Sjælden stilling som Head of Property Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Sjælden stilling som Head of Property Management


- Få en central plads hos en innovativ og moderne aktør i ejendomsbranchen, Cobblestone A/S, Valby

Vil du være en nøglespiller hos et af landets førende og hurtigst voksende full-service ejendomsforvalter?

”Vi er en moderne og innovative organisation, og hos os vil du få mulighed for at arbejde med nogle af branchens bedste kunder, spektakulære ejendomme og projekter, samt en god stab af loyale og dygtige medarbejdere. Vi skal bruge en visionær og erfaren chef, der kan tage afdelingen for Property Management af investeringsejendomme det næste skridt”, udtaler afdelingsdirektør Jens Gottlieb

Cobblestone ønsker at styrke ledelsen af afdelingen for investeringsejendomme, hvor du i en nyoprettet stilling som Head of Property Management, bliver den ansvarlige chef med ansvar for næsten 20 medarbejdere.

Du får det daglige ansvar for vores Property Management ydelser til kunder i investeringssegmentet. Afdelingens kunder er primært danske og udenlandske investorer, Asset Managers, Investment Managers og Fond Managers, som udvikler og ejer nogle af landets mest toneangivende byggerier.

Du vil indgå i ledelsesgruppen og får omfattende mulighed for at præge den organisatoriske, produktionsmæssige og strategiske udvikling på segmentet, samt de produkter vi leverer og de systemer vi anvender. Derudover får du ansvaret for at sikre og udvikle afdelingens kultur, kompetencer og faglighed.

En faglig stærk og ambitiøs leder

Vi søger en fagligt stærk og ambitiøs leder, der kan være med til at konsolidere vores position som et af de ledende selskaber i branchen, og sikre en fortsat høj vækst. Strategisk kombinerer vi klassiske dyder som fast nær tilknytning mellem den enkelte medarbejder og ejendomme med stærke IT-løsninger og moderne ledelsesprincipper.

Du får det faglige, personalemæssige og udviklingsmæssige ansvar for afdelingen.

Afdelingen består pt. af 18 dygtige og ambitiøse Property Managers.

Hos Cobblestone tror vi på, at ledelse skal være værdibaseret og drevet af viljen til at udvikle og skabe. Du vil derfor have forholdsvis vide rammer til at drive din gruppe og udvikle området.

Vi forventer, at du har relevant erfaring fra lignende stilling og ved hvordan man organiserer en kompleks ejendomsadministrationsenhed med ambitiøse kunder.

Vi forventer også, at du kan håndtere kunderelationer og ’gå i byen’ for selskabet. Endelig forventer vi at du er en god team player og ønsker at tage lederskab for din gruppe af medarbejdere. Du har faglig stolthed, er åben og en god menneskekender.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsfunktioner vil bl.a. være:

  • Fagligt og personalemæssigt ansvar for afdelingen
  • Udvikling af gruppens kompetencer og faglighed
  • Optimering og udvikling af afdelingens systemer og processer
  • Organisering og styring af afdelingens produktion
  • Rådgivning omkring kunder og evt. juridiske spørgsmål for vores kunder
  • Deltagelse i kundemøder

Den regnskabs- og rapporteringsmæssige del af ydelsen til vores kunder, håndteres i vores økonomiafdeling, og større kundeforhold håndteres af en kundechef.

Mere end bare en arbejdsplads

Du får plads i vores lækre, moderne og nyligt istandsatte kontor, nemt tilgængeligt i Valby.

Cobblestone er en meget social arbejdsplads (når vi ikke er ramt af COVID-19). Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder fx to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer i løbet af året, og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt med os. Vi står aldrig stille og vi prioriterer, at du er klædt godt på, så du kan rådgive dine kunder og medarbejdere bedst muligt og så vi sammen kan flytte grænserne for hvad god ejendomsforvaltning og medarbejder pleje er.

Klar til et arbejde, du kan være stolt af?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til jobbet eller virksomheden, er du velkommen til at sende en e-mail til Jens Gottlieb på [email protected]. Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette person.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk, økonomisk og finansiel rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensintensiv servicevirksomhed. Læs mere om os her

Ansøgningsfrist: 31. januar 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Valby

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Valby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5