Lægesekretær til Neurologisk Afdeling 106

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du til varierende opgaver, skønne kollegaer og et super spændende speciale ????

Vores kollega har søgt nye, spændende græsgange og skal være afsnitssekretær på anden afdeling, derfor har vi behov for dig til at være del af vores dejlige afdeling, hvor dagene aldrig er ens, hvor der er mange forskellige opgaver og stor aktivitet.

Forstår du vigtigheden af struktur, prioritering og er du kreativ i forhold til løsning af opgaver?

Dine mulige opgaver er blandt andet:
  • Skrivning af stuegang og nye journaler
  • Booking, kræftpakkeregistrering, håndtering af svar/opgavelisten og mange forskellige ad hoc opgaver
  • Tværfagligt samarbejde
  • Telefon- og patientkontakt
  • Neuroonkologisk fælleskonference
  • Neuroonkologisk ambulatorium
  • Daghospital
  • Meget, meget mere……….


Som lægesekretær på Neurologisk Afdeling vil du være en del af et team på to sekretærer, der er tilknyttet sengeafdelingen og tilhørende daghospital. Opgaverne spænder bredt over alt, hvad der hører til en sengeafdeling og indeholder blandt andet de opgaver, som er beskrevet ovenover. Derudover er der funktion som sekretær for Neuroonkologisk Ambulatorium og Neurologisk Dagafsnit.

Neurologisk Afdeling består af to sengeafsnit, 106 (Nord), der huser den klassiske neurologi og Apopleksiafsnit 6Øst (Syd), der har med apopleksi at gøre. Derudover er der en række speciale ambulatorier. Neurofysiologisk Afdeling er ligeledes en del af Neurologisk Afdeling, og beliggende på 4. etage (Nord). Vi er 23 lægesekretærer, 2 lægesekretærelever og en ledende lægesekretær.
Du kan læse mere om Neurologisk Afdeling på

Hvem er vi?
Vi er en yderst vigtig del af et akutafsnit, og derfor er overblik, sund fornuft og kreativ tankegang vigtig.
Vi er gode til at arbejde sammen for at løse den fælles opgave.
Vi er en integreret del af vores sengeafdeling
Vi er afhængige af hinanden.
Vi er ordentlige samtidig med, at vi har en direkte tone iblandt os.
Vi er stolte af os selv og vores arbejdsplads

Hvem er du så?
Du har en godkendt uddannelse som lægesekretær i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og Dansk Lægesekretærforening/HK..
Du er dygtig og skarp, både fagligt og personligt. Der er mange forskelligartede opgaver på afdelingen.
Du er fagligt stærk, er glad for IT og er dygtig til registrering.
Du er hurtigt tænkende og kan tage selvstændige beslutninger uden at gå på kompromis med fagligheden.
Du er god til at prioritere i forhold til opgaver og danne dig overblik.
Du er fleksibel og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
Du prioriterer kvalitet i arbejdet og har altid fokus på det gode patientforløb, da patienterne, lægerne og sygeplejerskerne er afhængige af netop dig og dit arbejde.
Du er en, som har lyst til at være en aktiv del af vores fælles arbejdsmiljø ved at handle, da arbejdsmiljøet betyder rigtigt meget for os.

Løn:
Løn- og ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst og forhåndsaftale indgået mellem HK og Region Nordjylland.
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved ledende lægesekretær Anvør Schneider-Abrahamsen tlf.nr. 97 66 22 20 eller ved lægesekretær Lone Villadsen tlf. nr. 97 66 22 10.
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 46.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Aalborg
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Sekretariatet i ambulatoriet ved Mave- og Tarmkirurgien, Aalborg UH leder efter dig, som brænder for det spændende, udfordrende og selvstændige job i en kirurgisk afdeling i rivende udvikling.V..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Brænder du for ledelse, og drømmer du om at gå forrest med fagligheden i en tværfaglig funderet afdeling? Så er denne stilling din store mulighed.Rollen som ledende lægesekretærSom ledende læ..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3

Værd at vide når du søger job som lægesekretær i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!