AC-fuldmægtig med økonomisk og strategisk tæft til Forskning, Uddannelse og Innovation, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Kan du lide at drive projekter, og har du flair for at løse komplekse administrative opgaver, så er det måske lige dig, vi søger til vores ledelsessekretariat i Forskning, Uddannelse og Innovation (FUI). Som fuldmægtig AC’er i FUI, vil du vil få kontorplads i Forskningens Hus, hvor du sammen med resten af teamet skal være med til at styrke den samlede forskningsstøtteindsats på Aalborg Universitetshospital. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Om os
Arbejdsstedet er Forskningens Hus, som hører under Aalborg Universitetshospital. Her samler FUI hospitalets forskningsstøttefunktioner:
  • Fundingenheden
  • Medicinsk Bibliotek
  • Forskningsdata og Statistik
  • NordSim – Center for færdighedstræning og simulation
  • Postgraduat Uddannelsesfunktion
  • Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje
  • Idéklinikken
  • Biomedicinsk Forskningslaboratorium


Forskningsaktiviteten ved Aalborg Universitetshospital er i rivende udvikling, og i stillingen som fuldmægtig bliver du en del af et stærkt og dynamisk forskningsmiljø. Du bliver et vigtigt bindeled mellem forskningsledelsen og de forskellige enheder i Forskningens Hus, den øvrige organisation i Region Nordjylland og Aalborg Universitet.

Organisatorisk er stillingen placeret i FUI’s ledelsessekretariat, der er en stabsfunktion for hospitalets forskningschef. Her varetages en lang række forsknings- og uddannelsesunderstøttende funktioner, som ansatte på Aalborg Universitetshospital og ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet, kan benytte sig af. Derudover udfører FUI konkrete og tværgående strategiske opgaver i et samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere. Endelig står afdelingen for driften af de fysiske rammer i Forskningens Hus.

Frem mod et nyt universitetshospital
I Aalborg Øst er Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) under opførelse. Hele organisationen ved Aalborg Universitetshospital har i løbet af de seneste år arbejdet på at klargøre sig til ibrugtagning af det nye byggeri, og det gælder i den grad også forskningsdelen. Som fuldmægtig i ledelsessekretariatet bliver en væsentlig del af din opgaveportefølje en understøttelse af forskningschefen i forhold til at sikre den bedst tænkelige udnyttelse af de rammer, der etableres til forskning på NAU. Den nært forestående udflytning til NAU skaber hidtil usete muligheder for at tænke forskning i nye rammer. Den mulighed skal gribes og følges til dørs. Du bliver en stærk strategisk nøgleperson som procesleder i dette arbejde.

Sans for økonomi
Med et universitetshospital i kraftig vækst følger et støt stigende indtag af eksternt finansierede forskningsprojekter, og du vil her få en vigtig administrerende rolle i forhold til styring af økonomien. Dette vil ske i tæt samarbejde med de respektive forskere, hvor det bliver din opgave at holde det forkromede økonomiske overblik. Du skal derfor gerne have en særlig interesse for det økonomiske felt og kunne gebærde dig ubesværet i Microsoft Excel.

Om jobbet
Som fuldmægtig AC’er i ledelsessekretariatet er du centralt placeret i forskningsstøtteorganisationen og kommer derfor i berøring med mange forskellige ansvarsområder samt opgavetyper og -stillere. I stillingen er det således nødvendigt at kunne skabe overblik, strukturere og prioritere, og af specifikke arbejdsopgaver, du vil blive involveret i, kan følgende udpluk nævnes:
  • Projektledelse i forbindelse med opgaver relateret til NAU
  • Sparring til forskere vedrørende styring af økonomien i eksternt finansierede forskningsprojekter
  • Initiativrig, kreativ penneføring i relation til forskningsledelsen samt udvikling og implementering af nye tiltag


Du bliver en del af en veletableret stab omkring forskningsledelsen, hvor vi løfter opgaverne i fællesskab, og møder hinanden i øjenhøjde på tværs af ledelseslag. Ledelsessekretariatet rummer foruden dig en AC-fuldmægtig, en økonom og en sekretær for forskningsledelsen. Derudover udgør dine nærmeste kollegaer de øvrige ca. 70 ansatte i forskningsstøtteorganisationen på Aalborg Universitetshospital, ligesom du vil få et tæt samarbejde med de ansatte i administrationen ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet.

