Forretningsorienteret projektleder med erfaring med digitaliseringsprojekter til nyetab...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Brænder du for udvikling og værdiskabelse gennem digitalisering, og har du erfaring med anvendelse af digitale løsninger til forretningsudvikling og optimering af arbejdsprocesser? Har du teamånd og lyst til at indgå i et lille dynamisk team, hvor vi arbejder sammen om fælles mål ved at bringe hinandens kompetencer i spil i opgaverne? Så er du måske vores kommende kollega.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet (KU) – i daglig tale SCIENCE – søger en fagligt stærk projektleder med erfaring med digitaliseringsprojekter til vores nyetablerede sektion for digitalisering og optimering i Fakultetssekretariatet med start den 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt.

Om Sektion for digitalisering og optimering

Digitaliseringen af samfundet sker i et tempo og i et omfang, som de færreste har fantasi til helt at begribe eller håndtere. Det stiller nye krav til den måde, vi lever, arbejder og kommunikerer på. Det stiller nye krav til SCIENCE i forhold til kerneopgaverne – forskning, uddannelse og formidling – men også til den måde, den administrative understøttelse af kerneopgaverne gennemføres på. For at understøtte SCIENCE’s ambition om at være digitalt førende og på forkant med denne udvikling er Sektion for digitalisering og optimering blevet etableret. Sektionen er en lille enhed under SCIENCE Økonomi, som består af en sektionsleder og en mindre gruppe projekt- og proceskonsulenter.

Sektionen skal især have fokus på at udnytte digitaliseringens muligheder til at sikre den bedst mulige administrative understøttelse af kerneopgaverne samt skubbe til den digitale transformation af administrationen ved at sikre en samlet koordinering af digitaliseringsindsatsen og arbejde systematisk med optimering af den administrative understøttelse af kerneopgaverne gennem nye teknologiske løsninger. Sektionen får desuden en vigtig rolle som bindeled mellem fagmiljøerne på SCIENCE og den centrale IT- og digitaliseringsorganisation i KU’s Fællesadministration.

Om jobbet

Vi søger en projektleder til vores team, som kan motivere og drive projekter og processer effektivt i en travl hverdag, og som har lyst til at være med til at udvikle sektionens metoder og koncepter og tænke optimeringspotentialer og gevinstrealisering ind i de opgaver, sektionen løser.

Du vil blive en del af et team, som arbejder sammen om at løse følgende hovedopgaver:

  • Understøtte initiativer vedr. digitalisering ift. kerneopgaverne og den digitale udvikling af administrationen
  • Sikre koordinering og samarbejde om digitalisering og IT på tværs af SCIENCE og i relation til resten af KU
  • Projektledelse af digitaliseringsprojekter og implementeringsprocesser
  • Identificere, kvalificere og gennemføre optimeringer af administrative processer i samarbejde med fagmiljøerne, bl.a. gennem brug af digitale teknologier
  • Sekretariatsbetjening af en række fora vedr. digitalisering
  • Udvikling af projekt- og procesmetoder og facilitering af erfaringsudveksling mellem de projekter, der gennemføres, med henblik på at udvikle projektkulturen
  • Rådgivning, design og facilitering af processer, workshops mv. samt ledelsesbetjening inden for digitalisering ift. procesoptimering, projektledelse og digitale forandrings- og implementeringsprocesser.

Din faglige profil

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau og har konkret erfaring med projektledelse af digitale projekter og/eller implementeringsprocesser. Du behersker og bruger standardværktøjerne fra både den klassiske og den agile projektledelsesværktøjskasse, og du har en involverende tilgang til opgaveløsningen med brugeren i centrum.

Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring inden for et eller flere af følgende områder:

  • Gevinstrealisering i projekter
  • Forandringsledelse
  • Digital transformation
  • Procesanalyser og -optimering af forretningsprocesser (fx LEAN, BPMN mv.)
  • Erfaring fra uddannelsessektoren

Personlige kompetencer

Du brænder for din projektledelsesfaglighed, som er karakteriseret ved fokus på fremdrift, forandringsledelse og gevinstrealisering, og du har blik for vigtigheden af at kunne følge op på, om det identificerede potentiale realiseres i de initiativer, der igangsættes.

Du kan både arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø præget af en teambaseret kultur.

Du har en god forretningsforståelse og tværorganisatorisk tankegang og trives i en stor og kompleks organisation. Du finder det naturligt at indgå i tværgående samarbejde, hvor du udnytter deltagernes forskelligheder og bidrager til at sikre fremdrift gennem din faciliterende tilgang. Herudover evner du at skabe tillid til din opgaveløsning gennem en anerkendende, involverende og imødekommende tilgang.

Du skal have gode netværks- og formidlingsevner og bidrage til at planlægge, lede og følge op på møder og facilitere processer, workshops mv. samt kunne rådgive andre på en motiverende måde. Samtidig skal du også have lyst til ledelsesbetjening og sekretariatsbetjening af de fora, som sektionen understøtter.

Løn og ansættelsesforhold

Du vil afhængig af kompetencer og erfaring blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer inkl. betalt frokostpause.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest søndag den 18. august 2019.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 34-35.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sektionsleder Tina Skriver Didriksen på tlf. 23 62 75 09 eller økonomichef René Niehues Birch på tlf. 23 74 84 58.

Om SCIENCE

SCIENCE bidrager til løsning af de store udfordringer, som Danmark står overfor i en verden under hastig forandring med øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er et fakultet med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 12 institutter og i Fakultets­sekretariatet samt 9.500 studerende fordelt på 21 bachelor­uddannelser og 33 kandidat­uddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg C
  • Søndag den 18. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0