Vi har brug for en souschef til Børnehuset Sølyst og Børnehuset Halvejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Souschef med kommunikationsværktøjerne i orden søges til Børnehuset Sølyst og Børnehuset Halvejen i Dragør.

Vi mangler dig, der kan skabe resultater gennem følgeskab og ledelse. Har du kompetencerne og lysten til at blive souschef i vores spraglede huse med mangfoldighed og fart på? Så er du måske den souschef, vi søger til at sikre rammerne for det gode børneliv.

Om jobbet


Trivsel og udvikling er for både børn og voksne. Lyder det som noget for dig, så læs mere her...

Vi søger dig, der vil vokse sammen med os.

Vil du være med til at skabe tryghed og nærvær for de korteste ben i byen?
Så kom og bliv en del af vores skønne huse.

Vi sætter børnene i første række og har fokus på dynamiske læringsmiljøer, for at skabe udvikling og trivsel for alle børn. Alle voksne kender alle børn, hvilket skaber tryghed for både børn og forældre.

I Sølyst og på Halvejen har vi et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til forskellighed. For at børnene trives bedst, er det vigtigt at også de længere ben i huset trives – vores personale, at vi er udviklingsfokuserede, holder et højt fagligt niveau og lykkes i vores praksis.

Opgaverne er alsidige og spændende hos os, og der er så meget, vi gerne vil fortælle dig. Her i opslaget vil vi give dig en rundvisning i et udpluk af dine kommende opgaver – vi håber, de vækker din motivation for at høre endnu mere.

Vores placering er i skønne Dragør, jobbet er fordelt på tre matrikler.

Du skal være souschef med kommunikationsbriller, synlighed og systematik.
Vi søger dig, som har solid erfaring med ledelse på det pædagogiske felt og kan navigere i en stor organisation som er fordelt på tre matrikler. Vi forventer, at du er uddannet pædagog og gerne har en ledelsesuddannelse. For at løfte de mangeartede opgaver skal du desuden have erfaring med at lede en eller flere større daginstitutioner.

Vi er mange, der har interesse i, at børnene blomstrer og trives, og kommunikation er derfor et af dine skarpeste ledelsesredskaber. Du skal nemlig være med til at sikre inddragelse og en god dialog med både personale og forældre om børnenes hverdag og institutionsliv – og ikke mindst finde det spændende, at opgaven optager meget af din tid.

Vi ønsker os en synlig souschef som også kan indtræde i lederrollen hvis dette er nødvendigt. Vi ønsker en som kan skabe følgeskab og bygge bro mellem strategisk ledelse og pædagogisk hverdagspraksis. Du skal gennem dialog sikre et tydeligt råderum for det pædagogiske personale, så der ikke opstår tvivl om forventninger, beslutninger og deadlines. Vi håber derfor, at du har ambitioner for at fremme et positivt arbejdsmiljø samt et godt arbejdsfællesskab og vil skabe et rum, hvor vi får det bedste ud af hinandens kompetencer og drager nytte af hinandens erfaringer.

Som vores nye souschef skal du have sans for det administrative arbejde. Du skal med tiden kunne tage ansvar for økonomistyring, skal sikre overblik over puljer samt holde styr på deadlines og fremdrift. Derfor håber vi, at du vil være bannerfører for systematikken og har forståelse for brugen af digitale værktøjer. Til gengæld har vi et godt fællesskab, hvor du kan hente hjælp og sparring til opgaverne.

Hvad kan vi tilbyde – et stort ledelsesansvar for byens børn i dejlige Dragør.
Som souschef får du et stort ledelsesrum, hvor du kan udleve din faglighed og skabe en reel forskel for Sølyst og Halvejens børn, forældre og personale. Det betyder dog ikke, at du står alene. Du vil få rig mulighed for at få support og sparring fra din leder.

Vi vægter en tæt dialog mellem dig og din leder højt, og derfor vil du opleve hyppig sparring og en-til-en samtaler. Det skal sikre, at du kommer godt i gang med dine nye opgaver, og at vi i fællesskab får skabt høj kvalitet i institutionerne.

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads


I Sølyst og på Halvejen møder du en professionel arbejdsplads, der vægter høj faglighed og fokus på opgaveløsning. Dine kollegaer bidrager til et positivt og humørfyldt miljø, hvor det prioriteres højt at skabe en aktiv og faglig velbegrundet hverdag for børnene. - Et forældresamarbejde, hvor vi i gensidig respekt og fællesskab, skaber trivsel og udvikling for det enkelte barn og børnegruppen.

Som souschef i husene, er du med til at implementere den Ny Styrket Læreplan for dagtilbuddet i kommunen, du får en uddannelse i ICDP og en arbejdsplads der har et særligt fokus på det enkelte barns sprogudvikling i alderen 0-6-år.

Mødekultur fordelt i husene


En gang om måneden afholder vi et fælles udviklingsmøde fra kl. 17.00-20.00. Derudover samles vi to gange om året til en pædagogiske weekender for husene

Vi afholder forældresamtaler en gang om året eller når det er nødvendigt, som du også vil blive en del af.

Din nærmeste leder er Malene Hedegaard, der afholder MUS – og feedbacksamtaler og har det daglige ledelses, økonomiske – og personaleansvar.

Kom og oplev vores børnehuse


Her bliver du klogere på hvordan din rolle som souschef vil blive.
Du er velkommen til at kontakte leder, Malene Hedegaard på [email protected] og aftale nærmere.

Vores Børnehus som arbejdsplads


I vores afdeling har vi fokus på at have frihed under ansvar. Der er stor mulighed for kreativitet og udfoldelse.

Dragør Kommune har ca. 14.000 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.000 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Frist


18. januar 2022 kl. 12.00.

Tidsplan


Vi afholder samtaler løbende.

Stillingen ønskes tiltrådt snarest muligt.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Dragør
  • Tirsdag den 18. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Dragør over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4