Juridisk funktionschef Sundhedsstrategisk Planlægning, Regionshuset i Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Juridisk funktionschef søges til Sundhedsstrategisk Planlægning

Brænder du for at være med til at sikre, at patientrettighederne overholdes, og at der sker en korrekt patientvisitation? Og kan du yde sundhedsjuridisk rådgivning på et højt fagligt niveau? Hvis du også har flair for personaleledelse og faglig ledelse, så er du måske vores nye juridiske funktionschef.

Om os

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center bestående af fire enheder og et sekretariat, der med udgangspunkt i borgernes behov sætter strategisk retning for et bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland.

Sundhedsstrategisk Planlægning har i alt cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed, sundhedsjura og sygehusbyggeri.

I Planlægningsenheden har vi etableret et nyt funktionsområde, som består af regionens fem patientvejledere og tre jurister (en er på barsel) ud over dig. Derudover er der i Planlægningsenheden 12 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, som løser en række spændende, tværfaglige arbejdsopgaver. Der er tale om en bred vifte af planlægningsopgaver inden for bl.a. sygehus- og specialeplan, kræft- og hjerteområdet, akutområdet, høreapparatområdet, fødeområdet, ambulanceudbud, radiologi og det medicinske område.

Opgaver i det nye funktionsområde

Du bliver funktionschef for områderne Patientvejledning og Sundhedsjura. Følgende områder hører under funktionsområdet:

  • Patientvejledningen, som består af fem erfarne, selvstændige og dedikerede medarbejdere. Patientvejledningen yder bl.a. rådgivning og vejledning om patientrettigheder og klagemuligheder. Patientvejledningen hjælper også med at opklare eventuelle misforståelser mellem patient/pårørende og sygehuset, praktiserende læge eller andre sundhedspersoner

  • Sundhedsjura, der består af tre engagerede jurister. Sundhedsjura løser en række juridiske opgaver inden for områderne: klage og erstatning, behandling i udlandet, patientrettigheder, herunder retten til hurtig udredning og behandling, rådgivning i forhold til patientvisitation, befordring og international sygesikring. Herudover vil der være generel rådgivning og tolkning af sundhedsretlige spørgsmål. Endelig er der juridiske opgaver i forhold til abort- og sterilisationsområdet

Dine opgaver og referenceforhold

Du får det personalemæssige og faglige ansvar for Patientvejledningen og Sundhedsjura. I forhold til Patientvejledningen vil du i høj grad fungere som sparringspartner. Da funktionsområdet er relativt nyetableret, kommer du også til at bruge en del tid på, sammen med medarbejderne, at få organiseringen på plads og defineret mål for funktionsområdet. Du kommer også til at varetage selvstændige opgaver inden for de ovennævnte områder.

Derudover får du bl.a. til opgave, sammen med patientvejlederne og andre samarbejdspartnere, at håndtere de problemstillinger, som patientvejlederne observerer i kontakten med patienter og pårørende.

Du får en stor kontaktflade i regionen, både til de øvrige enheder i vores center, men også til andre tværgående centre, virksomhedsområder og sygehusene.

Du vil indgå i en funktionschefgruppe på tværs af Sundhedsstrategisk Planlægning, hvor der er mulighed for ledelsessparring, lederudvikling og videndeling. Du vil også indgå i det sundhedsjuridiske netværk på tværs af de fem regioner og Danske Regioner.

Du refererer til planlægningschefen.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har solid erfaring med sundheds- og forvaltningsret. Kendskab til GDPR er en fordel, men ikke et krav
  • Har erfaring med faglig ledelse og gerne personaleledelse
  • Har lyst og evner til at arbejde i en politisk styret organisation
  • Har administrative og analytiske kompetencer, som sikrer god og effektiv sagsbehandling
  • Er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt
  • Kan samarbejde på tværs, både internt og eksternt
  • Kan levere produkter af høj kvalitet – også når deadlines er korte

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. marts 2022 eller hurtigst muligt.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er mulighed for hjemmearbejde, og du vil få tilbudt lederuddannelse og eventuelt et mentorforløb ved behov.

Samtaler

Vi forventer at afholde samtaler den 24. januar. En eventuel 2. samtale finder sted den 26. januar.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sorø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1