Vikarstilling: Projekt- og kommunikationskoordinator (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Struer

Hvis kreative bylivsindsatser og projektledelse er dine spidskompetencer, så har vi det rette job til dig i Lydens By.
Struer er Lydens By, og det forpligter. Derfor leder vi nu efter en skarp projektleder, der kan blive en del af Lydens By Værkstedet, som dagligt arbejder med events, marketing, kommunikation, lydkunst og byudvikling for at udvikle et unikt place brand.

Vi søger en projekt- og kommunikationskoordinator (barselsvikariat), der brænder for at skabe events og udvikling med fokus på en kobling til kommunens bylivsindsats. Du bliver det primære bindeled mellem Struer Handelsstandsforening, Lydens By Værkstedet og Struer Kommune, hvilket betyder at du blandt andet får ansvar for fire årlige Open By Night-arrangementer.

Som en del af Lydens By Værkstedet bliver du en del af et lille team på 6 medarbejdere, der skaber unikke events, engagerende indhold og har øje for at spotte de gode historier fra Lydens By. Du vil få stor kontaktflade med samarbejdspartnere og interessenter samt indgå i et tværfagligt samarbejde på en dynamisk, alsidig og spændende arbejdsplads i konstant udvikling, hvor der som oftest er kort fra idé til handling.

Du vil indgå i mange forskellige projekter, og dine kompetencer vil blive brugt bredt. Her er nogle af de primære arbejdsopgaver og projekter:

- Projektleder på fire Open By Night-arrangementer. Ansvarligt for alt fra konceptudvikling og markedsføring til koordinering med samarbejdspartnere og afvikling
- Kontaktperson for Struer Handelsstandsforening/Struer Shopping inklusive kommunikation, driftsopgaver og mødeindkaldelser til bestyrelsesmøder og medlemsmøder
- Udvikling og fastholdelse af Ambassadørkorpset
- Udviklingsarbejde og kommunikationsansvarlig i forbindelse med flere store events. Den primære kontakt til handelslivet i Struer Kommune.
- Nye udviklingsopgaver i Lydens By med fokus på byudvikling, citydressing og integration af Lydens By-strategier i byrummet

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har/kan:

- En relevant uddannelse med fokus på events, byudvikling og projektledelse
- Gode skriveevner og forståelse for at skabe indhold til forskellige målgrupper
- Lyst til at samarbejde med en lang række forskellige aktører fra børn og unge til erhvervsfolk, foreninger, frivillige og ansatte i en lang række kommunale afdelinger
- Håndtere en bred opgaveportefølje og er god til at navigere i kaos
- Evnen til at arbejde kreativt, selvstændigt og kan tage ansvar

Som projekt- og kommunikationskoordinator i Lydens By bliver du en del af et dynamisk team med alsidige arbejdsopgaver. Du skal både kunne samarbejde med teamet og som en del af kommunale initiativer, og kunne samarbejde med en lang række forskelligartede eksterne aktører. Du skal kunne tænke nyt ind i eksisterende projekter samt være med til at sætte gang i nye initiativer – og du skal have lyst til at tænke lyd og arbejdet med lyd ind i events og projekter.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Lydens By, John Fogde, på 28893708 eller [email protected].

Tiltrædelse den 1. december 2022 eller efter aftale.

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i. Midt i denne satsning står Lydens By Værkstedet som et bindeled mellem private aktører, kommunale institutioner samt foreninger. For os er det naturligt, at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.
Lyd er i vores DNA.

Læs mere om vores visioner og strategier.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Struer
  • Søndag den 06. november 2022

Lignende jobs

  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Teamleder - Nat

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Vi søger i øjeblikket en ny Teamleder til vores fabrik i Lem. Er du en motiverende leder, med stor interesse i at forme fremtidens grønne oms..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Teamleder - Nat

    Er du klar på at tage det næste skridt i din karriere? Vi leder lige nu efter en ny Team Leder – Til 12 timers nathold i vores nye afdeling på fabrikken i Lem. Er du en motiverende leder, med stor .
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Teamleder

    Er du klar på at tage det næste skridt i din karriere? Vi leder lige nu efter en ny Team Leder – Til 12 timers nathold i vores nye afdeling på fabrikken i Lem. Er du en motiverende leder, med stor .
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Struer over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. oktober 2024 1