Souschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi søger lige nu en souschef til vores REMA 1000 i Vordingborg


”Det bedste er, at du får selvstændigt ansvar for at præge butikken, så der er masser af liv og glade kunder. Det ansvar får du ikke på samme måde i andre discountkæder.” fortæller 21-årige souschef Niklas Nielsen.

Han startede som ungarbejder og benyttede sig af de mange muligheder i REMA 1000, så han i dag er souschef og har medansvar for sin egen butik. Gør som Niklas og få mulighed for at:

  • arbejde side om side med købmanden og have et stærkt og meget succesfuldt varemærke i ryggen
  • blive ansigtet udadtil i et unikt koncept inden for dagligvarehandlen
  • gøre butiksdrømmen til virkelighed og fastholde din butik som områdets foretrukne indkøbssted.

Skab din karriere med Danmarks stærkeste dagligvarekoncept i ryggen
REMA 1000 har i dag mere end 350 butikker i Danmark. Så hvis du sammen med købmanden har mod på at stå i spidsen for at drive butikken under Danmarks bedste dagligvarekoncept, så er muligheden her. Som souschef får du et tæt samarbejde med købmanden, og du deltager i at udvikle og drive butikken.

”REMA 1000 har selvfølgelig et unikt koncept, men der er meget frihed til selv at gøre butikken til en succes,” fortæller Niklas.

En hverdag blandt glade kunder og gode kolleger
Som REMA 1000-souschef er du som købmandens højre hånd og stedfortræder. Du får derfor en helt unik mulighed for at være medansvarlig for et salgs- og butikseventyr, hvor du bruger alle dine evner inden for købmandskab, butiksdrift og forretningsudvikling. Samtidig får du mulighed for at skabe en optimal indkøbsoplevelse for dine kunder og udvikle en butik, der er dit lokalområdes foretrukne dagligvarebutik.

”Jeg startede som ungarbejder, og jeg har altid følt, at der var rigtig god opbakning fra mine kolleger og chefer, så det var helt naturligt for mig at blive souschef.” – Niklas

En anden vigtig opgave som souschef i din REMA 1000 er at motivere og lede dine dygtige kolleger, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler hos os. Vi efterlever et stærkt værdisæt, som ikke bare hænger på døren. Blandt andet lyder tre af vores værdier, at vi skal have det morsomt og lønsomt, og at vi snakker med hinanden og ikke om hinanden. Og så er kunden vores øverste chef.

”Jeg er stolt af, at jeg kan mærke, at vi allesammen er med til at skabe en livlig butik med glade kunder. Det er en stor tilfredsstillelse at tage hjem og mærke, at ens arbejde virkelig rykker. Men det kræver også meget og mange daglige her og nu-beslutninger.” – Niklas

Vi kan helt sikkert bruge dig – så længe du er ambitiøs og klar på nye udfordringer

  • Vi forestiller os, at du i dag arbejder inden for dagligvarehandlen og trives i butikslivet, hvor tingene oftest går stærkt.
  • Du har nu lyst til at få mere ansvar, og du har måske planer om på sigt at blive købmand i en af vores REMA 1000 butikker.
  • Du har grundlæggende et positivt menneskesyn og ved, at kundeservice altid er topprioritet i butikken.
  • Du trives i butikslivet og har mod på til tider varierende arbejdstider. Du vil selvfølgelig få en vagtplan efter aftale, hvor du godt kan forvente weekendarbejde hver 2. - 3. weekend.

Lysten til at skabe en succesfuld butik med glade kunder. Det er det, vi lever af,” fortæller Niklas, der på sigt har lyst til at blive købmand.

Er du en af vores nye souschefer?
”Jeg kan kun anbefale, at du søger jobbet. Du kommer ikke til at fortryde det, og vi er rigtig mange souschefer, der glæder os til at tage imod nye kolleger.” – Niklas.
Har du yderligere spørgsmål til jobbet som souschef er du velkommen til, at tage kontakt til købamanden i butikken og høre nærmere. Ansøg via knappen til højre her på siden, upload en motiveret ansøgning, samt CV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi vurderer ansøgningerne løbende, og jobannoncen kan derfor blive fjernet inden ansøgningsfristen, hvis vi har tilstrækkeligt med ansøgere til stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vordingborg
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Vordingborg

    we are looking for an experienced Head of Site for EnBw Offshore Service Denmark at the Port of KlintholmDo you have extensive experience from offshore wind, strong people management skills, grea..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Sydsjælland

    Er du god til at bedrive faglig ledelse og sætte borgeren først.Har du en solid sundhedsfaglig baggrund, holder du af at sætte borgeren først, og vil finde det inspirerende at bidrage til kompetent..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Næstved

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Grønlandsvej i Næstved I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker me..
    • Afdelingsleder
    • Næstved
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Stege

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Stege
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1