Attraktiv stilling som daglig leder i Solrød Sogn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Solrød Sogns menighedsråd søger en daglig leder 30 timer ugentlig, der med en positiv indstilling kan lede og administrere samt bidrage til en god arbejdskultur i sognet i samarbejde med menighedsråd og 3 præster.

Vi er et stort aktivt sogn blot 30 minutter fra København. Et moderne sogn i bevægelse, som præger og bliver præget af vores omgivelser. Vi har mange alsidige gudstjenester og aktiviteter og prøver at favne alle sognets indbyggere.

Som daglig leder i Solrød Sogn skal du:

  • stå for HR og personaleadministration, herunder arbejdstid, ferie, løn, registrering i FLØS.
  • være en motiverende leder for 15 medarbejdere i kirken og på kirkegården.
  • bidrage til en god arbejdskultur og samarbejde om kirkernes aktiviteter.
  • deltage i menighedsrådsmøder samt relevante udvalgsmøder og aktiviteter i kirken.

Som leder refererer du til menighedsrådet, og du skal være med til at omsætte menighedsrådets visioner og beslutninger til konkrete arbejdsopgaver sammen med medarbejderne.

Som ansøger er det vigtigt, at du har ledelsesmæssige kvalifikationer og erfaring samt forståelse for eller ønske om at sætte dig ind i det særlige ved en kirkelig arbejdsplads med mange opgaver og faggrupper.

Vi lægger vægt på, at du som leder er motiverende, anerkendende og en god sparringspartner men også, at du tør træffe beslutninger, når det er nødvendigt. Du vil som udgangspunkt have fri hver mandag, men må være indforstået med vekslende arbejdstider, da enkelte weekenddage samt eftermiddags- og aftenmøder kan forekomme.

Sognet ligger i Solrød Kommune, der har et stort, homogent strandområde med mange parcel- og rækkehuse, lidt socialt boligbyggeri, en gammel landsby og lidt landområde. Der bor mange børnefamilier i kommunen, og der er også en stor gruppe ældre. Til sognet hører den moderne Solrød Strandkirke fra 1982 (Mosevej 1) samt Solrød Landsbykirke (Yderholmvej 4) og to kirkegårde beliggende i landsbyen. Det er nemt at komme hertil med S-toget, 10 min. fra Køge og 30 min. fra København.

Ansættelse sker ved Solrød Sogns menighedsråd, Mosevej 1, 2680 Solrød Strand.

Tjenestestedet er hovedsageligt den moderne Solrød Strandkirke, som indeholder kontorer og konfirmandlokaler. Der kan forekomme møder på kirkegårdskontoret beliggende i landsbyen (Møllebjerg 6).

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10) og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Menighedsrådets forslag til lønniveau for 30 timer ugentligt er på baggrund af stillingens ledelsesomfang og karakter omkring 325.000 kr. i grundløn plus 29.287,48 kr. i tillæg årligt (nutidskroner) afhængigt at dine kvalifikationer og ledelseserfaring.

Det baserer sig på følgende løntal for fuldtidsansættelse:

Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Alle beløb er i nutidskroner. Årslønnen aftales indenfor intervallet 356.741,49 kr. – 445.927,42 kr. Fikspunktet er 371.606,19 kr.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 35.270,63 kr.
Overenskomsttillæg på 850,58 kr. pr. år.


Løn, overenskomsttillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftale om lønniveau indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening afhængigt af dine kvalifikationer og under hensyn til krav i stillingen.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Ane Arnbjerg, formand, Solrød Sogns menighedsråd på telefon 4098 2365 (efter kl. 17).

Jacob Brock, kontaktperson, Solrød Sogns menighedsråd på telefon 4061 8204.

Ansøgning med relevante bilag sendes på mail til Solrød Sogns fortrolige mailadresse: [email protected] mærket ”Ansøgning daglig leder”.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest 19. januar 2023 kl. 15.00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 1. februar 2023.

Det kan oplyses, at vi ønsker referencer i forbindelse med ansøgningen, samt at de vil blive kontaktet efter ansøgerens accept. Der vil endvidere blive indhentet børneattest.

Derudover kan vi oplyse, at der er prøvetid i stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Solrød Strand
  • Torsdag den 19. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1