Kontorchef til Center for markedsanalyser og økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er på udkig efter en erfaren kontorchef til Center for markedsanalyser og økonomi. Centret står bl.a. for udarbejdelsen af Konkurrencerådets markedsanalyser og bidrager endvidere med økonomisk og metodemæssig sparring i større konkurrencesager. Derudover bidrager centret også til øvrige analyseopgaver i styrelsen på eksempelvis forbrugerområdet. Centrets arbejde understøtter styrelsens mål om at sikre velfungerende markeder.

Som kontorchef i Center for markedsanalyser og økonomi får du således ansvaret for styrelsens analysevirksomhed på særligt konkurrenceområdet, og du skal sammen med dine medarbejdere i centeret være drivkraft for styrelsens metodeudvikling på området. Du bliver garanten for, at styrelsens analyseproduktion til stadighed har en høj kvalitet, og du har erfaring med og blik for at omsætte resultaterne til gavn for forbrugerne og samfundsøkonomien.

Hvad forventer vi af dig og hvilke opgaver skal du løse?

Vi forventer af dig, at du har en akademisk baggrund med særlig indsigt i analyser og konkurrenceøkonomi. Din analytiske kapacitet er stor, og du trives i høj grad med selv at være en del af det praktiske analysearbejde i centeret. Du kan lide at arbejde med komplekse problemstillinger, der involverer både økonomiske og juridiske aspekter. Desuden forventer vi, at din ledelseserfaring og gode samarbejdsevner naturligt vil understøtte det høje faglige niveau og samarbejde, der allerede er i centeret. Som en del af ledelsesopgaven, vil du få ansvaret for den primære koordinering, politikudvikling og ministerbetjening i din del af centeret.

Kan du sætte kryds ved følgende tre punkter, er du et godt match til stillingen:

1. Du har stor erfaring med markedsanalyser og analysearbejde generelt

2. Du trives i spændingsfeltet mellem økonomi og politik

3. Du er en erfaren leder, der understøtter det gode samarbejde

Derudover forestiller vi os, at du:
- Har en relevant økonomisk kandidatuddannelse (fx cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller cand.scient.oecon.)
- Har erfaring med ledelse i et politisk præget miljø og med at håndtere beslutningsprocesser i det offentlige

Bliv en del af Center for markedsanalyser og økonomi og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Center for markedsanalyser og økonomi består i dag af en souschef og cirka 14 medarbejdere, en god blanding af økonomer, scient.pol.’er, datascientists m.fl. Vi har et højt fagligt niveau, og det er en prioritet, at vi hele tiden udvikler vores metoder og arbejdsgange. Vores faglige udvikling sker både gennem opgaveløsningen, men også ved interne og internationale kurser og konferencer. Vi er meget grundige i vores tilgang til analysearbejdet, da det er den måde, vi bedst sikrer maksimal effekt.

Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer, og kommunikationen er ligefrem og åben. Det meste arbejde foregår, som i resten af huset, i tværfaglige teams, hvor jurister og økonomer og andre specialister arbejder sammen.

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelen arbejder vi med varierede opgaver, der til tider er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Vi er ca. 310 engagerede kolleger, der ligesom du brænder for at gøre en forskel. Overalt i huset foregår arbejdet i et højt tempo og med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk og du kan se kort film om det at være ansat i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?

Stillingen er en kontorchefstilling (løngruppe 1) og besættes på åremål. Der kan tildeles et tillæg på baggrund af kvalifikationer. Afhængig af de individuelle kvalifikationer forventes årslønnen inkl. tillæg og pension at ligge mellem 870.000 og 970.000 kr. Hertil kommer mulighed for resultatløn.
Ansættelse sker i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på kfst.dk senest fredag den 22. maj 2020. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis. Samtaler forventes afholdt i uge 23-25.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vicedirektør Jacob Schaumburg-Müller på tlf. 25 59 32 76. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-partner Anne-Mette Poulsen på tlf. 91 33 70 50.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Valby
  • Fredag den 22. maj 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Valby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5