Teamleder til Bostedet Vilstrupvej i Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Drømmer du om et ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du kan være en del af at præge udvikling og faglighed? Bliver du motiveret af at lede andre? Er samarbejde og inddragelse af beboere og medarbejdere naturligt for dig? Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så er du måske vores nye teamleder.

Hvem er vi
Vi er et større botilbud i Haderslev, Haderslev Kommune og vi er en del af Handicap, Bo- og beskæftigelse som er en afdeling med botilbud og beskæftigelsestilbud indenfor handicapområdet.

Vilstrupvej har 26 beboere, og målgruppen er borgere med betydelig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse og etableret efter almenboliglovens § 105 og servicelovens § 85. Borgerne er i alderen 22 – 89 år, med en bred vifte af handicap, psykiatri og neurologiske diagnoser, som modtager støtte døgnet rundt, hele året. Vilstrupvej arbejder med at blive endnu bedre til det vi gør og hvor det er et godt sted at arbejde og bo for borgerne – med fokus på borgernes ønsker, håb og drømme.

Vi er mere end 70 medarbejdere, fordelt på 5 grupper med forskellige fagligheder, bl.a. pædagoger, social- og sundhedsassistent og -hjælpere, omsorgsmedhjælpere og timelønnede vikarer. Vi samarbejder ud fra KRAP og low arousal og er åben for nye dokumenterede metoder. Vi vil gerne udvikle os endnu mere, og mindske det ledelsesmæssige spænd, sikre en robust organisation, så derfor får du som teamleder en afgørende rolle i denne udvikling.

Tre nøgleord
Som teamleder på Vilstrupvej er der tre nøgleord der vægtes højt:
  • God løsning af kerneopgaven, hvor kvalitet og faglighed går hånd i hånd
  • Stærk faglighed, med dokumenterede metoder, habilitering, rehabilitering og recoveryfokus, samt engagerede medarbejdere, der trives med nær ledelse, sparring og tydelig kurs og hvor tværfaglighed og samspil med myndighed og beskyttet beskæftigelse er afgørende, foruden et godt samarbejde med pårørende
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er trivsel, meningsfulde opgaver og hvor vi løser opgaverne sammen

Om jobbet
Som teamleder skal du have fokus på samarbejde og udvikling af teamarbejde, på medarbejdernes kompetencer, samt udvikling af det pædagogiske arbejde med udgangspunkt i borgernes ressourcer, det hjemlige miljø, samt udvikling og implementering af et forudsigeligt og struktureret miljø.

Primære opgaver for teamleder er at sikre, at der arbejdes aktivt i udviklingen af den pædagogiske- og den sundhedsfaglige praksis at give vejledning og sparring. Der skal særligt arbejdes med udvikling og forståelsen af bestillingen fra myndighed og hvad det betyder at være en del af bestiller-udfører-modtager samarbejdet. Det forventes ligeledes, at du har fokus på arbejdsmiljøet, det enkelte menneske og fællesskabet.

Vi vægter et godt og nærende pårørendesamarbejde, som skal yderligere styrkes og udvikles. Som teamleder vil du skulle indgå aktivt i pårørendesamarbejdet, ligesom du skal vejlede og give sparring til medarbejderne.

Som teamleder får du ansvaret for ansættelse og introduktion af vikarer, samt administrative opgaver.

I samarbejde med leder, få du ansvaret for personaleledelsen på bostedet.
Der er gode støttefunktioner til det vagtplansmæssige.

Dine kompetencer
Vi har mange drømme om dine personlige kompetencer, men vi forventer særligt at:
  • Du skal have lyst og evne til at medvirke til at holde kursen, med høj faglighed og stærke sociale kompetencer, herunder evne at kommunikere forståeligt, åbent og ærligt og handlingsorienteret
  • Du skal kunne se værdien i at arbejde på tværs i hele organisationen og handle på det, samt videndele på flere niveauer
  • Du skal medvirke til at fremme trivsel og motivation blandt kollegaerne, samtidig med at du er rollemodel og går forrest med at gøre det du siger
  • Du har ledelseserfaring og evt. uddannelse, eller lyst til at starte lederuddannelse
  • Du har gode skriftlige kompetencer og fortrolig med elektroniske journalsystemer. Vi anvender KMD Nexus
  • Du har en uhøjtidelig og munter tilgang til hverdagens arbejde

Vi kan tilbyde:
  • En værdibaseret organisation
  • Mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af Vilstrupvej sammen med leder, afdelingsleder, TR, AMR, og andre relevante samarbejdspartnere
  • At du ikke skal lede alene og vi er fælles om opgaven
  • Ansvar og fleksibilitet

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster på ledervilkår. Der indhentes straffeattest.
Der er tale om en fast fuldtidsstilling, med arbejdstider primært indenfor dagtimer. Der kan være tale om telefonvagt og eventuelle aftenmøder, og der forventes en vis fleksibilitet herom.

Tiltrædelse 1. marts 2022.

Yderligere oplysninger
Få mere at vide hos leder Dorthe Barsballe Petersen på telefon 29 36 58 14 eller hos afdelingsleder for Handicap, Bo- og beskæftigelse Christiane Pape Lehrmann på telefon 24 85 95 53, mail: [email protected]

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 13. januar 2022 kl. 12.00.

Der vil blive indkaldt til samtaler i løbet af fredag den 14. januar 2022.
Samtaler vil finde sted den 18. januar 2022 og der kan være tale om anden samtale med en case den 20. januar 2022 i Haderslev.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sydjylland
  • Torsdag den 13. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejen

    Vil du være med til at forme fremtidens Solar Light?Brænder du for belysning og for at koordinere, lede og fordele opgaver både internt og eksternt, og ønsker du at indtage en central rolle i h..
    • Afdelingsleder
    • Vejen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sønderborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Maximum Sønderborg Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 98
4. juli 2024 95
3. juli 2024 94
2. juli 2024 89
1. juli 2024 88
30. juni 2024 96
29. juni 2024 100
28. juni 2024 97
27. juni 2024 95
26. juni 2024 93
25. juni 2024 95
24. juni 2024 94
23. juni 2024 95
22. juni 2024 97
21. juni 2024 97
20. juni 2024 93
19. juni 2024 101
18. juni 2024 97
17. juni 2024 95
16. juni 2024 100
15. juni 2024 103
14. juni 2024 107
13. juni 2024 106
12. juni 2024 108
11. juni 2024 110
10. juni 2024 110
9. juni 2024 112
8. juni 2024 111
7. juni 2024 111
6. juni 2024 107
5. juni 2024 110