Centerchef til Center for kvalitet og styring (uddannelsesudvikling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Brøndby, Rigspolitiet, Politiskolen

På Politiskolen uddanner vi Danmarks kommende politifolk, ligesom vi varetager efter- og videreuddannelse samt lederuddannelser i politiet. Som centerchef for Center for kvalitet og styring, bliver du ansvarlig for, at vi på den samlede uddannelsesportefølje bygger bro mellem strategi, politikformulering, udvikling og drift.

Jobbet
Centeret blev etableret for cirka 1½ år siden med ambitionen om at skabe de bedst mulige betingelser for vores samlede uddannelser. Som centerchef for Center for kvalitet og styring er din primære opgave at sikre, at Politiskolens uddannelser lever op til de gældende kvalitetskrav, og at der sker en struktureret opfølgning og evaluering af uddannelserne i uddannelseskataloget, ligesom der også skal sikres en god og omkostningseffektiv planlægning af uddannelserne. Du får ledelsesansvaret for to sektioner, som hver ledes af en sektionsleder. I sektionerne varetages opgaver inden for uddannelseskvalitetssikring, uddannelsesudvikling, digitalisering og uddannelsesadministration vedrørende grunduddannelser og efter- og videreuddannelser. Du refererer til Politiskolens rektor.

Som centerchef leverer du input til det strategiske arbejde i skoleledelsen, der ud over rektor og dig består af tre centerchefer for henholdsvis Uddannelsescenter Vest i Vejle, Uddannelsescenter Øst i Brøndby og for den samlede administration. Du sikrer, at Politiskolen på tværs arbejder kvalitetssikrende samt, at Politiskolen har en effektiv og professionel uddannelsesadministration. Derudover udarbejder du aktivitetsplaner for dit center, der både bidrager til Politiskolens samlede aktiviteter og sikrer, at der leveres resultater af høj faglig kvalitet på dit område.

Du har stærke ledelseskompetencer og evner at lede gennem ledere. Dit ansvarsområde spænder vidt og omfatter komplekse faglige problemstillinger, der kræver en høj grad af politisk tæft. Du formår at understøtte dine sektionsledere i at prioritere opgaver og ressourcer, samtidig med at der sikres en kontinuerlig udvikling og optimering. Du har desuden fagligheden og det strategiske udsyn til at skabe resultater, der understøtter politiets kerneopgaver. Du forstår at balancere god arbejdsgiveradfærd og økonomiske hensyn med helhedsorienteret organisationsforståelse.

Du bidrager aktivt til det gode, tværgående samarbejde, som kendetegner Rigspolitiet, hvor vi prioriterer en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Her er du en kvalificeret og relevant sparringspartner for dine medledere.

Din profil
Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau eventuelt suppleret med relevant videreuddannelse inden for eksempelvis ledelse eller uddannelsesadministration. Derudover har du betydelig ledelseserfaring gerne fra en videregående uddannelsesinstitution. Det anses desuden som en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde som leder i en kompleks og politisk styret organisation.

Som leder bidrager du med åben kommunikation – ikke mindst i din rolle som sparringspartner for dine sektionsledere. Du har desuden forståelse for og fokus på et effektivt samarbejde med sektionens eksterne brugere og samarbejdspartnere.

Som person orienterer du dig fremadrettet, hvor du besidder den nødvendige handle- og gennemslagskraft til at skabe resultater på dit område og sikre rammerne for fortsat udvikling. Du har politisk tæft og håndterer effektivt faglige, økonomiske og ledelsesmæssige udfordringer. Du har forståelse for, at dit center understøtter politiets kerneopgaver og brænder for at bidrage med den bedst mulige service.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som chefkonsulent med ledelsesansvar med mulighed for at aftale tillæg afhængigt af kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Politiskolen med adresse på Brøndbyøster Boulevard 30, 2605 Brøndby.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor, Jan Bjørn på telefon 4133 1500. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler medio august 2021.

Ansøgningsfrist: 4. august 2021

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 6
7. august 2024 6