Afdelingsleder til Ole Rømer-Skolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være en del af en skole, hvor vi arbejder målrettet for at sikre alle elevers progression og samtidig gøre op med parallelsamfund og social stigmatisering? Vil du være med til at lede og udvikle den bedst mulige skole for børnene i vores område? Og har du lyst til at blive en del af et fantastisk lederteam, der glæder sig til at byde dig velkommen i samarbejdet? Så læs med her:

På Ole Rømer-Skolen, har vi en dejlig mangfoldig børnegruppe, som afspejler den kulturelle bredde i kommunen. Det kræver høje ledelsesmæssige ambitioner, høj faglighed, interesse for tværkulturelt arbejde, sproglige læringsmiljøer og forældresamarbejde.

Du bliver en del af et fagligt stærkt lederteam med en skoleleder, i alt 3 afdelingsledere, en SFO- og afdelingsleder og en administrativ leder. Vi samarbejder målrettet om at styrke elevernes faglighed og trivsel. Vi er i daglig dialog, mødes jævnligt og aflaster og hjælper hinanden.

Vi deler viden, opgaver og skaber fælles retning, når vi fokuserer på udvikling og understøttelse af medarbejdernes praksis. Vi ser opgaverne som et fælles ansvar og en fælles forpligtelse – og har derfor en flad hierarkisk tænkning. Vi skaber plads til at more os sammen, og vi vil hinanden.

Du bliver faglig afdelingsleder og skal lede og udvikle skolens AKT- og støtte indsats. Du har blik for udviklingspotentialer og kan vise vejen. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at du er praksisnær og er skarp til at initiere relevante indsatser i det interne samarbejde på skolen. Du skal være med til at præge det overordnede blik for skolens organisering og struktur. Hvilke årgange du skal have under dig, fordeler vi sammen.

Som leder byder du ind og foretager prioriteringer for og med ansatte. Du er i besiddelse af gode relationskompetencer og træder til, når en medarbejder eller kollega skal bruge en ekstra hånd.

Du skal være med til at løfte skolens målsætning om, at alle elever skal dannes og uddannes. Som skole vil vi være relevant for alle børn og unge i vores skoledistrikt, løfte deres faglige niveau og skabe udvikling i medarbejdernes praksisforståelse og handlefantasi. Vi har fokus på at alle elever kommer videre i en ungdomsuddannelse og at vi hæver karaktererne i udskolingen og de nationale testresultater generelt.

Vi har en fælles forpligtelse på at udvikle og understøtte elevernes kompetencer indenfor samarbejde, kreativitet, kritisk tænkning og kommunikation. Det gør vi bl.a. gennem vores projektforløb, som fylder mere og mere i vores undervisning.

Herudover vil du bl.a. have ledelsesansvar for:
  • At planlægge og udvikle teamsamarbejdet blandt medarbejderne
  • At arbejde praksisorienteret med vejledning i et co-teaching- og aktionslæringsperspektiv
  • At udvikle skolens kultur omkring pædagogiske læringsfællesskaber sammen med medarbejdere og den øvrige ledelse
  • At understøtte skolens daglige drift i form af skemaplanlægning og sparring på opgaveløsning


Du understøtter du elevernes udvikling og skaber sikker drift i en travl hverdag. Du er en tydelig og synlig personaleleder, som varetager og skaber overblik i hverdagens opgaver med processtyring, elevsager, sparring og vejledning af medarbejdere. Du har fokus på anerkendende kommunikation og har en rolig facon, som smitter af på kolleger og børn.

Herudover har vi brug for dig, som:
  • Har en relevant undervisningsmæssig eller skolerelateret baggrund, pædagogisk viden og indsigt i læringsprocesser for børn og voksne
  • Har en diplomuddannelse i specialpædagogik eller en lign. uddannelse på kandidat niveau.
  • Har massiv erfaring med vejledning og udviklingssamtaler omkring AKT-indsatser i folkeskolen
  • Har stor dokumenteret erfaring med processtyring af AKT-processer
  • Har erfaring med Acadre, SD og KMD-elev
  • Har dokumenteret erfaring med ledelse i folkeskolen


Om Ole Rømer-Skolen
Skolen skal vokse væsentligt de næste mange år. Vi har pt. ca. 500 elever og godt 80 fastansatte lærere, pædagoger og sekretariats medarbejdere.

Vi har en god økonomi, som vi bruger på at sikre faglig progression for eleverne, og Høje-Taastrup er den kommune i Danmark, der ligger næsthøjest på landsbasis for hvor meget der bevilges per elev. Vi har mulighed for at prioritere gode materialer i undervisningen og gode rammer for medarbejderne.

Skolens matrikel i Taastrupgård skal i januar 2023 skifte til en vigtig placering i det nye Børne og Kultur Hus. Her skal Musikskole, Billedskole og dagtilbud være sammen med skolen og bidrage til at bryde den sociale arv i området. Ønsket er at invitere og bidrage til, at området tiltrækker borgere fra nær og fjern i dagligdagen og giver vores elever store lærings- og oplevelsesmæssige muligheder.

I Høje-Taastrup Kommune arbejder vi med at udvikle den projektorienterede læring ind i Fremtidens skole. Vi udvikler os derfor sammen på dén lederrolle, som følger med ind i dét, og er nysgerrige på nye måder at skabe læring.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet, ser vi meget gerne, at du ringer og aftaler et besøg med Skoleleder Sune Bjerglund Nielsen, så vi kan hilse på hinanden, og du får set både os og skolen an, inden du søger.

Du kan læse mere om Ole Rømer-Skolen på vores hjemmeside. Du kan også ringe til os på 4335 2269.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er den 7. december 2021
Vi holder første samtale den 13. december og anden samtale den 20. december 2021.
Mellem første og anden samtale skal udvalgte kandidater besvare et spørgeskema til en personprofil.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer om ugen. Ansættelse pr. 1. februar 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Tirsdag den 07. december 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 9
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 9
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 11