Forskningspartner til Stab, strategi og politisk analyse - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vær med til at understøtte og kvalificere ambitionen for VIAs forskning og udvikling.
I afdelingen Stab, strategi og politisk analyse søger vi en faglig dygtig og engageret forskningspartner til det forskningsunderstøttende team. Det er teamets formål at understøtte det fælles og tværgående arbejde for VIAs syv forsknings- og udviklingscentre og i samarbejde med forskningschefgruppen og andre kollegaer at drive de fælles projekter og processer i mål.
VIAs forsknings- og udviklingsindsatser er anvendelsesorienteret og handler bl.a. om at:

  • styrke videnbaseringen af VIAs uddannelser
  • øge omsætning af viden mellem forskning, uddannelse og praksis samt professioner og erhverv
  • producere viden sammen med aftagere og samarbejdspartnere
  • skabe værdi for samfundet bl.a. gennem de professioner og erhverv, som VIA uddanner til.

Stab, strategi og politisk analyse søger en faglig dygtig og engageret forskningspartner, der er skarp til relationel koordinering og formidling i det forskningsunderstøttende team. Vi efterspørger en god kollega med stærke analytiske evner, energi og humor. Det er en forudsætning, at du både er i besiddelse af AC-generalist kompetencer og har arbejdserfaring som færdiguddannet i en administrativ funktion – gerne inden for forskningsområdet.
Afdelingen Stab, strategi og politisk analyse er nyetableret og bistår VIAs organisation og ledelse med strategisk rådgivning og sparring. Det er også afdelingens opgave at kvalificere grundlag for beslutninger og tilrettelægge organisationens beslutningsprocesser, så involvering af relevante aktører bliver mulig. Tæt koblet til VIAs øverste ledelse understøtter afdelingen VIAs strategiske udvikling, den tværgående opgaveløsning og sammenhænge i det arbejde, der foregår i uddannelser, forskning, fællesområdet og på det digitale område.

DINE ARBEJDSOPGAVER
Du vil som vores nye forskningspartner sammen med dygtige kollegaer medvirke i konsolideringen af forskningsunderstøttelsen, deltage i tværgående partnerskaber om opgaveløsninger i afdelingen samt i hele VIA.
Opgavetyperne tager afsæt i forskningsområdets årshjul og arbejdsprogram. Det omhandler f.eks:
  • Mødeplanlægning, gennemførelse og -opfølgning for relevante fora og arbejdsgrupper
  • Forskningsområdets tværgående opgaver og processer på tværs af centre
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg (notater, politisk strategiske oplæg og analyser)
  • Afrapporteringer vedr. forskningsområdet
  • Monitorering af relevante undersøgelser og rapporter
  • Fakta-baseret ledelsesrådgivning og sparring
  • Projektledelse, herunder som tovholder og deltager i forskellige opgavefællesskaber
  • Ad hoc stabsopgaver

DIN BAGGRUND
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, men forventeligt har du en kandidatuddannelse. Du har erfaring fra lignende job og gerne fra en anden offentlig organisation med flere fagmiljøer og forskningsopgaver. Du har en velafprøvet faglig værktøjskasse og kan koble strategiske og politiske dagsordener. Du ser de nye tendenser som en af de første, arbejder proaktivt, fakta-baseret og dedikeret. Dine samarbejdsevner sikrer, at der bliver følgeskab til processerne, og du driver dine opgaver sikkert i mål.

VI TILBYDER
Du får et fagligt udfordrende og personligt udviklende job, hvor du indtager forskellige roller. Du vil både få selvstændigt ansvar samt dele ansvar i faste og løse opgavefællesskaber. VIA er en ung og dynamisk organisation, som skaber uddannelse af højeste kvalitet med et videngrundlag, der er anvendelsesorienteret og tæt koblet til praksis og de samfundsmæssige behov.

Løn- og ansættelsesforhold
Fuldtidsstillingen ønskes besat med tiltrædelse snarest muligt.
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Ved ansættelse på overenskomsten for akademikere i staten sker indplacering som AC-fuldmægtig.

Interesseret?
Så skriv og fortæl hvorfor du er den helt rigtige forskningspartner for VIA. Din ansøgning skal indeholde dokumentation for dine erfaringer og din uddannelsesbaggrund. Dokumentation skal vedhæftes som PDF-dokumenter. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Jette Regnarsson Jacobsen, afdelingsleder for Politik og analyse (T: 87551010 - M: [email protected]).

Dit primære arbejdssted vil være Hedeager 2, Aarhus N. Da VIA har flere adresser i Region Midtjylland skal du være i besiddelse af kørekort og i tilknytning til VIAs kørselsordning være villig til at bruge egen bil, så du nemt kan komme omkring.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer online senest den 13. januar 2020.

Der vil blive afholdt første ansættelsessamtaler den 22. januar 2020 og evt. anden runde ansættelsessamtaler den 27. januar 2020.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering her: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Århus N
  • Mandag den 13. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1