Landbrugsstyrelsen søger 2 akademiske kandidater til Team Plantetilsyn, Augustenborg slot

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Augustenborg

Hver morgen, når du åbner avisen, kan du læse om fødevarepolitiske emner. Den danske plantesundhed og frøkvalitet er fundamentet for kvaliteten af de fødevarer som danskerne hver dag lægger i indkøbskurven og spiser ved middagsbordet. EU-retligt er det et område med vægt på erhvervs-og naturinteresser. Fødevarer og fødevareproduktion er relevant for os alle. Vi gør en forskel for vores kunder.

Vil du arbejde i den del af Landbrugsstyrelsen, der arbejder med Plantesundhed, som fører tilsyn og koordinerer kontrol med produktion og omsætning af planter og planteprodukter, herunder frø og kartofler? Har du en relevant baggrund og lyst til at deltage i et aktivt samarbejde med fagligt engagerede kollegaer og et godt sammenhold? Så er en af vores to ledige AC-stillinger (genbesættelser) i Team Plantetilsyn på Augustenborg slot måske noget for dig.

Om os – Enheden for Planter, Landbrugsstyrelsen

Vi er ca. 30 kolleger, fordelt mellem København og Augustenborg, der har et godt samarbejde omkring mange forskellige arbejdsopgaver. Vi udarbejder bl.a. regler og vejledninger, sagsbehandler overtrædelser og tilrettelægger kontrol og audit. Vi hjælper virksomheder med at komme på markedet i EU og til lande udenfor EU. Ydermere arbejder vi med certificering og kvalitetshåndtering – alt sammen inden for plantesundheds- og frøområdet.

Området er i høj grad gebyrfinansieret, og kunderne har store forventninger til vores effektivitet og kvalitet.

Du kommer til at lære en masse om handel og eksport med kartofler, planter og planteprodukter, kvalitetsledelse, audit, plantesundhed, dansk landbrug, forædling og de rammebetingelser en af verdens største fødevareklynger har, og som vi hele tiden udvikler.

Om stillingen

Du bliver en del af Team Plantetilsyn med arbejdssted i Landbrugsstyrelses kontorer på Augustenborg Slot. Teamet har reference til hovedkontoret i København.

Da vi i øjeblikket søger 2 nye kollegaer, vil nogle af nedenstående arbejdsopgaver blive fordelt mellem de 2 stillinger.

Du får ansvar for, og skal hjælpe til med, tilrettelæggelse og fremdrift af Landbrugsstyrelsens tilsyn og kontrol med overholdelse af særlige plantesundhedskrav og kvalitetskrav. Dette gøres bl.a. ved at:

  • Sikre at danske virksomheder der producerer og behandler træemballage er certificerede og løbende bliver auditeret
  • Arbejde med metode for risikobaseret tilsyn i forhold til planteproduktion
  • Sikre at der koordineres løbende avlskontrol og omsætningskontol med gartnerier, planteskoler og steder der produceres planter. Ydermere ved at sikre tilsyn med udstedelse af plantepas samt løbende kortlægning af operatørkompetencer
  • Hjælpe med at sikre at der koordineres undersøgelser af dansk planteproduktion og natur sammen med kolleger

Du skal klæde vores kontrollører i de fire lokalafdelinger godt på, så de kan gennemføre kontrollen i den praktiske virkelighed, de opererer i. Du skal også besvare henvendelser om reglerne og kontrollen fra virksomheder, landmænd, kontrollører m.fl. samt deltage i sagsbehandling af overtrædelsessager og klagesager.

Du vil desuden have mulighed for at blive ansvarlig for tilsyn og overvågning af internethandel med planter og frø, og for EU handelsnormer for frisk frugt og grønt.

Team Plantetilsyns opgaver i Augustenborg udføres i tæt samarbejde med kollegaer i Team Plantesundhed på kontoret i Nyropsgade, som arbejder med internationale aftaler og forhandlinger, EU regler, dansk lovgivning, faglige udvalg, policy m.m. Du skal derfor være indstillet på introduktion i Nyropsgade i København i opstarten af din ansættelse.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelse på kandidatniveau. Det er en fordel hvis du er uddannet inden for jordbrugs- eller naturvidenskab (agronom, biolog el.lign.), men det er ikke et krav.
  • Har lyst til at arbejde med planteavlssektoren, fx med koordinering af tilsyn med produktion og omsætning af landbrugs- eller gartneriprodukter. Det er vores plantekontrollører, der forestår de fysiske tilsyn og kontroller.
  • Har gode analytiske og metodiske kompetencer
  • Evner engelsk på godt niveau, og at du gerne har kendskab til andre fremmedsprog
  • Har gode formidlingsevner, herunder at kunne skrive kontrolinstrukser og sagsbehandlerinstrukser
  • Er stabil og god til at samarbejde, men også at i stand til at håndtere mange telefonopkald og hastesager
  • Er omhyggelig med detaljen, men samtidigt handlekraftig og ansvarlig, med flair for it og administrative processer

Vi lægger desuden vægt på, at du er serviceminded, hjælpsom og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i teamet og enheden.

Erfaring med sagsbehandling i en offentlig forvaltning er en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Nærmere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedschef Kristine Riskær på tlf. 4526 3700.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk søg stillingen) senest mandag den 6. april 2020 kl. 23:59.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Augustenborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Augustenborg
  • Mandag den 06. april 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Augustenborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Augustenborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Augustenborg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0