Amgros søger Projektkoordinator til vores ERP-projekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sikre en smidig implementering af vores nye ERP-system i Amgros? Har du desuden lyst til at få stor indflydelse på din dagligdag og se den direkte effektt af din indsats i en virksomhed i udvikling? Så skal du ikke lede længere.

I Amgros sikrer vi forsyningen af lægemidler og høreapparater til de offentlige sygehuse og høreklinikker. Det gør vi via effektive indkøb og udbud. Amgros skaber stordriftsfordele og besparelser, så regionerne kan bruge ressourcerne på andre opgaver i sundhedsvæsenet. Det giver mere sundhed for pengene til gavn for os alle sammen. Som Projektkoordinator bidrager du med en vigtig rolle i det arbejde.

Dygtig og stærk koordinator med drive og et positivt menneskesyn
Amgros kommende ERP-løsning ”AMFOS” dækker vores vigtigste forretningsområder. Som Projektkoordinator i ERP-projektet bliver du en del af et projektteam med 8 dygtige kolleger. Teamet afdækker, specificerer og tester krav og processer til ERP-løsningen og fungerer som bindeled mellem it-leverandøren og organisationens slutbrugere. I teamet er vi også ansvarlige for at gøre organisationen klar til at tage det nye ERP-system i brug, f.eks. med henblik på undervisning. Du får mange varierende opgaver, der støtter op om projektlederen og projektteamet med at sikre fremdriften ved at koordinere og følge op på bl.a. aktiviteter, tids- og kommunikationsplan.

Vi forestiller os, at du har en naturlig interesse i at strukturere og sikre detaljer, men kan balancere denne evne i forhold til også at sikre fremdrift og nå målet. Du er af natur opsøgende og har gode kommunikationsevner – mundtlig såvel som skriftligt og er vant til at formulere dig præcist og utvetydigt.

Dine primære opgaver bliver i samarbejde med projektlederen og teamet at

  • Udarbejde dagsordener og referater til styregruppe- og projektmøder
  • Udarbejde projektpræsentationer med projektets interessenter for øje, herunder styregruppemateriale
  • Vedligeholde projektplanen, samt støtte ved koordinering og igangsætning af planlagte projektaktiviteter
  • Følge op på leverandørens leverancer iht. projektplan
  • Følge op på projektets emne- og risikolog, samt projektøkonomi
  • Bidrage positivt og med engagement til samarbejdet i projektteamet

For at du og Amgros er det helt rigtige match, er det vigtigt, at du har et solidt fagligt fundament indenfor projektkoordinering, har et godt overblik og et selvstændigt drive i forhold til opgaveløsning. Du er en teamplayer, der kæmper både for projektets mål, egne delmål og evner at skelne mellem væsentligt og uvæsentligt med en åben, lyttende og positiv tilgang. Du er god til at skabe overblik over komplekse problemstillinger, kan acceptere deadlines og arbejder målrettet mod dem.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer at du har erfaring i at koordinere projekter. Nyuddannede kandidater med relevant studiejob erfaring opfordres også til at søge. Vi forventer at du har godt styr på Office pakken.

Din nye afdeling i Amgros
Du bliver tilknyttet ERP-projektet, men organisatorisk vil du høre til i IT- og Projektafdelingen og referere til teamlederen for Amgros Projektteam. IT- og projekt afdelingen er i konstant udvikling, hvilket alle medarbejdere bidrager aktivt til. Vi hænger ikke fast i uhensigtsmæssige løsninger. Vi evaluerer, optimerer og forbedrer løbende, og alle har mulighed for at byde ind og sætte sit præg. Vi sætter en ære i at have høj faglighed og integritet – altid med det overordnede formål at yde den bedste service og rådgivning i et omgængeligt miljø.

ERP-projektet skal efter planen slutte ved udgangen af 2023. Som Projektkoordinator bliver du både tilknyttet ERP-projektet samt IT og projektafdelingen og du vil derfor få en bred kontakt til hele huset. Efter projektimplementering fortsætter du som projektkoordinator i linjeorganisationen.

Kontakt og ansøgning
Lyder jobbet og udfordringerne interessante, så send din ansøgning og dit CV senest søndag den 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Sisse Mejsner på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6