Afd. leder til Bofællesskaberne Vesterbrogade og Kærsangervej 68

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg



Vi søger en fagligt og ledelsesmæssigt velfunderet leder, for 2 afdelinger og 18 medarbejdere på det samlede handicapområde i Viborg Kommune. Du er en stærk og nytænkende leder samt en dygtig holdspiller, der står tydeligt i dit lederskab.

Bofællesskaberne Vesterbrogade og Kærsangervej består henholdsvis af 14 og 22 selvstændige boliger. Målgruppen er borgere over 18 år, som ikke har brug for døgntilbud. Borgerne har fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser og/eller væsentlige sociale problemer i forbindelse med handicappet. Nogle af beboerne har foruden deres udviklingshandicap også psykiatrisk diagnose. Botilbuddene tilbyder personalestøtte i løbet af dagen og aftenen, om natten er den udekørende nattevagt på socialområdet tilknyttet.
Som leder af tilbuddene får du det ledelsesmæssige ansvar for at skabe rammerne for, at den enkelte borger har mulighed for at udvikle sig og får en fagligt forankret støtte, der understøtter livskvalitet og et godt hverdagsliv for alle beboere.
Vi arbejder intensivt med at skabe et fællesfagligt udgangspunkt (KRAP og Neuropædagogik), der styrker vores fælles sprog og dokumentation i arbejdet med borgerne. Din opgave bliver at sikre den faglige røde tråd, hvor du sætter retningen og rammerne for tilbuddene.

Om dig
Du har en faglig relevant uddannelse suppleret med en lederuddannelse. Vi forventer, at du bidrager til at styrke det samlede handicapområde, inddrager og anvender udnytter relevante samarbejdsflader på tværs af området og skaber sammenhængende indsatser for den enkelte borger. Du har interesse for og erfaring med målgruppen el. lignende tilbud – og gerne viden om KRAP, neuropædagogik og psykiatri.
Du er en stærk forandringsleder som følger processerne til dørs. I dit daglige ledelsesarbejde er du innovativ og handlekraftig, og du tør prøve nye ting af, der understøtter borgernes mulighed for at mestre eget liv. Medarbejderne er stærk fagligt engagerede, og du skal motivere og skaber gejst i det fortsatte arbejde, ved at styrke den faglige tilgang til borgerne.

Det er en forudsætning, at du har viden om og erfaring med økonomistyring, så du kan sikre en økonomisk bæredygtig drift, med afsæt i ressource bevidste prioriteringer.

Du har erfaring med personaleledelse og er et åbent og anerkendende menneske, der skaber tryghed og tillid, hvor du bevæger dig. Som lederkollega byder du aktivt ind i fællesskabet og bringer faglig viden og ledelsesmæssige perspektiver i spil.

Om os
Vesterbrogade og Kærsangervej 68 er 2 selvstændige afdelinger. Begge afdelinger ligger centralt placeret i 2 boligområder i Viborg. Som vores nye afdelingsleder, anerkender du værdien af at invitere lokalsamfundet indenfor og at skabe et godt og konstruktivt samarbejde med pårørende og andre interessenter
Du får ledelsesansvar for en personalegruppe på cirka 18 medarbejdere, der er tværfagligt sammensat (social- og sundhedsassistenter/ socialpædagoger). Personalegrupperne er meget stabile, og gensidig tillid, respekt, humor og en stærk faglighed præger samarbejdet.
Du bliver en del af en ledergruppe med i alt otte afdelingsledere og en overordnet leder af det samlede handicapområde, hvor vi prioriterer at arbejde som et samlet team. Du bidrager til at sikre sammenhæng mellem de enkelte lederområder og til andre samarbejdspartnere i og uden for Viborg Kommune.

Om ledelse på tilbuddene og i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Sammenhængsmodellen udgør den overordnede, strategiske retning for handicapområdet. Læs mere om Sammenhængsmodellen og at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk
Handicapområdet er en del af socialområdet i Viborg Kommune. Kerneopgaven på socialområdet er: “Samarbejde med borgeren om et selvstændigt meningsfuldt og aktivt liv-hele livet”. Vi medvirker til at fremme borgernes mulighed for at mestre eget liv

Læs mere i Kompetenceprofil

Løn og ansættelse
Løn og ansættelse efter overenskomst.
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en straffeattest

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 8. november og anden samtalerunde den 24. november 2022. For ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, vil der forinden udarbejdes en profilanalyse som vil blive gennemgået den 15. november mellem kl. 13 og 17. Ydermere vil der i anden samtalerunde indgå en case-opgave.

Få mere at vide om stillingen
Hvis du har spørgsmål om stillingen som afd. leder, er du velkommen til at kontakte Jan Therkelsen, leder af handicapområdet, på tlf. 22 45 61 44. Du kan læse mere om afdelingerne på Bofællesskabet Vesterbrogade - Viborg Kommune og Bofællesskaberne Kærsangervej - Viborg Kommune

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg
  • Mandag den 31. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Har du tilstrækkelig kommerciel og finansiel forståelse for at kunne fremstille komplekse b..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    ”Vil du være leder i et hus, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så har vi måske drømmejobbet”Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til at motiv..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til [xxxxx] Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger en ny afdelingsleder på Vesterled tilknyttet 1. sal med 24. boliger. Der er omkring 20 faste tværfaglige kollegaer knyttet til denne afdeling, både sygeplejersker, assistenter, hjælpere sa..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Viborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 13
4. juli 2024 12
3. juli 2024 12
2. juli 2024 11
1. juli 2024 11
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5