Rekrutteringsfirma

Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vanløse

Account Manager



DCC Energi



Er du sælger med stort S, har højt humør og er fuld af energi? Så er det netop dig, vi søger.

DLG Energi er en del af DLG-koncernen, som er et af Danmarks førende grovvareselskaber samt DCC Energi, som er én af de førende energivirksomheder. DCC Energi/DLG Energi forsyner Danmark med energiprodukter, herunder dieselolie, fyringsolie og smøremidler m.m. til private kunder, landbrug, erhvervs- og industrikunder.

Salgsteamet har store ambitioner om vækst de kommende år, også med fokus på den grønne omstilling, og vi søger derfor en Account Manager, som med sin positive energi og gå-på-mod kan bidrage til denne vækstrejse.

Dine primære opgaver er:

  • Opsøgende salg til nye kunder
  • Vedligeholde og forbedre relationer med eksisterende kunder
  • Afgive tilbud, forhandle og indgå kontrakter
  • Opdatere og vedligeholde CRM-system
  • Sambesøg og sparring med øvrige DLG-sælgere omkring salg af energiprodukter

Dine kunder vil være landbrug i alle størrelser, vognmænd samt erhvervs- og industrivirksomheder.

Energisk og passioneret sælger med ambitioner


Du har erfaring med salg og hele salgsprocessen. Erfaring fra landbrugs- og/eller energibranchen, er en fordel, men ikke et krav.

Som person er du engageret, energisk og vedholdende i din jagt efter gode resultater og spændende, nye forretningsforbindelser. Samtidig vægter du den gode og langvarige relation til vores trofaste kunder højt. Du er troværdig og professionel i dit samarbejde med kunder, kollegaer og andre samarbejdspartnere, og du opleves åben og udadvendt.

Du kender til arbejdet med CRM-systemer og har en struktur, der giver dig godt overblik til gavn for dine kunder og arbejdsplads. Derudover har du fortsat lysten til at være nysgerrig og holde dig løbende ajour med markedet og vores produkter, som i fremtiden vil være præget af den grønne omstilling.

Spændende udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar


Du bliver en del af et team på i alt 14 sælgere, som sidder i forskellige afdelinger i Danmark. Teamet på Sjælland består af fire sælgere. DLG Energi sætter alle en ære i at gøre livet nemmere for vores kunder. DLG Energi er gode som et hold og hver for sig og udfører deres arbejde med en åben og humoristisk omgangstone.

DLG Energi tilbyder et spændende job med stor frihed under ansvar og en attraktiv lønpakke indeholdende en god fast løn, pension, helbredsforsikring, kantineordning mv. Du får en grundig oplæring og med gode udviklingsmuligheder sørger de for et spændende karriereforløb for dig fremadrettet.

DLG Energi er fleksible med din arbejdsplads, men ser gerne, at du starter 2-3 dage i ugen på hovedkontoret i Bårse for at være en del af fællesskabet. De øvrige dage kan du enten arbejde hjemmefra, tage på kundebesøg eller arbejde fra øvrige DLG/DCC-lokationer på Sjælland.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Anders Dyrlund på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om DCC:


DCC Energi er et partnerskab mellem DLG og den irske koncern DCC PLC. DCC Energi er Danmarks største forhandler af Shell-produkter og eneimportør af Gulf smøremidler. DCC Energi leverer energiprodukter til private kunder, landbrug og erhvervsvirksomheder fordelt over hele Danmark. Den brede vifte af energiprodukter omfatter bl.a. fyringsolie, diesel, marinegasolie, smøremidler og naturgas.

DCC Energi er også leverandør af flybrændstof til de danske lufthavne og selskabet bag det landsdækkende netværk af over 200 Shell tankstationer.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Bårse
Reference:2107.312
Virksomhed: DCC Energi


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vanløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vanløse

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vanløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vanløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vanløse over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1