AC-fuldmægtig til spændende stilling på sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland søger en AC-fuldmægtig til spændende stilling på sundhedsområdet
Til Sundhedsplanlægning i Regionshuset søger vi en dygtig, dynamisk og ambitiøs AC-fuldmægtig med tiltrædelse 1. marts 2020.

Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du vil komme til at arbejde i spændingsfeltet mellem politik, administration og sundhedsfaglighed.

Afdelingen og kontoret
Vores afdeling – Patientforløb og Økonomi - løser opgaver på tværs af den samlede sundhedssektor i Region Nordjylland.

I vores kontor – Sundhedsplanlægning – er vores kerneopgave at sikre gode og sammenhængende processer, aftaler og planer på sundhedsområdet i Region Nordjylland. Dette gør vi ikke alene, men i et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i regionen samt hospitaler, kommuner og almen praksis. Herudover varetager vi væsentlige opgaver ift. betjening af regionens administrative og politiske ledelse, ligesom vi fungerer som bindeled til de nationale aktører på sundhedsområdet. Opgaverne strækker sig over længerevarende planlægningsprocesser, korterevarende analyser og udviklingsprocesser samt dag-dag-tid sagsbehandling inden for kontorets opgaveportefølje.

Du kan læse mere om afdelingen og Planlægning på:
https://rn.dk/om-region-nordjylland/organisation/patientforloeb-og-oekonomi

Opgaverne
Du vil få en bred vifte af opgavetyper, der blandt andet indeholder sagsbehandling med udarbejdelse af dagordenspunkter til politiske og administrative fora, planlægning og implementering af nationale og regionale initiativer på sundhedsområdet, sekretariatsbetjening af arbejdsgrupper og udvalg samt udformning af beslutningsoplæg og udredninger.

Dine primære arbejdsområder vil være fokuseret inden for disse områder:
  • Arbejdet med hensigtsmæssig belægning. Et af dine store ansvarsområder bliver at koordinere regionens arbejde med hensigtsmæssig belægning. Hospitalerne er udførende på dette område, men det er din opgave at sikre koordinering af regionale initiativer, løbende dataunderstøttelse og afrapportering til politisk og administrativt niveau.
  • Ansvarlig for regionens tværgående indsatser vedr. epikriser. Epikrisen er et vigtigt redskab for de aktører, der tager over efter behandling på hospitalet, ofte almen praksis. Det regionale servicemål beskriver at epikriser skal være udsendt senest 5 dage efter afsluttet behandling/besøg. Der arbejdes løbende med at leve op til dette, samt at understøtte at indholdet i epikrisen er mest hensigtsmæssigt. Du vil blive ansvarlig for de fælles-regionale indsatser på dette område.
  • Tovholder på regionens strategiske fokusområde – Sammenhæng og nærhed. Regionens strategiske retning defineres af en række fokusområder, og for disse fokusområder er det vores opgave at sikre overordnet fremdrift på de indsatser, der understøtter den ønskede retning. Dette sker i tæt samarbejde med hospitalerne og der afrapporteres løbende til den administrative ledelse.
  • Projekt færre ambulante besøg. Et af regionens ”moon shots” er at nedbringe antallet af ambulante besøg, og du får en rolle ind i regionens arbejde på dette område. Du indgår i en arbejdsgruppe, der arbejder med indsatser på tværs af hospitalerne og som følger op på igangsatte initiativer.
  • Neurorehabiliteringsområdet. Et andet af dine primære arbejdsområder vil være planlægningsopgaver i relation til neurorehabilitering og de dertilhørende specialer. Du vil blandt andet have en central rolle ift. en række puljeprojekter, som regionen indgår i på dette område.

Ovenstående opgaver er udgangspunktet for jobbet, men den endelige opgaveportefølje aftales først, når den endelig kandidat er på plads, således at kompetencer og opgaver kan matches bedst muligt.

Der kan løbende ske ændringer i den samlede opgaveportefølje afhængigt af, hvordan den samlede opgaveportefølje i kontoret udvikler sig, eller afhængigt af udviklingsønsker hos den enkelte medarbejder.

Vi søger
Vi forventer, at du opfylder flere af nedenstående punkter:
  • Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse.
  • Du har erfaring fra arbejde på sundhedsområdet og/eller fra arbejde i en politisk ledet organisation.
  • Du har gode samarbejdsevner og formår at skabe netværk og resultater på tværs af vores egen organisation og på tværs af region, kommune og almen praksis.
  • Du er struktureret og er god til at skabe overblik i din opgaveløsning.
  • Du trives med opgaver, som ofte tiltrækker sig såvel administrativ som politisk opmærksomhed.
  • Du er god til at formulere dig klart i både skrift og tale til forskelligartede modtagere.
  • Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor humøret er højt, og det kollegiale sammenhold prioriteres.


Du får
Du får et spændende og varieret job, hvor du vil blive involveret i og være ansvarlig for mange forskellige processer inden for udvikling og drift. Din funktion vil være meget udadvendt og du vil få en bred berøringsflade med vores forskellige samarbejdspartnere på sundhedsområdet.

I kontoret er der ansat 32 medarbejdere, primært AC-medarbejdere. Der er i kontoret fokus på samarbejde og faglig sparring mellem kontorets og afdelingens medarbejdere og vi vægter selvstændig opgavevaretagelse og mulighed for uddelegering højt. Tonen er uformel og vi har fokus på et velfungerende socialt liv i kontoret.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer og med arbejdssted i Regionshuset i Aalborg. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Malene Møller Nielsen på tlf. 29 62 98 23 eller e-mail [email protected] eller enhedsleder Jacob Bertramsen på tlf. 21 48 35 77 eller e-mail: [email protected].

Ansøgningsfrist er torsdag den 16. januar. Samtaler afholdes mandag den 20. januar.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 16. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0