Resultatorienteret kontorchef til et af Skattestyrelsens mest centrale proceskontorer (Moms og Lønsum)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du erfaring med personaleledelse, så har vi 24 virkelig dygtige specialister og et udviklingsorienteret proceskontor, som venter på dig. Er du handlekraftig med stærkt procesfokus, og har du evnerne til at varetage tværgående procesejerskab med mange interessenter? Så har vi en karrierestilling som processtærk stærk kontorchef, der får mulighed for at sætte sit præg på procesforbedringer, der er til gavn for erhvervsvirksomhederne i Danmark, og som sikrer korrekte momsafregninger. Du får mulighed for at blive en del af en velfungerende ledergruppe i Erhvervsprocesser og være tæt på direktionen.

Da vores nuværende kontorchef er blevet udnævnt til underdirektør i Skattestyrelsen, er stillingen blevet ledig.

Dit nye kontor: EP 04 Moms og Lønsum
Som kontorchef leder du et kontor, som har ansvaret for at drifte og udvikle processerne på moms- og lønsumsafgiftsområdet. Du får 24 engagerede og dygtige specialister, der med stor videbegærlighed og iver arbejder på at levere de bedst mulige løsninger for Skatteforvaltningen og for virksomhederne.

Du får det daglige ansvar for personaleledelse og herunder fortsat kompetenceudvikling. Du får også ansvar for kontorets økonomi og fortsatte udvikling samt planlægning, prioritering og styring i eget kontor. Da det er et stort kontor med mange udviklingsopgaver, har vi planer om, at du får tilført noget assistance i form af en driftskoordinator eller tilsvarende.

Med reference til underdirektøren for Erhvervsprocesser, bliver du medlem af en yderst velfungerende ledergruppe på 8 ledere. Her får du mulighed for at deltage aktivt i strategiarbejdet fra idéfasen til implementeringsfasen i Erhvervsprocesser og bidrage til sparring om den samlede opgaveløsning på tværs i afdelingen. Der arbejdes målrettet med implementering af konkrete tiltag altid skal understøtte den konkrete strategi.

Det er vigtigt, at du konstant har fokus på at drive digital udvikling, der smidiggør virksomhedernes møde med Skatteforvaltningen, og samtidigt formår at holde driften sikkert kørende. Den vigtigste opgave er at sikre korrekte og stabile processer med fokus på bl.a. gældende lovgivning og virksomhedernes retssikkerhed. Vi forventer derfor, at du kan sparre med medarbejderne om processuelle spørgsmål, og at du i samspil med underdirektøren/direktøren kan udvikle initiativer, strategier, politikker og metoder, der styrker sammenhæng mellem driftsopgaverne, det strategiske og det politiske niveau.

Dine centrale opgaver bliver at:

  • Drive en handlings- og forretningsorienteret tilgang til arbejdet med at udvikle og drifte processer, som altid understøtter helheden i organisationen
  • Sikre rettidig involvering af relevante interne interessenter som f.eks. andre afdelinger i Skattestyrelsen og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen samt nationale og internationale eksterne interessenter herunder erhvervslivets interesseorganisationer samt det Nordiske samarbejde og EU-samarbejdet
  • Eksekvere på revisioner, lovimplementering og forretningsudvikling
  • Sikre faglig, strategisk og koordinerende ledelse, herunder bidrage til fastsættelse af mål og udvikling på tværs af organisationen
  • Bistå underdirektør og direktør i den løbende kontakt til erhvervslivet og pressen
  • Sikre kontinuerligt implementering af tiltag til styrkelse af kontrollen i indberetningsløsningerne på moms- og lønsumsafgiftsområdet
  • Deltage i digitaliseringsprojekter
  • Endeligt fylder ministerbetjeningsopgaver og høringsarbejdet med i kontoret.

Dit kontor EP 4 - Moms og Lønsum har et tæt samarbejde med søsterkontoret EP 6 - Punktafgifter og registrering, som arbejder med en række tæt relaterede opgaver. Det er derfor nødvendigt med et nært samarbejde omkring udviklingsopgaver, som går på tværs af kontorerne.

Tillidsfuld ledelsesstil og samarbejdsorienteret personlighed
Du har en relevant videregående uddannelse og nogle års ledelseserfaring og er engageret i ledelsesopgaven, så du formår at sætte retning og lede en gruppe specialiserede medarbejdere i en omskiftelig hverdag med højt tempo og mange korte deadlines f.eks. i forbindelse med mange høringssvar. Det er en fordel, hvis du har overordnet kendskab til moms-og lønsumsområdet.

Du skal have øje for de relevante tværgående arbejdsprocesser og tydeligt kunne kommunikere behovet for at tænke løsningerne i et helhedsperspektiv. Din ledelsesstil skaber resultater gennem dialog, tillid og med respekt for faglighed. Endvidere medvirker du til, at medarbejderne i kontoret arbejder selvstændigt, er selvledende og viden deler med kolleger på tværs af Skatteforvaltningen.

Dine samarbejdspartnere beskriver dig som diplomatisk og imødekommende, men samtidig som tydelig, retningssættende og forhandlingsstærk.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning, CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest kl. 12:00 den 17. januar 2022. Vi gør opmærksom på, at der er tale om et genopslag.

Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Dronningen. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2022 eller efter aftale.

Spørgsmål besvares gerne af underdirektør Jørgen Wissing Jensen på telefon 72 37 26 67.

Vi forventer at afholde første runde samtaler i uge 2 og uge 3. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personprofilanalyse samt en logisk test inden anden runde samtale i uge 3. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest og referencer.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Engelholm Allé 1, 2630 Taastrup.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of ESG – Reconor Denmark Are you like us driven by a strong purpose to influence and ensure highest possible circularity in environmental solutions to reduce the strain on our planet for now..
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 4
11. juli 2024 4
10. juli 2024 5
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5