Kommunikationsrådgiver til varslingsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Du er knivskarp til krisekommunikation, mestrer myndighedssamarbejde - og så er du klar til at give den gas fra første dag, du lander i Beredskabsstyrelsens Center for Krisekommunikation.

Hvis du derudover kan holde styr på informationskampagner, undervisningsmaterialer, strategisk tænkning og praktisk krisekommunikation på én gang, ja, så er det dig, vi leder efter.

Om os

Du kommer til at arbejde i Beredskabsstyrelsens Center for Krisekommunikation. Vi er en håndfuld dedikerede medarbejdere, som først og fremmest er presse- og kommunikationsenhed for ledelsen og alle styrelsens afdelinger og kontorer. Derudover har vi myndighedernes krisekommunikation som sagsområde og arbejder i den forbindelse bl.a. med varslingssystemer og beredskabsudvikling.

Vores hverdag er travl, og når der sker større ulykker, kan det blive rigtig hektisk. Omgangstonen er uhøjtidelig, og det er et stort plus, hvis du kan holde humøret højt i pressede situationer.

Om stillingen

Myndighederne er i gang med at indføre et helt nyt system til befolkningsvarsling ved større ulykker og katastrofer i Danmark.

I begyndelsen kommer dine arbejdsopgaver til at centrere sig om at udbrede kendskabet til det nye system blandt interessenter og i befolkningen. Sidenhen får dit arbejde et lidt mere strategisk og undervisningsbetonet sigte.

Derudover indgår du i Center for Krisekommunikations daglige drift, hvor du ind imellem giver en hånd med klassiske kommunikationsopgaver som pressehåndtering, SoMe-opslag mv.

Om dig

Du har en relevant uddannelse indenfor kommunikation og erfaring med både kommunikations- og pressearbejde.

Du har klare holdninger til, hvordan myndighederne bør kommunikere ved større ulykker og katastrofer og har gode ideer til at planlægge og eksekvere kommunikation, der når ud til hele befolkningen

Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, kendskab til beredskabs- og varslingsområdet og forståelse for det kommunikationslandskab, Beredskabsstyrelsen navigerer i.

Derudover går du til opgaven med lige dele ydmyghed og tydelighed og er tryg ved, at arbejdsopgaverne den ene dag ikke nødvendigvis er de samme den næste.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til gældende relevante overenskomst i staten. Derudover er der mulighed for at forhandlet et personligt tillæg. Der er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning til stillingen.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne opnå en sikkerhedsgodkendelse og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at ringe til kommunikationschef Lars Aabjerg Pedersen på 2562 0410 for at høre mere om stillingen. Du kan læse mere om os på www.brs.dk og via vores myndighedsprofiler på sociale medier. Hvis du vil høre mere om løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Vishart på 7281 9648.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. april 2021. Ansøgningsfristen er den 7. marts 2021, og vi holder samtaler løbende.

Du søger stillingen via linket og bedes vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at filerne kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og
specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og
krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Birkerød
  • Søndag den 07. marts 2021

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1