Om dig
Vi søger en ny kollega, som kan agere sikkert i et ledelsessekretariat og med et opgavesæt, der spænder vidt. I stillingen som fuldmægtig kommer du til at varetage roller som projekt- og procesleder, sparringspartner samt pennefører på eksempelvis strategier, præsentationsmateriale og dagsordenstekster. Fælles for alle rollerne er, at du bidrager til udvikling og nytænkning, samtidig med at du holder fast i den røde tråd og er garant for et højt kvalitetsniveau.

Det er et krav, at du har en relevant akademisk uddannelse. Kendskab til sundhedsvæsenet og/eller erfaring fra en lignende stilling i en driftsorganisation vil være særdeles relevant, men ikke et krav. Du er nyskabende og formår at skabe positive, varige relationer i en stor og forskelligartet organisation. Du evner at arbejde fortroligt omkring dine opgaver og har et godt blik for detaljen samtidig med, at du kan bevare overblikket. Du er særdeles velformuleret i såvel skrift som tale og har sans for at tilpasse form og indhold til målgruppen. Derudover er du en dygtig kommunikator med en anerkendende tilgang til både interne og eksterne samarbejdsrelationer.

Som person trives du i et team med højt til loftet, og hvor der værnes om de sociale relationer. Dine samarbejdsevner er veludviklede, og du er kendetegnet ved et stort drive samt gåpåmod. Professionalisme, fleksibilitet og uhøjtidelighed er naturlige elementer i din arbejdsprofil. Derudover bidrager du aktivt til det gode fællesskab på arbejdspladsen og nyder at være et sted, hvor der stilles krav til det udførte arbejde, men samtidig er plads til at vende både stort og småt.

Passer ovenstående på dig, ser vi utrolig meget frem til at læse din ansøgning.

Specifikke områder
Du er rutineret bruger af Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint samt Microsoft Word.

Øvrig information
Du kan orientere dig mere bredt via nedenstående links:
Læs mere om Forskningens Hus:
Læs mere om Aalborg Universitetshospital:
Læs mere om Nyt Aalborg Universitetshospital:

Praktiske informationer
Sidste frist for at sende din ansøgning via linket nedenfor er den 14. november 2021.
Samtaler forventes afholdt den 19. november 2021.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til konstitueret kontorchef Jane Bjerregaard Rasmussen på [email protected] / tlf.: 97666301.

Jobtype: Akademiker - AC'er
Ansættelsesform: Fast ansættelse
Arbejdstid: Fuldtid
Arbejdssted: Aalborg Universitetshospital
Afdeling: Forskningsledelse og Sekretariat
Arbejdsstedets adresse: Forskningens Hus, Søndre Skovvej 15, 9000 Aalborg
Kontaktperson: Konstitueret kontorchef Jane Bjerregaard Rasmussen
Telefon: 97666301
E-mail: [email protected]
Ansøgningsfrist: 14. november 2021
Samtaler: 19. november 2021
Tiltrædelse: 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseThe research group on Innovation, Knowledge and Economic dynamics at Aalborg University Business School(AAUBS), also known as the IKE Group, has a history spanning over 40 years in in..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowlege building of the global society as well as the development of prosperity, welfare and culture of Danish society. This is accomplished thr..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowledge building of the global society as well as the development of prosperity, welfare, and culture of Danish society. This is accomplished t..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseBusinesses are constantly becoming more digitalised and data driven. With that, there is a growing demand to combine domain expertise with technical skills to spot opportunities and s..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 7
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!