Genopslag - Afdelingsleder til Familieafdelingen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Genopslag
Afdelingsleder til Familieafdelingen i Høje-Taastrup Kommune
Børne- og Ungerådgivningscenteret

Ønsker du at lede et distrikt i Familieafdelingen, hvor vi hver dag samarbejder med sårbare børn, unge og deres familier om at skabe de bedste muligheder for et godt hverdagsliv?

Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsen i Familieafdelingen, hvor vi arbejder løsningsfokuseret og helhedsorienteret sammen med familien.

Familieafdelingen i Høje-Taastrup Kommune søger en dygtig afdelingsleder med socialfaglig baggrund til distrikt Øst. Du skal stå stærkt i din faglighed, så du kan sikre en stabil daglig drift med et højt fagligt niveau og lovmedholdelighed i sagsbehandlingen.

I Familieafdelingen sætter strategien ”Sammen om Hverdagslivet” retningen for vores daglige arbejde. Det betyder, at vi arbejder forebyggende og netværksinddragende samt at vi er i tæt dialog med familierne om, at finde gode og bæredygtige løsninger, som kan bringe deres børn og unge i trivsel og udvikling. Vi er derfor optaget af at skabe gode løsninger sammen med familierne og deres netværk, så de oplever sig støttet i at mestre eget liv.

Derfor er vi i fuld gang med at implementere den løsningsfokuserede metode i sagsbehandlingen, ligesom vi indgår i forpligtende, tværfaglige samarbejder på tværs af kommunen for at skabe koordinerede og sammenhængende løsninger.
Vi har, i det daglige arbejde, fokus på familiens ressourcer og på at skabe gode hverdagsliv for de sårbare børn og unge, som vi er i kontakt med. Vi vægter derfor samarbejdet med almenområdet og civilsamfundet højt. Ligesom vi samarbejder tæt med vores kollegaer på udførerområdet for at skræddersy løsninger med udgangspunkt i familiens behov og mål.

Du skal ledelsesmæssigt fortsætte arbejdet i de spor, som er lagt, i tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i Børne- og Ungerådgivningscenteret, bl.a. PPR og sundhedsplejersker samt vores kollegaer i Familiesporet, f.eks. kontaktpersoner, familievejledere og familiepsykologer.

Familieafdelingen består af 3 afdelinger, som dækker 3 geografiske distrikter i kommunen – Øst, Midt og Vest.

Distrikt Øst består af 17 medarbejdere og 1 fagkoordinator, som refererer til afdelingslederen. Heraf er 3 medarbejdere placeret i akutteamet, som behandler alle akutte sager og vurderer alle modtagne underretninger indenfor 24 timer og 2 medarbejdere er placeret, som fremskudte rådgivere på skoler og udvalgte daginstitutioner. De øvrige 12 rådgivere varetager det samlede sagsbehandlingsforløb i distrikt Øst - fra de forebyggende rådgivningsforløb jf. LSS § 11 til de børnefaglige undersøgelser jf. LSS § 50 samt opfølgning på foranstaltninger jf. LSS § 52.

Derudover består Familieafdelingen af en specialrådgivning, som varetager rådgivning, vejledning og sagsbehandling i forhold til børn og unge med funktionsnedsættelse samt et familieplejeteam, og en skolekonsulent, ligesom alle distrikter har fremskudte socialrådgivere, der arbejder forebyggende på skoler og udvalgte daginstitutioner.

Familieafdelingen arbejder i It-systemet DUBU, som understøtter ICS-metoden, hvorfor kendskab hertil er en fordel. Vi har god understøttelse af vores administration i forhold til styring og øvrige administrative opgaver f.eks. i forbindelse med børn- og ungeudvalgssager.

Alle 3 afdelingsledere refererer til lederen af Familieafdelingen. Vi har fokus på at udvikle et stærkt lederteam, som kan støtte hinanden i det daglige ledelsesarbejde både i forhold til den faglige samt den personalemæssige ledelse.

Vi forventer:
  • At du har en socialfaglig uddannelse
  • At du er erfaren indenfor myndighedsarbejdet på børn- og ungeområdet
  • At du har en lederuddannelse eller har lyst til at tage en lederuddannelse
  • At du er engageret, kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst
  • At du har et positivt menneskesyn samt er ressource- og udviklingsorienteret
  • At du arbejder helhedsorienteret med blik for det tværfaglige
  • At du kan bevare overblik – også i travle perioder
  • At du er tilgængelig for telefonisk sparring med døgnvagten hver. 4 uge, da dette går på tur i lederteamet

Vi kan bl.a. tilbyde dig:
  • En spændende og udfordrende arbejdsplads, drevet af visioner og et højt ambitionsniveau
  • Et udfordrende lederjob med gode udviklingsmuligheder
  • Et højt fagligt niveau i afdelingen
  • Gode kollegaer både i afdelingen og på tværs af kommunen
  • Tæt ledelsessparring i ledelsesteamet
  • Introduktionsprogram for nye ledere

Du er velkommen til at kontakte leder af Familieafdelingen Pernille Vestergaard Kleffel på telefon nummer 2041 3514, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen.

Ansættelse pr. d. 1.5.2020 eller snarest derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest

Ansøgningsfrist: d. 10.3.2020
  1. samtale: 18.3.2020
  2. samtale: 26.3. 2020

Såfremt du går videre til 2. samtale kan du forvente at skulle tage en test i perioden mellem 1. og 2. samtale, som du vil få en tilbagemelding på fra vores HR afdeling.

Læs om Børne- og Ungerådgivningscentrets strategi for 2020-2021 - sammen om hverdagslivet BURC – Strategi 2020-2021 – Sammen om hverdagslivet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Tirsdag den 10. marts 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5