Vikarstilling: Barselsvikar til Fønixgården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Struer

Socialpædagog, ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent til Fønixgården

Vi har pt flere medarbejder som er på barselsorlov. En af vores barselsvikarer har besluttet at videreuddanne sig til SSA, hvorfor vi mangler en medarbejder til ansættelse senest 1.1.2023, gerne før.

Er du uddannet socialpædagog, ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent og ønsker at blive en del af et ambitiøst og professionelt arbejdsfællesskab, hvor du kan arbejde med KRAP-metoden og med LA-2 metoden, så er det måske dig, vi søger.

Du vil i tæt samarbejde med borgere, kollegaer og ledelse arbejde med at sætte fokus på borgernes selv- og medbestemmelsesret samt borgernes kompetencer og ressourcer. Sammen understøtter, vedligeholder og udvikler vi disse således, at borgeren får mulighed for at leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt ud fra egne præmisser.

Som medarbejder på Fønixgården vil du blive en del af et team, hvor vi forventer, at du tør undre dig og kan reflektere over egne og andres praksis, og hvor vi forventer, at du er villig til at dele dine refleksioner med dine kolleger med henblik på læring. Der er tale om en stilling på 30timer om ugen frem til ca 1.10-2023. Vi forventer at du har kørekort til bil og gerne vil køre med borgerne, så de også kommer ud og får oplevelser i det omliggende samfund.

I samarbejde med borgere og kollegaer vil du hos os kunne arbejde med bl.a. Autisme, KRAP, tegn til tale, sanseintegration, nærmeste udviklingszone, neuropædagogik, low arousal, personlig pleje, alternativ kommunikation, målarbejde og måske også netop det du brænder for.

Vil tilbyder en arbejdsplads med mulighed for at arbejde hver 3. weekend og i nogen grad arbejde i med lange arbejdsdage. Vi er pt inde i en proces hvor vi søger at få beslutninger og opgaverne tættere på medarbejdere og borgere, da vi tror på at det højner arbejdsglæde og trivsel. Vi holder pædagogiske møder ca hver 3. uge og har løbende kollegial supervision. Fønixgården er en røgfri arbejdsplads.

Den opslåede stilling er i team vest, hvor der bor 9 beboere varige behov for støtte i langt de fleste funktioner. Hvis det har fanget din interesse og du gerne vil vide mere, så kontakt os på telefon 96 84 84 10 eller mail [email protected]

Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen

Ansøgning via link på Struer Kommunes hjemmeside – Der er ansøgningsfrist den 21.11 kl 8.00, samtaler forventes afholdt den 24.11

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Struer
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Du har nu chancen for at blive en del af vores engagerede medarbejderstab, da vi kommer til at mangle en pædagog til vores børnehave pr. 1. september 2024. Her på Børnesporet Faster-Astrup er v..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Pædagog/Social-sundheds personale med et ”brændende” hjerte for vores udviklingshæmmede beboer søges til botilbuddet Holmelunden Ringkøbing.Holmelunden er et varigt botilbud for voksne med prob..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Er du vores nye medarbejder!!Stillingen er i vores børnehavegruppe Smørblomsten og er på 33 timer, pr 1 september 2024 eller hurtigst muligt derefter.Alkjærhaven er en afdeling i [xxxxx]
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Struer over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3