Souschef til Akutmodtagelsen i Slagelse 1. sal.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Nyoprettet stilling som Souschef

Akutmodtagelsen i Slagelse åbner flere senge og vil være en vigtig brik i Slagelse Sygehus’ udmøntning af regionens visioner for ”Perspektiv 20-23” på akutområdet.

Et vigtigt delmål i denne vision er, at 70% af alle akut indlagte patienter færdigbehandles i Akutmodtagelsen inden for 48 timer, og således undgår unødvendig overflytning til kortvarig indlæggelse på sygehusets specialeafdelinger. Vores akutafdeling er den største i regionen, så der er altid ”gang i den”, hvilket vi forventer, at du er indstillet på. Dagen kan gå fra ok til virkelig travl på kort tid.

Jeg søger derfor en Souschef, som har interesse for hele “det udvidede akutte patientforløb” og som har mod på at lære, men også gerne lære fra sig. Du skal som souschef kunne varetage selvstændige projekter / opgaver, samt deltage i den daglige opgaveløsning.

Disponeringen falder ud således: Først er du souschef, derefter er du fagperson. Hvilket også er den optik vi vil anvende, til læsningen af dit cv.

Jeg søger derfor en Souschef, der sammen med mig, og de dygtige medarbejdere, kan sikre at drift og udvikling er i balance. Jeg forventer, at du har evnen til at lede udviklingsprojekter, processer og mennesker.

Du vil blive en del af et erfarent lederteam, med mulighed for tæt daglig sparring, hjælp og samarbejde. Der vil således være gode rammer for at træne ledelse.

Det kommer du til:

Afdelingen består af 56 sengepladser fordelt på 2 etager samt skadestue, skadeklinik, traumemodtagelse og senest også sundhedssporet for COVID19 podninger.

Årligt har afdelingen omkring 70.000 patienter med et meget bredt udsnit af medicinske, kirurgiske og ortopædkirurgiske problemstillinger.

Da regionens store psykiatrisygehus samt Retspsykiatrisk afdeling ligger tæt på, har vi også en del psykiatriske patienter med akut somatisk sygdom igennem afdelingen.

På dette felt har vi et fantastisk samarbejde med, og stor hjælp fra, vores socialsygeplejersker- netop udvidet fra 1 til 2- der både er ansat i psykiatrien og i somatikken som brobygnings-/socialsygeplejersker.

Arbejdet i akutafdelingen er bygget op om et tæt samarbejde mellem sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, terapeuter, sekretærer og læger - både læger ansat i akutmodtagelsen samt læger på tilsyn fra sygehusets forskellige specialer. Derfor vil du hver dag kunne møde nye kolleger med mere eller mindre erfaring med arbejdsgangene i Akutmodtagelsen.

Nye tiltag i Akutmodtagelsen:

Der arbejdes hele tiden med nye tiltag og udvikling i Akutmodtagelsen – som i resten af sundhedsvæsenet.

Foruden de ovennævnte Brobyggersygeplejersker har vi gang i følgende:

“Hybrid-grupper” er et af de nye tiltag, der skal sikre, at flere specialepatienter på forsvarlig vis kan færdigbehandles i Akutmodtagelsen inden for 48 timer mod tidligere maks. liggetid på 24 timer.

I kirurgien og geriatrien er der etableret samarbejdsgrupper, hvor plejen af specialepatienter varetages af udlånspersonale fra specialeafdelingen i samarbejde med akutsygeplejersker, således at man kan trække på specialiseret viden fra de læger og sygeplejersker, der til dagligt arbejder inden for specialet.

Vi er i fuld gang med at videreuddanne fysioterapeuter til - sammen med læge - at varetage den fulde modtagelse, udredning, pleje og behandling af patienter med dyb venetrombose.

Der arbejdes aktuelt på at udlicitere en række ikke-sygeplejefaglige opgaver, der lige nu udføres af sygeplejersker, til serviceassistenter fra Koncernservice-afdelingen, da vi er af den overbevisning, at sygeplejersken netop har valgt at uddanne sig til sygeplejerske for at yde sygepleje.

Pr. 1. august 2020 er der som noget nyt ansat en Afsnitsansvarlig Overlæge for 1. salen, som sammen med afdelingssygeplejersken har det daglige ansvar for 1. salen inkl. undervisning af og faglig sparring med sygeplejersker og yngre læger.

Vi tilbyder:

  • Introduktionsperiode på 4 til 6 uger. Alt efter dine forudsætninger, vil vi strække os langt for, at individualisere din introduktion, så du føler dig tryg ved arbejdet. Mulighed for uddannelse.

  • Indflydelse på tilrettelæggelse af egen arbejdstid.

  • 32 eller 37 timers arbejdsuge.

  • Stillingen kan besættes fra 01.12.2020 eller efter aftale.

    Jeg forventer af dig:

  • At du er uddannet sygeplejerske

  • At du har lyst til at arbejde med den akut syge patient.

  • At du har lyst at bidrage til vores unikke fællesskab.

  • At du har mod på at lære.

  • At du er en person, der bidrager konstruktivt til arbejdsmiljøet.

  • At du udviser fleksibilitet i opgaveløsning.

    Jeg ønsker mig:

  • At du har praksiserfaring som souschef.

  • At du har en diplom i ledelse.

  • At du har relevant erfaring.

    Hvis du er blevet nysgerrig på, om stillingen er noget for dig, så ring eller kom og få en rundvisning og en drøftelse af dine muligheder som souschef i Akutafdelingen - kontakt Afdelingssygeplejerske Jesper Skovgaard Gaasedal tlf. 51 72 97 36



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Slagelse
  • Mandag den 16. november 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 3
20. august 2024 2