Leder til Skovhuset Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Til vores engagerede personale og dejlige børn søger vi en pædagog med ledererfaring til en fuldtidsstilling i verdens bedste skovbørnehave.

Da vores nuværende leder går på efterløn, søger Skovhuset ny leder.

Vi søger en leder der værdsætter vore værdier, og ønsker at medvirke til at fastholde og vedligeholde – stemning – relation – respekt – humør – stemthed – ansvarlighed.

Vi er en skovbørnehave med masser af hjertevarme og fællesskab. Vi har to børnegrupper, Spirerne og Jordfræserne der er aldersintegrerede. Naturen danner baggrund for alt, hvad vi foretager os, og vi bruger næsten al vores tid ude - hele året. Vores mål er, at børnene lærer at færdes i og få kendskab til naturen samt lærer at respektere dyre - og planteliv.

Vi er inspireret mange steder fra. Rudolf Steiner har bragt os årstidsfester – sange og eventyr, men Mindfulness – Marte Meo, Narrativ pædagogik og mange andre strømninger, danner tillige vores dna.

Skovhuset Sorø er en natur- og kulturbørnehave, som ligger i udkanten af Sorø. Vi er et privat dagtilbud, som er ejet og drevet af forældrekredsen. Vi er 44 børn, fem pædagoger inklusive leder, og to pædagogmedhjælpere. Vi har et godt psykisk arbejdsmiljø og ret lavt sygefravær.

Hos os kender alle hinanden – både personale, børn og forældre.

Vores værdier og menneskesyn udspringer af et solidarisk og demokratisk livssyn, hvor alle behandler hinanden med anerkendelse og respekt, og hvor man giver hinanden plads til at være sig selv. Vi møder barnet der, hvor det er, og sammen med barnet går vi et skridt videre i ukendt retning. Dermed er vores mål at bidrage til selvudvikling og selvværd. Hos os er relationen det vigtigste, og adgangen til al udvikling.

Personaleledelse og pædagogisk engagement

Du skal lede en erfaren personalegruppe, med flere medarbejdere der har været her i lang tid, som har et tæt samarbejde og en god dynamik.

Samarbejde er meget vigtigt – både blandt personalet men også mellem personale og forældregruppe.

Nærhed og indlevelse i børnehøjde er det centrale omdrejningspunkt for arbejdet med børnene i Skovhuset. Du skal, i samarbejde med personalet, planlægge, udføre og evaluere pædagogiske forløb med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe og de pædagogiske værdier i børnehaven.

Administration, drift og samarbejde

Skovhuset er en veldrevet institution såvel økonomisk som pædagogisk.

Udover arbejdet med personaleledelse og børnene vil du have en række administrative opgaver, herunder budgetansvar, ugeplanlægning, personale- og forældresamtaler, ventelistehåndtering mv.

Økonomistyring og administration sker i samarbejde vores bogholder samt Støtteforeningen, der står for venteliste, opskrivning og udmeldelse.

Du vil også have et tæt samarbejde med en aktiv forældrebestyrelse og en engageret forældregruppe. Arbejdet vil efter aftale være fordelt således, at ca. halvdelen af arbejdstiden bruges på administrative opgaver, mens resten af tiden bruges på det pædagogiske arbejde med børnene og personalet.

Faglig og personlig profil

Du er uddannet pædagog og har erfaring med ledelse fra anden institution ligesom du brænder for naturen og udelivet. Du har økonomisk overblik, arbejder struktureret og har it-forståelse.

Vi forventer desuden, at du:

  • er aktiv i samspillet med børnene, og kan sætte ting i gang og skabe glæde og sjov i en travl hverdag.
  • er anerkendende og skaber tryghed og omsorg for de enkelte børn og gruppen som helhed.
  • udviser ansvarlighed over for institutionens værdier.
  • kan bygge bro mellem barnets to verdener (børnehaven og hjemmet) ved at opbygge et positivt samarbejdsklima med forældregruppen baseret på tillid, gensidig respekt og åben dialog.
  • kan inspirere og stimulere børnene til viden om naturen og selv har en nysgerrighed i forhold til at forstå fænomener og sammenhænge i naturen.
  • at du kan formidle institutionens pædagogiske mål og stille krav/forventninger til forældrenes samarbejde om barnet og dets liv i institutionen.

Vi tilbyder til gengæld et spændende og udfordrende arbejde, hvor du vil få stor indflydelse og kan gøre en forskel for børn, forældre og medarbejdere. Vi har en dejlig børnehave, som har et rigtig godt ry og med en stor søgning. Der er et stærkt forældreengagement og 44 livsglade børn. Med andre ord kan du være med til at sikre vores børn ”Den bedste start på livet”.

Yderligere oplysninger

Stillingen er på 37 timer pr. uge og med tiltrædelse 1. juli 2021.

Vores nuværende leder deltager i ansættelse og fratræder senest 31. juli, hvorfor en indføring og overdragelse af opgaver vil finde sted.

Lønnen følger overenskomsten mellem DLO og BUPL. Du kan læse mere om vores børnehave på www.skovhusetsoroe.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende leder, Jan Grauengaard på tlf. 57833638/24224211

Ansøgningen sendes til [email protected] Vi vil løbende holde ansættelsessamtaler, så potentielle ansøgere opfordres til at søge snarest. Ansøgningsfristen er 10. maj 2021.

Evt. besøg i Skovhuset aftales med Jan Grauengaard, på tlf. 57833638/24224211

Vi gør opmærksom på, at du med din ansøgning giver samtykke til, at Skovhuset må behandle og opbevare dine personlige oplysninger i indtil 3 mdr. efter ansøgningsfristen i forbindelse med dette jobopslag, hvorefter det slettes.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Mandag den 10. maj 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sorø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1