Analysekonsulent til børneinddragelse - 7190

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Analysekonsulent til børneinddragelse

Vil du være med til at sikre, at børnenes stemme bliver hørt i den offentlige debat? Og vil du sammen med os sætte dagsordenen, når det handler om børns rettigheder og trivsel i alle livets aspekter? Så er stillingen som analysekonsulent måske noget for dig. Børns synspunkter og rettigheder er grundstenen i Børnerådets arbejde. Derfor arbejder vi med børneperspektivet gennem kvalitative såvel som kvantitative undersøgelser.

Vi søger en akademisk medarbejder, der primært har erfaring med kvantitative metoder og analyse. Du er først og fremmest velbevandret i kvantitative metoder og behersker statistik på et højt analytisk niveau, men har også mod på at arbejde med kvalitative metoder og ikke mindst udvikle nye undersøgelsesformater, der kan sikre alle børn en stemme. Derfor er det en fordel, hvis du også har en faglig indsigt i børneområdet og god fornemmelse for mødet med udsatte og sårbare målgrupper.

Børnerådet samarbejder med en bred interessentkreds af politikere, myndigheder, interesseorganisationer, praktikere m.fl., og vi arbejder strategisk og målrettet på at skabe forandring til fordel for børn og unge på baggrund af inddragende undersøgelser og workshops mv. Kernen i vores arbejde med børneinddragelse er Børne- og Ungepanelet samt Mini-børnepanelet, men vi arbejder også med kvalitative formater og er lige nu i gang med udviklingen af nye metoder til at give børn og unge en stemme, fx med afsæt i FN’s verdensmål.

I Børnerådets sekretariat arbejder vi projektorienteret og vægter det tværfaglige samarbejde højt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med sekretariatets to andre analysekonsulenter om at inddrage børn i vores panel- og temaundersøgelser, men du samarbejder i lige så høj grad med jurister og kommunikationsfolk om tilrettelæggelse, analyse og formidling af undersøgelserne.

Du kommer også naturligt til at indgå i sekretariatets øvrige opgaver som fx rådsbetjening, samarbejde med eksterne interessenter, oplæg og formidling, afgivelse af høringssvar mv.

Vi arbejder ud fra en professionel platform, hvor vi lægger vægt på: kommunikation og formidling, strategisk udsyn og politisk forståelse, samarbejde samt faglighed.

Dine opgaver består i at:
• bidrage til videreførelsen af vores Børne- og Ungepanelundersøgelser, herunder at tilrettelægge og gennemføre kvantitative undersøgelser, udforme spørgeskemaer, rekruttere institutioner, behandle og analysere data og medvirke i workshops, som inddrager forskellige grupper af børn og unge.

• sammentænke og analysere kvantitative data og kvalitative interviews.

• formidle analyseresultater overskueligt og relevant, så børnenes stemme vinder gehør i aktuelle debatter og politiske dagsordener.

Vi lægger vægt på, at du har disse kvalifikationer:
• en akademisk uddannelse inden for det samfundsvidenskabelige område, fx cand. scient. soc. el.lign.

• stærke kvantitative kompetencer og solid erfaring med indsamling og analyse af spørgeskemadata.

• solide analytiske kompetencer og er rutineret bruger af statistiske analyseprogrammer, fx SPSS.

• har teknisk flair og erfaring med at designe online spørgeskemaundersøgelser.

• gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner samt erfaring med at formidle analyseresultater til forskellige interessenter.

• interesse for at styrke børneperspektivet - også i direkte og personlig dialog med børn og unge.

• kendskab til det sociale område, FN's Børnekonvention og FN’s verdensmål.

• erfaring med projektarbejde og projektledelse.

Som person er det vigtigt, at du:

  • er en stærk netværker og formår at skabe gode tillidsfulde relationer.
  • er selvmotiverende og nysgerrig på dit eget og dine kollegaers fagområder.
  • har autoritet og politisk tæft.
  • er engageret, har en høj troværdighed og sætter høje kvalitetsstandarder.
  • har et godt overblik og kan prioritere og arbejde struktureret med flere opgaver på samme tid.

Børnerådets sekretariat er en arbejdsplads med stor fleksibilitet og gode rammer for selvstændig planlægning af opgaverne. Vi er en flok kolleger med forskellige faglige udgangspunkter, og vi sætter ambitiøse mål for Børnerådets arbejde. Vi drives af begejstring og samarbejde, vi har mange jern i ilden, og tingene går ofte hurtigt. Derfor er det afgørende, at du trives med at arbejde med både større projekter og mindre opgaver i en hverdag, hvor vi samtidig er klar til at rydde bordet for en pludseligt opstået sag, der kræver vores opmærksomhed. Du kan læse mere om Børnerådet og vores arbejde på www.børnerådet.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2020. Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2022. Arbejdsstedet er i Børnerådet, Hovedgaden 12, 1., 7190 Billund.
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, og der må påregnes nogen rejseaktivitet - primært i Danmark (ca. 15-20 dage om året).

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst for akademikere i staten. Børnerådet ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til sekretariatschef Lisbeth Sjørup på tlf. 3378 3303 eller analysekonsulent Mathilde Dieckmann på tlf. 3378 3318 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl.14.00.

Proces og information
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Social- og Indenrigsministeriets hjemmeside (www.SIM.dk).

Ansøgningen skal være Børnerådet i hænde senest mandag. 15. juni 2020 kl. 12:00.

Vi holder 1. første ansættelsessamtale fredag d. 19. juni og anden samtale d. 23. juni 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Billund
  • Mandag den 15. juni 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0