle at sikre en optimal kontraktstyring inden for rammerne af den foruddefinerede kontrakt og udvikle DFD’s løsninger til glæde for kunderne og DFD.

Sammen med dine kollegaer i DFD’s udbudsteam opbygger du stærke- og langsigtede relationer til såvel nye - som eksisterende offentlige kunder. Kontoret ligger i Skovlunde, og du dækker hele Danmark, hvorfor rejseaktivitet må påregnes. Du vil få en afvekslende hverdag, hvor du arbejder med hele processen fra kontraktindgåelse, implementering af aftalen, kontraktstyring af driften samt udvikling af samarbejdet. Dine arbejdsopgaver er:

  • Implementering af aftaler
  • Kontraktstyring af offentlige udbudskontrakter
  • Udvikling og kundepleje
  • Kontakt til kunder/ afholde kundemøder samt løbende statusbesøg
  • Forhandling af ændringer i vilkår i løbet af kontraktperioden

Sådan får du succes i jobbet

Som Kundechef er det vigtigt, at du har strategisk og kommerciel tankegang til kontraktstyringen samt udvikling af kunderne. Du er nysgerrig, tillidsskabende og kan skabe langvarige relationer til kunderne såvel som kollegaerne i din afdeling samt på de 5 udførende vaskerier. Du er vedholdende og kan tage det lange seje træk der kræves, for at få kontrakten ordentlig fra land.

Resultaterne skabes igennem troværdige og langvarige relationer, og derfor er evnen som relationsskaber en grundlæggende forudsætning for succes – både i forhold til kunder, eksterne samarbejdspartnere samt øvrige kollegaer i virksomheden.

Du har lysten til at tage ansvar og bidrage til resultatskabelse

Som person er du udadvendt og vant til at begå dig på alle niveauer. Du har kendskab til både det politiske aspekt såvel som det udførende niveau i eksempelvis en kommune. Du forstår sammenhængen mellem behovsafdækning, rådgivning og dermed værdiskabelsen hos kunderne.

Det er vigtigt, at du har et positivt drive, gennemslagskraft i din kommunikation og en struktureret tilgang til dit arbejde. Opbygning af netværk ser du som en naturlig del af din kundepleje.

Det er en fordel, at du har bred erfaring med kontraktstyring, servicering eller salg til det offentlige marked. Det kan både være som kundechef eller KAM i andre brancher, såvel som erfaring fra den ’anden side af skrivebordet’ i indkøb fra enten en offentlig institution eller privat virksomhed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

DFD er en spændende og afvekslende arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Arbejdsmiljøet er dynamisk og inspirerende, hvor du i høj grad får mulighed for at være med til at præge hverdagen i en virksomhed i udvikling og med en flad organisation. Du får et meget selvstændigt job med stor frihed og formår at planlægge din egen tid, så du kan opnå de opsatte mål for aktiviteter. Du bliver en del af et dedikeret team, som arbejder 360 grader rundt om kunden, og som ny kollega bliver du hjulpet godt i gang, så du får den bedst mulige opstart.

DFD er en af Danmarks største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Med afdelinger fordelt i hele Danmark er DFD en landsdækkende virksomhed med ca. 1200 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier der positivt afspejler sig i vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skovlunde

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Skovlunde over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1