Afdelingsleder til Klima og Natur med sort bælte i nærværende ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Du træder ind på en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en forventning om gode samarbejds- og kommunikationsevner. I Klima- og naturafdelingen vil vi det gode kollegaskab. Vi hygger os sammen, er professionelle sammen og selvom vi begår fejl, så dyrker vi dem ikke, men bruger dem til at opnå udvikling. Vi har en række lovgivninger vi forvalter og indenfor rammen af disse så ny- og samtænker vi gerne for at komme i mål med de gode løsninger.

Målrettet og meningsgivende
Som afdelingsleder for Klima og Natur refererer du til afdelingschefen for Klima og Miljø og skal varetage den overordnede ledelse, planlægning og styring af driften indenfor egen afdeling.

Sammen med den øvrige ledergruppe skaber du den røde tråd fra Kommunalbestyrelsens vision til medarbejdernes daglige opgaver, og du oversætter de overordnede mål til medarbejdernes praksis, så det bliver meningsfuldt for dem at arbejde samskabende, tværfagligt og at skabe dialogbaserede løsninger sammen med borgerne og virksomhederne.

Indflydelse i en ambitiøs organisation
Du trækker på dine gode samarbejds- og formidlingsevner, når du i hverdagen arbejder tæt sammen med den øvrige ledelse. Med din solide ledererfaring ved du, at du trives godt med opgaver og projekter, der er i politikernes søgelys og af og til haster. Det giver dig energi at navigere i en ambitiøs organisation, som også giver dig gode udviklingsmuligheder.

Vi ønsker en åben og dynamisk tilgang til tværgående samarbejde
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor værdierne ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er omdrejningspunktet. Vi har en åben og uformel omgangstone. Du vil komme til at indgå i en dynamisk ledergruppe, der ønsker at agere som et team, og som målrettet arbejder på, at:

  • mål og rammer er tydelige, forventningerne afstemte og funderet i en helhedsorienteret tilgang, hvor kreativitet og virkelyst slippes fri
  • skabe det optimale afsæt for glade, motiverede medarbejdere, der bruger deres kompetencer til at skabe gode løsninger sammen med og for borgere og virksomheder
  • bedrive nærværende, tydelig og udviklende ledelse inden for den centrale styringsramme, så sammenhængskraften styrkes og tværorganisatorisk synergi realiseres

Vi ønsker os meget af dig
Ingen ansøgere kan det hele, men vi vil lægge særlig vægt på, at du er en fagligt kompetent og ambitiøs leder, som besidder personlig gennemslagskraft. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne inden for det naturvidenskabelige område (er dog ikke et krav), og at du har en solid ledelsesmæssig erfaring som personaleleder. Vi ønsker os en nyafdelingsleder for Klima og Natur, der er løsningsorienteret og evner at fastholde den rette holdånd. Du skal kunne begejstre og have mod og styrke til konstruktivt at udfordre det eksisterende.

Du:

  • Er nærværende og empatisk i dit lederskab
  • Trives med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Kan navigere i komplekse opgaver og finde mulighederne
  • Har stærke analytiske kompetencer og kan arbejde selvstændigt
  • Kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale – med blik for målgruppen
  • Kan bevare overblikket – også når det går stærkt
  • Evner at være tovholder/projektleder på forskellige typer af opgaver på tværs i organisationen

Har du ikke en lederuddannelse, vil Haderslev Kommune tilbyde dig en, som skal være afsluttet indenfor 4 år fra ansættelsestidspunktet.

Frihed, service og balance
Vi er en værdibaseret organisation. Det betyder, at vi har så få regler som muligt. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, hvor vi tror på, og sikrer høj trivsel og gode resultater. Du får derfor i høj grad mulighed for at være med til at præge hverdagen i en kommune i konstant udvikling.

Vi lykkes sammen
Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag, med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen i samarbejde med en engageret og fagligt stærk personalegruppe.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunkt
1. januar 2023 eller tidligere, hvis du har mulighed for det.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig afdelingschef Christina Vedel- Birch Andersen på telefon 20 23 84 74, mail: [email protected]

Du kan hente yderligere information her i job- og kompetenceprofilen.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest 8. november 2022.

Samtaler forventes afholdt den 14. november og den 18. november 2022.
Mellem første og anden samtale bliver der udarbejdet en profiltest (PeopleTools). Du skal derfor være parat til at udfylde en test, hvis du går videre til 2. samtale, hvor der også vil være en case.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kolding

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Er finans- og regnskabsdisciplinerne dine metier? Er du lederen, som evner at sætte retningen for finansorganisationen på tværs af lande? Formår du at balancere mellem fokus på stabil daglig drift .
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejle

    En leder, der tager ansvar og vil være med til at sætte retningen Vil du løfte kompetenceniveauet i et stærkt team og skabe en effektiv struktur, der sikrer tryghe..
    • Afdelingsleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 96
29. juni 2024 100
28. juni 2024 97
27. juni 2024 95
26. juni 2024 93
25. juni 2024 95
24. juni 2024 94
23. juni 2024 95
22. juni 2024 97
21. juni 2024 97
20. juni 2024 93
19. juni 2024 101
18. juni 2024 97
17. juni 2024 95
16. juni 2024 100
15. juni 2024 103
14. juni 2024 107
13. juni 2024 106
12. juni 2024 108
11. juni 2024 110
10. juni 2024 110
9. juni 2024 112
8. juni 2024 111
7. juni 2024 111
6. juni 2024 107
5. juni 2024 110
4. juni 2024 114
3. juni 2024 112
2. juni 2024 112
1. juni 2024 115
31. maj 2024 121