Vikarstilling: AC-fuldmægtig til samarbejde med praksisområderne for fysioterapi og psykologer - Barselsvikariat i Næ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Aalborg Øst

En af vores gode kolleger i praksisenheden skal på barsel og vi leder derfor efter en vikar, der har lyst til at arbejde tæt på både det politiske niveau og med drift og udvikling sammen med privatpraktiserende fysioterapeuter og psykologer. Så hvis du interesserer dig for sundhedsområdet og borgernes velfærd, hvis du er engageret, har gode relationelle kompetencer og er dygtig til at samarbejde tværsektorielt – så læs videre her! Vi tilbyder et job med udfordringer og gode udviklingsmuligheder – også selvom det er et vikariat!

Om Nære Sundhedstilbud og Praksisenheden

Du bliver en del af kontoret Nære Sundhedstilbud, der er en del af afdelingen Patientforløb og Økonomi. Udover Praksisenheden består kontoret af et sekretariat for hele afdelingen og Kvalitetsenheden for almen praksis (Nord-KAP).

Praksisenheden består af 10 AC-medarbejdere, en studentermedhjælper og en vicekontorchef. Enheden understøtter arbejdet med at sikre en velfungerende praksissektor, hvor borgeren oplever et nært og tilgængeligt sundhedstilbud af høj kvalitet, der har sammenhæng med det øvrige sundhedsvæsen. En velfungerende praksissektor forudsætter et godt og konstruktivt samarbejde med sundhedspersonerne på området og alle øvrige interessenter. Der er et tæt samarbejde med den politiske og administrative ledelse. Opgaverne består bl.a. af sagsbehandling, planlægning og udvikling indenfor hele praksisområdet. Enheden varetager også opgaver i forbindelse med bl.a. lægedækning, rekruttering, dataanalyser og patientsikkerhed på både operationelt og strategisk niveau. Kort sagt favner enheden opgavemæssigt meget bredt.

Praksisområdet omfatter praktiserende læger, speciallæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, tandlæger, fodterapeuter, psykologer, apoteker mv.

Dine opgaver
De primære opgaveområder i vikariatet er indenfor fysioterapi-, tandlæge- og psykologområdet.

Overordnet vil følgende opgaver ligge i stillingen:
  • Sagsbehandling og fortolkning i forhold til overenskomster, aftaler og relevant lovgivning
  • Ledelsesmæssig støtte og rådgivning i forhold til konkrete udfordringer og perspektiver i forhold til udvikling af områderne
  • Udarbejdelse af notater, oplæg, rapporter, svarskrivelser, herunder også dataanalyser og analyseopgaver af større kompleksitet indenfor praksisområderne
  • Sekretariatsbetjening af politiske udvalg og servicering af den administrative og politiske ledelse
  • Deltagelse og tovholder i forhold til udviklings- og planlægningsopgaver på praksisområderne
  • Ad hoc opgaver inden for enhedens opgavefelt


Forventninger og kompetencer
Det er forventningen, at du:
  • Har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse eller tilsvarende
  • Kan drive processer med blik for resultater, herunder opfølgning på og afslutning af opgaver
  • Er udadvendt, har gennemslagskraft og kan skabe relationer samt et tæt og konstruktivt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere
  • Er velformuleret både mundtligt og skriftligt, da korrekt formidling er essentiel i stillingen
  • Kan arbejde selvstændigt og kan fremstå kompetent og troværdig
  • Er struktureret og har blik for detaljen samtidig med at kunne se helheder i opgaveløsningen
  • Har erfaring med eller kendskab til at arbejde i et politisk felt, og gerne erfaring fra sundhedsområdet


Vi tilbyder
Et udviklende job i et dynamisk miljø med mulighed for fleksibel arbejdstid. Medarbejderindflydelse og dialogbaseret ledelse er i centrum. Vi forventer, at du bliver en aktiv del af dette. Vi arbejder sammen om opgaveløsningen og sikrer, at der altid er adgang til kollegial og ledelsesmæssig sparring og støtte.

En arbejdsplads, hvor vi bakker hinanden op, og hvor vi har en uformel omgangstone og har fokus på gensidig sparring. Du får en interessant og alsidig hverdag, hvor dagene sjældent ligner hinanden og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicekontorchef Regina Dejgaard på tlf 4025 9603.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2021. Der er tale om en fuldtidsstilling i en tidsbegrænset periode. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdsstedet er Regionshuset, 9220 Aalborg Ø.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er d. 7. oktober 2021 og ansættelsessamtaler holdes d. 12. oktober.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 07. oktober 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseThe Strategy, Organization, and Management Group at Aalborg University Business School is a research group with a focus on the organization, management, and strategy of incumbent firm..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseThe research group on Innovation, Knowledge and Economic dynamics at Aalborg University Business School(AAUBS), also known as the IKE Group, has a history spanning over 40 years in in..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowlege building of the global society as well as the development of prosperity, welfare and culture of Danish society. This is accomplished thr..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowledge building of the global society as well as the development of prosperity, welfare, and culture of Danish society. This is accomplished t..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0