Movia søger akademiker til direktionssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Akademisk ledelsessupport – sags-og projektledelse – politik og analyse

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste af os har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer.

Vil du spille en central rolle i udviklingen af den kollektive transport på Sjælland? Vil du være med til at synliggøre mobilitetens betydning for borgere, klima og vækst? Og vil du arbejde for at styrke ledelse og politikudvikling i et af Danmarks største mobilitetsselskaber?

Stillingen som akademiker i Movias direktionssekretariat ønskes besat 1. oktober 2019 med en velkvalificeret, udadvendt og grundig medarbejder, som får en række spændende opgaver i en stor politisk ledet virksomhed i et unikt krydsfelt mellem private virksomheder og kommuner og regioner.

Movia er Danmarks største trafikselskab med en samlet økonomi på knap 5 mia. kroner, 215 mio. årlige passagerer i busser, lokaltog og flextrafik, og så er vi medejere af blandt andet Rejsekort og Rejseplanen, som er nogle af de mest benyttede brands i Danmark. Movias bestyrelse har besluttet den forretningsplan, som lægger vejen for vores arbejde og virksomhed frem til 2021 med fokus på blandt andet grøn omstilling, bedre service og nye teknologier. Det betyder en udvidelse af vores forretningsmæssige virkefelt med nye forretningsmodeller, nye samarbejdspartnere og introduktion til nye markeder. Da en af vores dygtige medarbejdere har fået nyt job, søger vi derfor en fagligt stærk akademiker, til at hjælpe os med at nå vores mål.

Som medarbejder i Direktionssekretariatet er du centralt placeret, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i direktion og bestyrelse i et stort, politisk ejet selskab. Du er tæt på der, hvor beslutningerne træffes. Du kommer til at forberede og udarbejde forretningsmæssige og politiske analyser til den øverste ledelse, deltage aktivt i udmøntningen af Movias forretningsplan, og udarbejde rapporter, notater og beslutningsoplæg til direktion og bestyrelse i aktuelle politiske- og ledelsesmæssige dagsordener. Du skal lede og deltage i forskellige projektarbejder internt i Movia med dygtige kolleger, og du skal være med til udbygge Movias arbejde med samfundsansvar. Derudover får du løbende opgaver af varierende indhold og omfang, som afspejler dine kompetencer og kvalifikationer.

Opgaverne skal udføres på et højt kvalitetsniveau, og der søges en person med stor faglig spændvidde:
  • En akademisk uddannelse (jur., polit., scient. pol., merc. eller tilsvarende)
  • Minimum 3 års relevant erhvervsfaring fra privat eller offentlig virksomhed
  • Stærk til skriftlig kommunikation, præsentation og formidling
  • Indsigt i politisk drevne organisationer eller centraladministrationen vil være en fordel

- og personlige kvaliteter, som svarer til stillingens indhold og niveau:
  • Analytisk, struktureret, effektiv
  • God til at etablere samarbejde internt og eksternt
  • Ambitiøs, men uden behov for selv at være i centrum


- og så er du en god kollega, du har godt humør og politisk tæft.

Vi tilbyder en spændende hverdag, stejl læringskurve og højt tempo
Du bliver en del af Movias forretningsenhed for Stab og Kommunikation med placering i Direktionssekretariatet. Direktionssekretariatet består pt. af 15 medarbejdere, som har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, kommunikation og markedsføring, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I Forretningsenheden Stabs- og Kommunikation ligger også ansvaret for trafikinformation, salgskanaler, analyse, kundesvar- og afgiftshåndtering. Stab- og kommunikations øverste leder er Kommunikationsdirektør Camilla Struckmann, som du vil referere til i det daglige.

Moderne, ny istandsat arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. oktober 2019 eller snarest derefter. Vi tilbyder fleksibilitet, og får også brug for din.

Ansøgningsfrist
Mandag den 12. august 2019.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 33 og 34.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kommunikationsdirektør Camilla Struckmann på telefon 30 10 33 10 eller pr. mail [email protected].

Ansøgning
Send din ansøgning samt CV via nedenstående link, hvis du vil søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Valby
  • Mandag den 12. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0