Kontorchef til et af Skattestyrelsens mest centrale kontorer på erhvervsområdet - 2630

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Besidder du gode lederegenskaber, er du handlekraftig med stærkt procesfokus, og har du evnerne til både at levere de faglige input til og implementere politiske beslutninger? Vi søger en stærk kontorchef til Punktafgifter og registrering, der kan kombinere sikker drift med et stærkt fokus på udvikling og optimering – og som kan levere skarpe og fokuserede beslutningsgrundlag.

Ledelse med fokus på virksomhederne – og deres regelefterlevelse
Som vores nye kontorchef kommer du til at lede et kontor med ansvar for forretningsudviklingen af og procesejerskabet for punktafgifts- og erhvervsregistreringsområdet. Kontoret har i mange tilfælde en central rolle i forbindelse med lovgivningsinitiativer på Skattestyrelsens erhvervsrettede område. Senest har kontoret spillet en stor rolle i forbindelse med Folketingets corona-initiativer på Skattestyrelsens område. Du skal derfor trives med, at du i perioder er i orkanens øje med krav om honorering af korte deadlines.

Du får ledelsesansvaret for ca. 20 engagerede og dygtige specialister, der med stor videbegærlighed og iver arbejder på at leverede de bedst mulige løsninger for Skatteforvaltningen og virksomhederne. Punktafgifter står for ca. 70 mia. kr. af det samlede skatteprovenu. Det er et område, der spænder fra chokoladeafgift til energiafgifter, og med kompleks lovgivning som ramme, er der behov for smidige løsninger, der både gør det nemt at indberette rigtigt – og svært at indberette forkert. Når virksomhederne skal registreres for skatte- og afgiftspligterne, skal der både sikres den nødvendige systemunderstøttelse, ligesom samarbejde med andre myndigheder om dataudveksling med henblik på tidlig forebyggelse af svig er i fokus.

Du skal derfor kunne drive en realistisk digital udvikling, der smidiggør virksomhedernes møde med Skatteforvaltningen og samtidig holde driften sikkert kørende. Den vigtigste opgave er at sikre korrekte og stabile processer med fokus på bl.a. gældende lovgivning og virksomhedernes retssikkerhed. Vi forventer derfor, at du kan sparre med medarbejderne om såvel faglige som processuelle spørgsmål, og at du i samspil med underdirektøren kan udvikle initiativer, strategier, politikker og metoder, der styrker sammenhæng mellem driftsopgaverne, det strategiske og det politiske niveau.

Dine centrale opgaver på fagområdet vil være at:

  • kortlægge, risikovurdere, udvikle og optimere processer
  • levere fagligt underbyggede beslutningsgrundlag for lovgivning og politiske initiativer
  • sikre lovimplementering, håndtere revisioner og IT-projekter
  • sikre involvering af relevante interne og eksterne interessenter, bl.a. gennem samarbejde med styrelser på og uden for Skatteministeriets område
  • sikre faglig, strategisk og koordinerende ledelse, herunder bidrage til fastsættelse af mål og udvikling på tværs af organisationen
  • bistå underdirektør og direktør i den løbende kontakt til erhvervslivet og pressen.


Dit kontor vil fungere i tæt sammenspil med søsterkontoret ”Moms og Lønsum”, som arbejder med en række tæt relaterede opgaver. Det er derfor nødvendigt med et nært samarbejde omkring udviklingsopgaver, som går på tværs af kontorerne. Herudover vil du have et tæt samarbejde med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen samt Erhvervsstyrelsen. Du refererer til underdirektøren for Erhvervsprocesser og bliver én af otte personaleledere i ledergruppen. I ledergruppen forventes du at bidrage til sparring omkring den samlede opgaveløsning og ledelsesopgave i afdelingen.

Faglig og tillidsfuld ledelse
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse gerne suppleret med ledelseserfaring. Det er afgørende for os, at du er engageret i ledelsesopgaven og formår at lede en gruppe specialiserede og selvstændige medarbejdere i en omskiftelig hverdag. Det er en fordel, hvis du har erfaring med punktafgifter og/eller erhvervsregistreringsområdet, så du kan levere faglig ledelse på højt niveau.

Du skal have øje for de relevante tværgående arbejdsprocesser og tydeligt kunne kommunikere behovet for at tænke løsningerne i et helhedsperspektiv. Din ledelsesstil skaber resultater gennem dialog, tillid og med respekt for faglighed. Desuden medvirker du til, at medarbejderne i kontoret arbejder selvstændigt og videndeler med kolleger på tværs af Skatteforvaltningen. Dine samarbejdspartnere beskriver dig som diplomatisk og imødekommende med fokus på helhedsorienteret løsninger, men samtidig som tydelig, retningssættende og forhandlingsstærk. Du stiller spørgsmål, tænker nyt og udfordrer, så vi hele tiden bliver bedre.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 9. juni 2020. Spørgsmål besvares gerne af underdirektør Jørgen Wissing Jensen på telefon 72 37 26 67.

Vi afholder 1. runde samtaler den 15. og 17. juni. Der indgår en logisk test og en personanalyse i rekrutteringsprocessen inden 2. runde samtaler, der er planlagt til afholdelse den 23. juni 2020. Der vil forud for ansættelse blive indhentet referencer og straffeattest. Tiltrædelse pr. 15. august 2020 eller 1. september 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på varige vilkår, men der vil eventuelt være mulighed for ansættelse på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Engelholm Allé 1, Høje Taastrup.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Tirsdag den 09. juni 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5