Serviceleder med sans for driftsledelse og personaleansvar til DSB Stationsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med til at styre og optimere det team, der til gavn for vores kunder leverer rene, trygge, vedligeholdte og velfungerende stationer og udfører synlig undervejsrengøring i togene så kunderne oplever rene og pæne tog på deres rejse - Kan du samtidig se dig selv bidrage til at Stationsservice når vores ambitiøse mål indenfor kundeservice, kvalitet, omdømme, omkostninger og effektivitet, er du muligvis den person vi søger?

DSB Stationsservice søger lige nu efter en Serviceleder til Region Sjælland/Fyn, der via fokus på samarbejde, ildhu og motivation af medarbejderne, bidrager til en effektiv drift i samarbejde med de øvrige serviceledere og chefen for Stationsservice.

Som ny leder i DSB får du ikke blot et nyt job, du bliver også en del af et stort fællesskab.

DSB Stationsservice Sjælland/Fyn dækker alle stationer i dette område, og det er derfor et krav at du er mobil i forhold til at besøge stationer og medarbejdere. Desuden er der møder som afholdes i Høje Taastrup eller andre steder i landet, så dit geografiske udgangspunkt skal kunne forenes med disse krav.

Stationsservice Driftsstøttefunktioner har kontorer i Høje Taastrup, Århus, Herning og Middelfart dit stationeringssted bliver Middelfart men du har også mulighed for at arbejde fra en af de øvrige stationer, som ligger tæt på offentlig transport og i bygninger med lyse lokaler.

Da Stationsservice er en landsdækkende organisation, skal du beregne rejsetid som en del af arbejdet med stor distanceledelse samt i forbindelse med møder, seminarer mm.

En hverdag med personalemæssigt ansvar i fokus Som serviceleder i Region Sjælland/Fyn får du det personalemæssige ansvar for knap 70 medarbejdere,

geografisk fordelt på Sjælland (udenfor Hovedstadsområdet) på Fyn og i Fredericia.

Du kommer til at arbejde med

  • Daglig personaleledelse, inkl. ansættelser og afsked
  • Daglig driftsledelse, samarbejde, ressourcer og optimering
  • Arbejdsmiljøledelse
  • Bistå med at planlægge og fastsætte standarder for Stationskvalitet, service, rengøring, catering, handicapassistancer, kundeservice og trafikinformation
  • Bistå chefen for stationsservice med kontakt til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Deltage i Stationsservice vejrlig beredskab.


Du refererer i det daglige til chefen for Stationsservice, som har det samlede ansvar for rene, trygge og vedligeholdte stationer på landsplan.

Er du den vi leder efter? Vi leder efter dig der udviser gode ledelsesevner og har erfaring med distanceledelse, samt drift af en organisation der er spredt over et større geografisk areal. Du er venlig og medmenneskelig, og motiveres af at få dine medarbejdere til at gå i fælles retning, samtidig med at alle yder deres bedste i en travl hverdag.

Vi forventer, at du har

  • En ledelsesmæssig uddannelse som f.eks. akademiuddannelsen, Diplom eller lign. – suppleret med erfaring i distanceledelse
  • Driftsmæssig erfaring – der lægges vægt på at du har et par års erfaring med driftsledelse af en sammenlignelig organisation
  • Har erfaring fra en stor driftsorienteret virksomhed.


Derudover lægger vi vægt på følgende

  • At du ved at sætte rammer, får dine medarbejdere til at trives og performe
  • Gode analytiske evner, så du løbende kan komme med forslag til optimering og iværksætte forbedringsinitiativer i samarbejde med de øvrige serviceledere
  • At du er en teamorienteret, for at få mødet med alle samarbejdspartnere og leverandører til at spille.


Hvem er Stationsservice og teamet i Region Sjælland/Fyn Stationsservice Sjælland/Fyn består for øjeblikket af 67 servicemedarbejdere. Enheden er en af 5 Regioner i Stationsservice som samlet set består af ca. 280 medarbejdere. Du kommer til at samarbejde på tværs med de øvrige serviceledere, så vi arbejder ensartet og struktureret mod de fælles mål.

Vi lægger vægt på et uformelt og godt arbejdsmiljø, hvor du får rig mulighed for at få indflydelse og være med til at gøre en forskel. Derudover ser vi gerne at du udvikler dig fagligt og personligt og med tiden bliver motiveret for andre roller andre steder i DSB.

Hvad kan DSB tilbyde dig? DSB er meget mere end du tror! Rejs med og bliv en del af en mangfoldig organisation med masser af muligheder.

Du kan blandt andet se frem til

  • Mulighed for gratis transport med DSB
  • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og PureGym
  • Pension og sundhedsforsikring.


Læs mere her om vores personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes på kontrakt efter gældende overenskomst.

Ansøgning Ansøgningsfristen er den 26.11.2023, med opstart 01.02.2024.

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.

Du bedes så vidt muligt vedlægge ansøgning, CV og eksamensbeviser. Vi ser frem til at læse om dig, og de erfaringer du har gjort dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Stationsservice Per Ubbe Vestergaard Pedersen på mobil 2468 0964.

#LI-SR1

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Byggeleder til spildevands- og klimatilpasningspro...

    I de kommende år investeres der massivt i at klimatilpasse Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Vi søger nu en dygtig byggeleder, der kan være med til at sikre genne..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. oktober 2024 10
30. september 2024 9
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 8
26. september 2024 6
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3