VIA University College søger en ledelsespartner (administrativ medarbejder) til Pædagog...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Er du en dygtig administrativ medarbejder med stor ansvarsfølelse, som vil hjælpe ledergruppen med at løse forskelligartede administrative og ledelsesmæssige opgaver på bedste vis? Så er du måske vores nye kollega.

VIA University College er én af Danmarks største videregående uddannelsesinstitutioner med ca. 18.500 studerende og 20.000 kursister på efter- og videreuddannelse – fordelt på 8 campusser og flere mindre udbudssteder i hele Midtjylland. VIAs vision er at skabe de bedste muligheder for vores studerende, og det gør vi ved at skabe fremragende uddannelser.
Pædagogik og CFU er et uddannelsesområde i VIA med speciale i videreuddannelse og kompetenceudvikling, hvor vi i samarbejde med praksis udbyder uddannelser, kurser og konferencer. Forskningscenter for pædagogik og dannelse har i alt 11 forskningsprogrammer, som bidrager til udvikling af viden om pædagogik, dannelse, didaktik, kultur, socialt arbejde og vejledning.
Som vores nye ledelsespartner skal du sikre en fælles opgaveløsning, og du skal gennem koordinering med ledelsen og øvrige ledelsespartnere være det led, der binder diverse faglige og administrative processer sammen.

Dine opgaver
Ledelsespartner for dele af ledelseskæden i Pædagogik og CFU samt for forskningschefen i Forskningscenter for Pædagogik og dannelse, som bliver din personaleleder

  • Understøtte ledelsen omkring forskelligartede tværgående opgaver
  • PA-funktion - sikre en god kalender- og mailstyring, håndtering af rejser, bilag, fakturering, bestilling af forplejning mv.
  • Administrativ sagsbehandler – bistå ledergruppen med dagsordener, referater samt løbende opfølgning og kommunikation i områderne og til øvrige samarbejdspartnere i VIA
  • Områdernes administrative kontaktpunkt – styring af hovedpostkasse, intranetsider, oversigtsdokumenter etc.
  • Diverse ad hoc opgaver – eksempelvis planlægning og opfølgning af temadage osv.

Dine kompetencer
  • Du har en administrativ uddannelse – fx kontoruddannet, administrations bachelor eller lign.
  • Du har meget gerne erfaring med rollen som ledelsespartner/chefsekretær
  • Du er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftlig, og du har erfaring med udarbejdelse af dagsordener, referater, notater m.m.
  • Du er god til at holde overblikket og være ”et skridt foran” i planlægning og koordinering på en arbejdsplads, hvor medarbejderne er placeret på campusser i hele Midtjylland
  • Du er superbruger af Microsoft Office programmerne
  • Du har en digital forståelse og tilgang til løsning af administrative opgaver – eksempelvis erfaring i anvendelse af et ESDH-system i sagsbehandlingen.

Vi ønsker en kollega som:
  • Er god til at samarbejde, er servicemindet og i besiddelse af en god portion humor
  • Kan arbejde selvstændigt og hurtigt
  • Har overblik, ordenssans og er struktureret, også i pressede situationer
  • Er omhyggelig og kan tage ansvar for både proces og resultat i mange typer af opgaver
  • Er indstillet på at opgaveløsningen involverer to særskilte områder og involverer tæt samarbejde med 1 chef og 3 ledere

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et inspirerende arbejdsmiljø i en uddannelsesinstitution med gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Vi vægter partnerskaber, kvalitet og professionalitet i den administrative opgaveløsning højt. Det er derfor vigtigt, at du inspireres og bliver dygtig i samarbejdet med andre, og at de oplever det samme i samarbejdet med dig.
Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved et åbent og uformelt kollegialt miljø med brede kontaktflader, både internt og eksternt. Arbejdsformen er professionel, udfordrende og selvstændig.

Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med start 1. marts 2020 eller snarest derefter.
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst.

Det primære arbejdssted er Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus N, men der kan være opgaver i forhold til alle VIAs uddannelsessteder i hele Region Midtjylland.

Du skal have kørekort og være villig til at bruge egen bil i forbindelse med jobbet.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledelsespartner Samra Møller, tlf. 8755 1838 eller [email protected] eller ledelsespartner Louise Kornum, tlf. 8755 1744 eller [email protected]
Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 22. januar 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler ultimo uge 4.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.



Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Århus N
  • Onsdag den 22. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1