Afdelingsleder til socialpsykiatriske tilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Psykiatrien i Viborg Kommune søger pr. 1.oktober 2022 afdelingsleder, der kan stå i spidsen for fire socialpsykiatriske botilbud i Viborg by og være med til at udvikle tilbuddene.

I dette job får du ansvar for ledelsen af de fire botilbud – Søbo, Grundtvigsvej, Rosengården og Gl. Finderupvej. Botilbuddene er for borgere over 18 år med psykiatriske og psykosociale problemstillinger, som har behov for støtte i egen bolig. Botilbuddene er alle uden døgndækning.

Du bliver personaleansvarlig for 20 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Derudover får du blandt andet dagligt ansvar for økonomien på tilbuddene samt den social- og sundhedsfaglige dokumentation omkring borgerne. Du bliver desuden et vigtigt bindeled mellem tilbuddene og myndighed samt til de mange samarbejdsrelationer såvel internt i kommunen samt eksternt.

Du skal sammen med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere videreudvikle et fælles fagligt ståsted og sætte retning for indsatserne. Du bliver desuden en del af et fagligt miljø med mange kompetencer, hvor det tværfaglige samarbejde vægtes højt til gavn for borgerne. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til både det seriøse og det sjove.

Om dig
Du har erfaring med psykiatriområdet og har faglig relevant baggrund. Desuden ser vi gerne, at du har ledelseserfaring og -uddannelse, - eller lyst til at tage en lederuddannelse.
Du er god til at sætte tydelige fælles mål og lægger vægt på at motivere medarbejderne gennem inddragelse og dialog, og du er god til at samarbejde på tværs med mange aktører og interessenter.
Du tager medansvar for at videreudvikle området som en attraktiv arbejdsplads med god trivsel.
Du har god økonomisk forståelse og indsigt, som du er god til at kommunikere, og du kan begå dig i sikkert og naturligt en politisk ledet organisation.

Om os
I de fire botilbud bor der borgere over 18 år med psykiatriske og psykosociale problemstillinger, som har behov for støtte i egen bolig. Botilbuddene er alle uden døgndækning.

Botilbuddene er en del af den samlede vifte af psykiatritilbud i Viborg Kommune. Støtten til den enkelte borger ydes på baggrund af det støtteniveau, som borgeren er visiteret til. Visitationen foretages på baggrund af en konkret, individuel vurdering og ligger indenfor rammerne af det politisk vedtagne serviceniveau.

Om ledelse på arbejdspladsen og i Viborg Kommune
Afdelingslederen refererer til lederen af psykiatriområdet og indgår i gruppen af fem afdelingsledere, der mødes omkring drift, ledelse samt områdets udvikling.

Psykiatriområdet er organisatorisk forankret som en del af Socialområdet, som er et af tre chefområder i Social, Sundhed og Omsorg. Administrationen omkring botilbuddene varetages af afdelingsleder i tæt samarbejde med områdets centrale medarbejdere. Personaleledelse og –udvikling er en af de vigtige ledelsesopgaver. Det er ligeledes vigtigt at sikre – som medlem af afdelingsledergruppen – at områdets opgaver udføres effektivt og med høj kvalitet, samt at der fortsat arbejdes med udvikling af området. Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne. Løn og ansættelse
Frist for ansøgning er onsdag den 3.august 2022. Ansættelse sker pr. 1.oktober efter gældende overenskomst.

Samtaler
1. samtale afholdes tirsdag den 9.august, og 2.samtale afholdes mandag den 15.august 2022.
For ansøgere, der går videre til 2.samtale, udarbejdes der personprofil med tilbagemelding hos konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling torsdag den 11.august 2022.

Få mere at vide
Læs mere om jobbet i den vedhæftede job- og kompetenceprofil.

Du kan også læse mere om arbejdspladsen på viborg.dk:

- Botilbuddet Gl. Finderupvej

- Botilbuddet Grundtvigsvej

- Botilbuddet Rosengården

- Botilbuddet Søbo

For yderligere information om jobbet er du velkommen til at kontakte Jane Aslaug, leder af psykiatrien. Grundet ferie bedes du sende sms til 21 26 84 41 eller mail på [email protected]. hvor du beder om at blive kontaktet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg
  • Onsdag den 03. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Har du tilstrækkelig kommerciel og finansiel forståelse for at kunne fremstille komplekse b..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    ”Vil du være leder i et hus, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så har vi måske drømmejobbet”Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til at motiv..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til [xxxxx] Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger en ny afdelingsleder på Vesterled tilknyttet 1. sal med 24. boliger. Der er omkring 20 faste tværfaglige kollegaer knyttet til denne afdeling, både sygeplejersker, assistenter, hjælpere sa..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Viborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 13
4. juli 2024 12
3. juli 2024 12
2. juli 2024 11
1. juli 2024 11
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5