Akademisk medarbejder til Bakterier, Parasitter og Svampe (tidsbegrænset)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du erfaring med typning og fuldgenomsekvensering af bakterier? Er du velbevandret i mikrobiologiske laboratoriemetoder? Er du skarp til at udarbejde guidelines og rapporter? Så er du måske den kollega vi søger til en tidsbegrænset stilling på Statens Serum Institut.

Om os
I Afdeling for Bakterier, Parasitter og Svampe, Sektion for Fødevarebårne Infektioner, søger vi en akademiker med erfaring inden for mikrobiologi. Du vil blive en del af et velfungerende team på 16 akademikere og 9 laboranter, der arbejder med overvågnings- og forskningsopgaver inden for diagnostik, typning, antimikrobiel resistens og epidemiologi af patogene bakterier.

Din hverdag hos os
Din primære arbejdsopgave bliver at deltage i organiseringen af eksterne kvalitetssikringsprogrammer (EQA) vedr. karakterisering, typning og antibiotikaresistens i Salmonella, Listeria og Shiga toksin-producerende E. coli. EQA-materialet udsendes til referencelaboratorier i hele Europa. Dette indebærer både håndtering af store datasæt og mere specielle analyser af DNA-sekvenser, bl.a. ved brug af softwarepakken BioNumerics.

En væsentlig del af dit arbejde vil være af administrativ karakter, fx udsendelse af materiale, kommunikation med deltagende laboratorier, udarbejdelse af guidelines til analyse- og svarafgivelse, udarbejdelse af rapporter, mm. Du vil desuden blive involveret i sektionens øvrige opgaver, herunder projekter i relation til et europæisk One Health program.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant naturvidenskabelig kandidatgrad, evt. PhD, samt flere af følgende kvalifikationer:

  • erfaring med mikrobiologiske laboratoriemetoder og kvalitetssikring af disse
  • erfaring med typning og fuldgenomsekvensering af bakterier
  • erfaring med eksterne kvalitetssikringsprogrammer
  • viden om antibiotikaresistens
  • erfaring med databaser (Access og SQL)
  • erfaren bruger af Word og Excel
  • kendskab til programmering i R og/eller Python.

Du skal desuden være god til at arbejde systematisk med store datasæt, analysere data og skrive rapporter på engelsk. Det er derfor vigtigt, at du problemfrit kan kommunikere professionelt på engelsk mundtligt såvel som skriftlit. Du skal derudover kunne samarbejde med laboranter og andre akademikere samt være i stand til at indgå et team som arbejder med stramme deadlines.

Vi tilbyder
Et arbejde i en fagligt og socialt velfungerende afdeling med stor ekspertise inden for mikrobiologi og Infektionskontrol herunder arbejde med One Health. Afdelingen har en høj faglig profil og et stærkt tværfagligt samarbejde. SSI er en fleksibel arbejdsplads med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi ligger centralt i København og har fri parkering.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som akademisk medarbejder efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Der er tale om en 1 årig tidsbegrænset ansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingerne ved at kontakte sektionsleder Eva Møller Nielsen på tlf. 3268 3644 eller akademiker Susanne Schjørring på tlf. 3268 8341. Du kan læse mere om os på www.ssi.dk

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Tirsdag den 19. oktober 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København NV

    The Danish School of Education (DPU) at the Faculty of Arts, Aarhus University, invites applications for one or more assistant professorships in educational organisation and management. The assista..
    • Akademisk medarbejder
    • København NV
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne lede større digitaliseringsprojekter, hvor løsningerne kommer til gavn for borgere og klinikere i hele landet? Vil du gerne arbejde på en fleksibel arbejdsplads i et stærkt fagligt mil..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at sikre den danske sundhedssektor? Spiser du ”security by design” til morgenmad og kender du til sundhedssektorens infrastruktur og systemer? Så er her en unik mulighed for at .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1