Chef for Materiel-, Stations- og Klargøringsplanlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Interesserer du dig for ledelse og for at løse komplekse problemer i en hverdag med mange interessenter? Kan du også se dig selv som en central aktør i sikringen af at DSB udnytter sin materielflåde bedst muligt? - Så bør du søge denne stilling som Chef for Materiel-, Stations- og klargøringsplanlægning.

Som chef for Materiel-, stations- og klargøringsplanlægning får du ansvaret for at udarbejde Materiel- og stationsplaner, der er en del af DSB’s samlede plan for togdriften. Du bliver chef for leder for Materielkorrigering og for 12 stationsplanlæggere.

Om jobbet Din afdeling varetager planlægning af materielplaner samt stations- og klargøringsplaner inden for året ift. løbende ændringer såsom sporarbejder mv. I tilskud hertil varetager afdelingen planlægning af pladskapacitet i togene.

Området består af højt specialiserede og dedikerede medarbejdere, der alle arbejder med at sikre sammenhængende, effektive materielplaner, som sikrer en optimal udnyttelse af DSB’s materielflåde samt er robuste i driftsafviklingen.

De vigtigste interessenter er Køreplanlægning og Personaleplanlægning og din afdeling har også et solidt grænsesnit over mod BaneDanmark. I tilskud hertil har afdelingen en omfangsrig berøringsflade over mod DSB Kommerciel, DSB Vedligehold, Økonomi m.fl.

Hånd om medarbejderne mens vi bliver klar til fremtiden En af dine vigtigste opgaver bliver at varetage driften af Materiel-, stations- og klargøringsplanlægning i en tid med store forandringer.

Din afdeling har en vigtig rolle i programmet Fremtidens Planlægning, hvor vi lige nu udskifter materielplanlægningssystemet blandt flere centrale planlægnings- og disponeringsproces i DSB med ét fælles system. Flere af dine medarbejdere har en nøglerolle i tilpasningen af det nye system og de fleste af dine medarbejdere vil på sigt skulle arbejde med udgangspunkt heri.

Dine konkrete arbejdsopgaver er at

  • Skabe forudsætninger for en sikker, attraktiv og effektiv drift med høj robusthed gennem ledelse af Materiel-, stations- og klargøringsplanlægning
  • Sikre en sammenhængende materielplan under de mange hensyn som relevante interessenter repræsenterer
  • Bidrage til en samlet, stabil planlægningsproces i DSB, som kan favne de mange ændringer til planer, som løbende introduceres ifm. bl.a. sporarbejder
  • Være ansvarlig for forandringen af processer og medarbejdere uht. Fremtidens Planlægning
  • Du bliver procesejer for flere processer inden for dit område i vores Ledelsessystem og skal sikre at processerne opdateres løbende og skaber sammenhæng på tværs

Er det dig, vi leder efter? Planlægningsmæssig faglighed, kommunikation og ledelse

For at klare det godt i jobbet er det vigtigt, at du har stor erfaring med processer og optimering i komplekse sammenhænge samt analytisk erfaring og en grundlæggende faktabaseret tilgang til opgaven.

Dine faglige færdigheder er

  • Erfaring med planlægning indenfor en branche med komplekse processer
  • Erfaring med optimering og effektiv udnyttelse af ressourcer
  • Solide kommunikative evner og erfaring med forandringsledelse
  • Solid ledelseserfaring
  • Erfaring med procesledelse el.lign.
  • Dygtig til interessenthåndtering


Som person trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du ofte skal navigere i komplekse problemstillinger med mange interessenter og ofte modstridende interesser.

Hvem er vi? Du vil referere direkte til Underdirektøren for Planlægning og bliver en del af et lederteam af 2 chefer og 3 ledere i DSB Planlægning, hvor samarbejde om vores fælles planlægningsproces er i højsæde og høj faglighed en selvfølgelighed.

I egen afdeling er du direkte ansvarlig for 12 stationsplanlæggere og lederen for Materielkorrigering, som har 18 medarbejdere i reference.

Hvad kan DSB tilbyde dig? En centralt placeret arbejdsplads i Høje Taastrup i lyse og indbydende kontorer og tæt på offentlig transport.

Du kan se frem til

  • Udvikling af dine færdigheder gennem kurser, uddannelse og "learning-by-doing"
  • Fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen
  • At blive en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur - hos os er der plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion


Vores personalegoder omfatter

  • Gratis transport med DSB til og fra arbejde, mulighed for at bruge dit togkort i fritiden og fire årlige rejser med din familie
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og et fuldt medlemskab til alle centre i Fitness World – du betaler bare skatteværdien.
  • Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling
  • Sund og lækker frokostordning (og mulighed for at købe mad med hjem)

Ansøgning Send din ansøgning og dit CV vedlagt dine eksamenspapirer senest den 06.11.2022. Udvalgte kandidater vil blive inviteret til en samtale.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Julie Jespersen Groth på mail [email protected] eller telefon 24 68 09 25.

Vi ser frem til at læse om dig og hvorfor, du finder jobbet interessant.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Søndag den 06. november 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. september 2024 6
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 6