Kosttilskud til heste - Ordrehåndtering og service.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Vi driver en produktions- og handelsvirksomhed med fokus på produktion af urtebaseret kosttilskud til heste. Virksomheden drives af et lille team så vi har alle flere "kasketter" på. Vi er en del af en større koncern, hvilket betyder at vi på flere områder kan det samme som større virksomheder.

Vi søger en medarbejder med udpræget ordenssans som kan tage ansvar i forhold til at få pakket ordrer og forsende og samtidig være vores BtB kunders kontaktperson i forhold til praktiske spørgsmål.

Arbejdstiden er normalt inden for tidsrummet 7-14 og kan aftales efter hvad der passer dig.

Vi søger som udgangspunkt en person, der ønsker at arbejde på halv tid, dvs. ca. 18,5 timer ugentligt.

Om Urtefarm:

Urtefarm er en mindre virksomhed, som er kendt for at producere urtebaserede kosttilskud af meget høj kvalitet. Virksomheden er i en vækstfase og har i det seneste år investeret kraftigt i et produktionsanlæg, der kan producere væsentligt større mængder end hidtil.

Urtefarm er koncernforbundet med en større virksomhed, der er behjælpelig med at skabe de rette rammer for virksomheden. På den måde bliver du en del af en større familie hvor mulighederne er mange.

Mere om jobbet:

Vi forventer at du er:

  • Et ordensmenneske der trives i en struktureret hverdag - og som kan bidrage til at skabe og holde orden.
  • Ihærdig for at levere kvalitet og give en god service
  • Arbejdsom.
  • Fleksibel. Nogle dage er travle dage og det kan være nødvendigt at gøre dagens opgaver færdige. Det mest almindelige er dog at du har fyraften til normal tid.
  • Du taler og forstår dansk.
  • Du har truck-certifikat.

Vi tilbyder:

Urtefarm er en spændende virksomhed i vækst. Du vil blive mødt af mange forskellige udfordringer og du bliver del af en flad organisation. Vores kultur emmer af fightervilje, humor og høje ambitioner for virksomheden. Du får direkte indflydelse på opgaveløsningen og efterhånden tildelt større og større ansvar.

Bemærk: kun ansøgninger med: CV, ansøgning og et billede, markeret ”produktionsmedarbejder” bliver taget i betragtning: Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som sendes til [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vejen
  • Tirsdag den 28. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vejen over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1