Afdelingsleder til Sekretariat, Jura & Indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Vi søger en leder, der med synlig og nærværende ledelsesstil, høj integritet og gennemslagskraft kan være med til at skabe sammenhæng og resultater i rådhusets maskinrum.

Så har du lyst til at blive en aktiv og konstruktiv medspiller i et ledelsesteam, der skal spille vores medarbejdere endnu bedre og sammen være med til at understøtte organisationen i at løfte og løse kerneopgaverne i samarbejde med borgere og virksomheder, ja, så skal du søge stillingen.

Lidt om afdelingen og dine opgaver

Som afdelingsleder vil du få en central position, idet du kommer til at arbejde med opgaver i relation til direktionen, byrådet og de politiske udvalg. Du får ansvar for en bred opgaveportefølje, hvor du får glæde af din stærke faglighed inden for bl.a. forvaltningsret og styrelsesretten. Du bliver en del af afdelingen Sekretariat, Jura & Indkøb, som består af otte dygtige og selvstændige medarbejdere.

Du vil som afdelingsleder få dine egne ansvarsområder og dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Fagspecifik juridisk rådgivning på tværs af kommunens 9 centre, herunder særligt Center for Skole- og Dagtilbud, Børne- og Familiecentret og Center for Arbejdsmarked og Borgerservice,
  • Undervisning i generel forvaltningsret og god sagsbehandlingsskik samt undervisnings i dagsordensproduktion til politiske udvalg,
  • Ledelsesunderstøttelse på direktions-, center- og afdelingsniveau
  • Politisk betjening

Herudover vil du varetage rollen som valgansvarlig i kommunen, når der skal afholdes valg, ligesom du er projektleder for implementeringen af den nye valgløsning.

Opgaverne stiller krav til dine skriftlige formidlingsevner, din sans for struktur og detaljer og din forståelse for at arbejde med politiske og strategiske processer. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde med korte deadlines og med at agere bredt på tværs af organisationen, ligesom du skal være klar til at tage ansvar og sætte retning for afdelingens medarbejdere.

Idet du som afdelingsleder skal agere på tværs af afdelingens tre teams, er det en fordel med kendskab til indkøb og udbud samt opgaveporteføljen i et politisk sekretariat.

Lidt om dig

Du har en juridisk kandidatuddannelse og sandsynligvis flere års erfaring fra arbejdet i en offentlig organisation, og har du erfaring med ledelse, er det en fordel.

Som afdelingsleder hviler du på et stærkt fagligt fundament og bevæger dig ubesværet i spændingsfeltet mellem ledelse; dét at sætte retning og skabe forandring såvel som resultater på den ene side, og styring; dét at drive organisationen til at nå sine mål gennem faste strukturer og regelmæssige processer med afsæt i samarbejde, økonomi, ressourcer og prioritering på den anden side.

Du evner at tiltrække, motivere og udvikle dine medarbejdere og derigennem bidrage til, at Struer Kommune er en attraktiv arbejdsplads, hvor faglighed og trivsel er i fokus. Du har et godt helhedssyn, er udadvendt, netværksorienteret og en stærk kommunikator, der både kan bevare ro og overblik og kan skabe begejstring, følgeskab og samtidig kan træde i karakter.

Erfarings- og kompetencemæssigt forventer vi, at du har et juridisk afsæt med speciale inden for offentlig ret med en bred erfaring/faglighed på tværs af kommunale retsområder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelsesunderstøttelse og servicering af byråd og direktion.

Det formelle

Du ansættes i Center for Intern Service i Struer Kommune. Intern Service består af ca. 45 medarbejdere, som er fordelt på fire teams: Sekretariatet, Jura og Indkøb / IT og Digitalisering / Løn og Personale / Økonomi. Vi løser opgaverne tæt på direktion, centerchefer og øvrige ledere – og i vores dagligdag er vi nøgleaktører, når ledelse og politik skal gå hånd i hånd.

Løn og ansættelsesforhold

Lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2023 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Struer
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringkøbing

    Are you experienced in mechanical engineering, production engineering or similar? Do you want to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the opportunity for you!.
    • Afdelingsleder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Struer over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0