Leder til Familiebehandlingen i Center for Børn og Familie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Vil du bidrage til at skabe fællesskab og bedre børne- og familieliv i Struer Kommune samt understøtte at forældre og børn er handlekraftige i eget liv?

Vores nuværende leder af Familiebehandlingen går på efterløn. Vi søger derfor hans afløser, der sammen med den øvrige ledelse i Børn og Familie kan fortsætte udviklingen af helhedsorienterede indsatser med mest muligt ansvar til – og inddragelse af – barnet, familien, netværket og lokalsamfundet.

Har du lyst til at stå i spidsen for 14 dygtige og engagerede medarbejdere? Kan du lede gennem motivation og tillid – og har du blik for samspillet mellem myndigheds- og udførerfunktionen? Kan du skabe retning og udvikling i samarbejde med en sammensat medarbejdergruppe og ”holde balancen” i et indimellem komplekst og emotionelt opgavefelt? Så er det dig, vi leder efter!

Vi tilbyder
Et spændende job, hvor du kommer til at bruge dine ledelsesmæssige og personlige kompetencer i et uformelt og dynamisk arbejdsfællesskab. Om du har gedigen erfaring med ledelse eller om du i et mere begrænset omfang har afprøvet dine lederkompetencer, så står både medarbejdere og lederkolleger klar til at møde dig i et kvalificerende samarbejde.

I tæt samarbejde med centerledelsen i Børn og Familie, der består af centerchefen samt lederne af Familierådgivningen, PPR og Sundhedsplejen, får du det faglige, økonomiske og personalemæssige ansvar for Familiebehandlingen. Samarbejdet i centerledelsen er involverende, tillidsfuldt og anerkendende.

Ledelsesrummet i såvel det daglige arbejdsfællesskab og i det refleksive strategiske rum er formet af bevidstheden om en gensidig forbundethed mellem afdelingerne, hvilket skaber gode betingelser for en dynamisk og afprøvende tilgang i den fælles opgaveløsning på tværs af Børn og Familie.

Om opgaverne
Som leder af Familiebehandlingen skal du mestre faglig ledelse, personaleledelse, facilitering og løbende opgavesparring, økonomistyring og andre administrative opgaver. Familiebehandlingen består af familiebehandlere, familieplejekonsulenter og ungekonsulenter i MY Hood (en netværksorienteret indsats).

Du skal skabe trivsel og udvikling på de indre linjer i afdelingen og samtidigt dialog og samarbejde med en række interne og eksterne samarbejdspartnere i kommunen, andre kommuner og lokalsamfundet. Vi arbejder tæt sammen i et udviklingsorienteret og tværfagligt miljø, hvor der er fokus på rette (be-)handling til rette tid og bestræber os på at ”gå langt med familien” for derigennem at skabe situationspræcise løsninger.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være, at:
  • lede den faglige varetagelse af kerneopgaven med fokus på en tidlig og forebyggende indsats
  • kvalitetssikre på igangværende tiltag, herunder videreførelse af FIT (Feedback Informed Treatment)
  • innovere og implementere nye tiltag
  • sikre kompetenceudvikling og et godt arbejdsmiljø
  • sikre at indsats, effekt og økonomi hænger sammen samt styrke fokus på progression og dokumentation.


Dine kompetencer
Din ledelsesstil er tydelig, anerkendende og inddragende. Du har en naturlig autoritet omkring dig og kan lede såvel medarbejdere som opgaveløsningen på en rolig, lyttende og refleksiv måde. Du agerer situationsbestemt og får det bedste frem i dig selv og dine omgivelser – også under pres.

Du kommer til at arbejde inden for et komplekst område med mange samarbejdsrelationer. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere og har en tydelig og anerkendende tilgang til børn, borgere, medarbejdere, centerledelsen og øvrige samarbejdspartnere. Du har stærke relationskompetencer og formår at sikre følgeskab på en inddragende og ansvarsgivende måde. Samtidigt er du god til at se, hvordan en beslutning får konsekvens for de involverede.

Du er erfaren, fagligt ambitiøs og kvalitetsbevidst. Du har en lederuddannelse eller har lyst til at tage en. Du har ideelt set ledererfaring fra tidligere job eller fra andre ledelsesfunktioner. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det væsentlige er, at du har et godt kendskab til behandlingsarbejde. Du har erfaring med familiebehandlingsarbejdet for udsatte børn og familier eller erfaring fra andre beslægtede behandlingsområder.

Vi bor i Velfærdshuset
Børn og Familie består foruden Familiebehandlingen af Familierådgivningen, PPR, Sundhedsplejen og en stab. I foråret 2020 flyttede Børn og Familie sammen med Struer Kommunes øvrige velfærdsområder: Skole og Dagtilbud, Arbejdsmarked og Borgerservice, Sundhed og Omsorg og Handicap, Social og Psykiatri ind i Velfærdshuset på Peter Bangs Vej 15, 7600 Struer. Børn og Families godt 60 medarbejdere holder til på 1. sal i Velfærdshuset sammen med Skole og Dagtilbud.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte centerchef Tine Hammer på 29 26 05 72 (uge 28). Leder af Familierådgivningen Jens Birkmose på 20485088 (uge 29, 30). Fra uge 31 kan begge kontaktes.

Praktiske oplysninger
Ansøgningsfristen er tirsdag den 17. august 2021 kl. 12:00

Første samtale holdes tirsdag den 24. august 2021

Anden samtale holdes mandag den 30. august 2021

Ansættelsesdato er 1. oktober 2021

Du kan læse mere om Struer Kommune på www.struer.dk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Struer
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Struer over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0